Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 779
  • 753
  •   1
Отговори
# 375

ЛъчеНаДъгиче, ако говориш за Лидл на Тодор Каблешков и Луи Айер, аз основно там пазарувам и нямам никакви забележки. Връщала съм стоки, не са ми правили проблем, съвсем нормално е.
Всъщност само тоалетната им е доста мръсничка, но предвид че е единственият Лидл почти с тоалетна за клиенти, няма да го правя на проблем.

Да, точно за него говоря.
Много рядко го ползвам заради тяхното отношение, даже не знаех че има тоалетна там.
Къде е?

След касите в ляво.

# 376
Снощи връщах дреха. На касата не ме питаха нищо, освен "ще смените или връщате?". Връщам. Въведе си код някакъв в касата, дойде един момък на мига и той с нещо по касата взе участие. Цялата процедура трая две минути. Никой никаква муцуна или забележка не е правил, и така е винаги.
За кочани, необходими при връщане, за първи път чувам. Има клиентски телефон, не ги жалете толкова. Вие, ако се държите така с тях, ако са ви клиенти, няма да ви пощадят.

# 377
Снощи връщах дреха. На касата не ме питаха нищо, освен "ще смените или връщате?". Връщам. Въведе си код някакъв в касата, дойде един момък на мига и той с нещо по касата взе участие. Цялата процедура трая две минути. Никой никаква муцуна или забележка не е правил, и така е винаги.
За кочани, необходими при връщане, за първи път чувам. Има клиентски телефон, не ги жалете толкова. Вие, ако се държите така с тях, ако са ви клиенти, няма да ви пощадят.

При мен никога не е било за 2 мин тази процедура. Знам го със сигурност-единият път бях с такси и само да върна един артикул. Нямаше опашка. Платих към 5-6лв за чакането там. Само за чакането, не за километраж и др. такси.

# 378
Кочана е изискване на НАП - сторниране на касови бележки, пуснати по-рано.
На някои места ги попълват докато няма чакащи клиенти за да не бавят опашката.
Други са си по-мързеливи и пипкави и затова въртят очи и свиват устенца.
Редовен клиент съм, хич не ми пука кой как се пули и коментира.
А че опашката чакала и се бавело - ми то и аз чакам понякога.
Престоя на таксито се натрупва доста бързо и неусетно.

# 379
  • have faith and be patient ..
тъкмо щях да кажа "а , и тоалетни ли си имате там "  а то явно на всякъде е рядкост Simple Smile)
за играчките бях взимала от картонената къща но от 10 лв. намалена , ами до скоро ми седя в хола , моята не е беладжийка и много трудно се накъса и овехтя , та смятам да повторя покупката , също и от дървените играчки съм и взимала миналата година , тази ще взема от дървената къща и комплекта с яйцата Simple Smile))) хареса ми голямото влакче на 25 - та стр. за 40 лв. , но то било комбинация от трите варианта  Mr. Green а мислех да взема да даря в яслата Simple Smile) сега само влакче N1 ми се вижда постно Simple Smile)
какво ще кажете за този кинетичен пясък за моделиране   Rolling Eyes Rolling Eyes пускали ли са го преди ? моята има моделин и всеки ден твори тука , стана за кой път и купувам нови кутийки , много и е интересен  .. това дали е нещо подобно и изсъхва ли като моделина ?

# 380
  • София
Аз също пазарувам в Лидл на Каблешков редовно и не съм имала проблем нито с връщане, нито с друг вид обслужване.  Peace

Днес ми се скъса миналогодишната бархетна пижамка, та ще ида днес да видя дали не е останало нещо от вчерашните или от предишното зареждане. Вчера накупих подправки за коледните сладки, фондан и разни други дреболии, намазах и един сутиен. Ще погледна днес дали пък няма някой останал, че ми е много удобен.

# 381
Дървената писта с влакчето не е постна Grinning . Ние имаме нея и автомобилната магистрала и моят син ги комбинира. Уверявам ви, че подобни на такава цена от 40 лв. няма да намерите Naughty Вярно, преди две -три години май влакчето беше 35 лв., но и на сегашната цена е супер изгодно. Препоръчвам с две ръце Peace
Даже тазгодишния комплект с влака е по-различен от нашия - сега има високи части за повдигане на релсите Sunglasses

Аз се чудя на една писта за топчета , или комплекта с дървеното летище Thinking

# 382
  • have faith and be patient ..
teta75 , казвам постно , понеже гледах през цялото време картинката на трите комплекта където са комбинирани , и си викам това за 40 лева не може да бъде , ще купя 2  Mr. Green но после надолу с дребния шрифт видях че всъщност за 3 отделни комплекта , за това влака , сам по себе си , ми се видя "беден" и постен "  Mr. Green

абе ще взема за яслата едното , пък да видим Simple Smile))

# 383
teta75 Пистата с топчета е голям хит. Сигурно и аз ще купувам. Имахме пластмасова такава още, когато детето беше на 3г. и беше най-любимата играчка. Вече е на 5г. и не спира да иска нова и по-голяма.
От Коледния каталог ми харесаха Ски екипите и ботушите, но ще видим на живо.
Джолан с кожа приготвям в глинен гювеч:
Скрит текст:
Смесвам сол, черен пипер, червен пипер, чубрица, мащерка (подправките са по избор) и натривам джолана. Ако имам време стои така от предния ден в хладилник или няколко часа преди печене. Преди самото печененамазвам с малко олио върху подправките целия джолан.
На дъното на гювеча сипвам половин чаша червено вино - без други течности. Слага се джолана в гювеча, захлупва се с капак и се пуска за на 200С за 30 мин, след което се намаляват градусите на 170С и се пече така 3ч. Общо време за печене 3ч. и половина. Малко преди да изтече времето се проверява дали се е отделило месото от кокала, може да се запече за кратко без капак по желание за хрупкава коричка (градусите на фурната се увеличават отново до 190-200С на отворен капак).
Поднася се с малко от соса при печенето, може с отделно направен гъбен сос или печени картофи.

# 384
Кочана е изискване на НАП - сторниране на касови бележки, пуснати по-рано.
На някои места ги попълват докато няма чакащи клиенти за да не бавят опашката.
Други са си по-мързеливи и пипкави и затова въртят очи и свиват устенца.
Редовен клиент съм, хич не ми пука кой как се пули и коментира.
А че опашката чакала и се бавело - ми то и аз чакам понякога.
Престоя на таксито се натрупва доста бързо и неусетно.

Ами при мен е така - всеки път се търсят тея кочани за сторно, или ги няма или не са за правилната каса; мениджър се чака дълго, веднъж го викаха два-три пъти, другите пъти-като се изнервя...ами като дойде дойде.... неща за връщане ми ги прехвърлят от каса на каса...докато някой благоволи да ме обслужи... другите касиери редовно взимат участие....така че никоя каса не работи...  Twisted Evil
клиенти зад мен нервно си пренареждат нещата на другата лента, обаче и техния касиер идва при нас ...  Laughing Почнат ли да цъкат обаче-бързо става...това си е работа за две минути... толкова им и отнема като започнат изобщо...

# 385
  • гр. Варна
Кога ще има кинетичен пясък,че не видях,а ми трябва ?

# 386
teta75 Пистата с топчета е голям хит. Сигурно и аз ще купувам. Имахме пластмасова такава още, когато детето беше на 3г. и беше най-любимата играчка. Вече е на 5г. и не спира да иска нова и по-голяма.

Аха, ясно...благодаря!... я раздуй как се играе на това чудо Mr. Green newsm78 Ние май на някакъв рожден ден в детски кът се сблъскахме за първи път с подобно нещо и май синковеца се загледа, ама идея нямам кво се прави точно...

С.Алекс, разбрах те аз.
Новото при автомобилната магистрала е нещо като килимче вътре , с пътища и улички. Миналата година това го нямаше например.
Аз поръчвах само превозни средства от интернет, но 3 или 4 броя са 19-20 лева, а в лидл имаше на 7-8 лева. но тогава не успях да взема, та се прекарах с двойна цена по интернет Stop

https://www.toy.store.bg/155/171782?utm_source=rtbhouse&utm_ … house-retargeting ето тези поръчвах, идентични с лидълските, освен цената Peace

# 387
  • София
Аз имам също две влакчета - все от шатрите  Laughing Прекрасни са. Особено първия варинт с релсите. Вадя ги на сина ми чат-пат, защото все още е малък, но пада голяма игра и сглобяване и разглобяване. Като го прибера, веднага си го търси. Локомотивчетата са на батерии и теглят другите вагончета и коли, дървените аксесоари - борчета, спирки, животни са с прекрасно качество. Сглобен, целият комплект е много голям. Заедно с магистралата все още не сме ги сглобявали.

Хора, първия комплект - влакче с релси го взех за 5лв  Laughing Беше с отворена и залепена кутия, но си имаше всички части. Втория комплект с магистралата, отново на шатрата на Ботевградско си го открих за 15лв, но и 40лв си заслужава... това са най-хубавите играчки на сина ми.

От коледния каталог имаме от комплектите за хранене с миньони на 7ма страница. На същата страница има някакви занимателни игри с интерактивна писалка - не ги взимайте, ужасна тъпотия са. Аз върнах един подобен пъзел.
Пистата на 9та страница е хубава също /но не по-хубава от влаковете  Mr. Green/
Имаме дървена играчка сортер и костенурка сортер на 21ва страница.  Хубави са и двете.

Сортера на костенурката се върти, когато я дърпаш с въженце, а кубчето има прекрасни детайли и занимавки.
На 22ра страничка имаме летището, но все още не сме го сглобили, пазя му го за Коледа. Отворих го за проверка и всичко изглеждаше много добре. Ще се допълни с влака и магистралата.

На 24та страница имаме влакчето, което се нанизва с фигурки-форми от 12 части, отново много се занимава малкия с него.
Аз харесах комплектите за рязане на зеленчуци/плодове и ще чакам апреските. Дано не завали сняг до тогава. Исках и космонавт, като миналогодишните, но явно няма да пуснат тази зима.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 11:29 от vitaminka

# 388
Не съм връщала, но съм се нервила, като чакам. При нас става бързо, но все пак да дойде мениджърът, до оформят там нещо си.  По-разумно би било да има отделна каса за това.

# 389
Витаминка, благодаря за подробното ревю bouquet
Значи сме се сбрали отбор фенки на пистите Laughing Ама ти с тези цени направо си ударила кьоравото Mr. Green

Моят син е на 5.5г. и вече повече се заиграва с пистите. Като по-малък преди две-три години аз му ги бутах по пистите и виках " бръм,бръм" Laughing....та мисълта ми е, че и твоят син в бъдеще ще се заиграва повече и все по-самостоятелно с тях. Ще си ги строи и сам по-нататък Peace

ПС...моего влакче е от жълтите на цвят, от преди 3 г. сега са бели и какви гърбици има под пистите, искам и аз такива..

Общи условия

Активация на акаунт