Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Не разбирам защо трябва да се пуска пералня с лимонтозу и други градски легенди при положение, че има достатъчно препарати за профилактика, които са на достъпни цени?

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 09:58 от zvanche

# 466
Аз аз откакто започнах да използвам това:

нямам миризми в пералнята.

# 467
  • sofia
То големия беше на 10 като си го харесаха.
За малко дете, кола с дистанционно, от тези, които се въртят на всички посоки и не спират при най-малкия ръб. От този тип имаха като малки.
Скрит текст:
Може ли да ми дадете линк към тези колички, че имаме такава поръчка
Напиши в гугъл "преобръщаща се кола с дистанционно". Излизат линкове с магазини.

# 468
  • have faith and be patient ..
за пералните - течните препарати ги изсипвайте направо в барабана с прането  Peace

аз пак да питам - откъде взимате хартиени или някакви торбички за прахосмукачките Парксайд

# 469
teta благодаря! Знаех си, че мозъкът ми на 99% и изтекъл с кърмата. Изобщо не ми дойде на акъла   Mr. Green

# 470
Някой купувал ли е крема в бурканите с бисквити и може ли мнение?

# 471
имаше мнения за крема назад в страниците Peace

# 472
Техник ми каза веднъж или два пъти да я пускам пералнята с един бял парцал, без препарат, на високи градуси.

# 473
Не разбирам защо трябва да се пуска пералня с лимонтозу и други градски легенди при положение, че има достатъчно препарати за профилактика, които са на достъпни цени?

Екология, майна.

# 474
Момичета, помагайте-сладкарките и не само: Praynig

Фондана е свършил. Що не взех в понеделник Close
Синковеца иска да правим сладки-сърца от два цвята - отдолу голямо сърце, върху него по-малко, но розово. Мислех малкото сърце да е от розов фондан, но това отпада сега като вариант.

Взех от боичките и искам да попитам - с тях мога ли да оцветя част от основното тесто и като се изпече, цветът ще се запази ли?

взех и от течните кувертюри на 1,29 лв. / с поничка на опаковката/ - с тях ще мога ли да оцветя вече готовите бисквитки? Thinking И с какво-с четчица ли да разнеса отгоре newsm78

# 475
  • София

аз пак да питам - откъде взимате хартиени или някакви торбички за прахосмукачките Парксайд
[/quote
Нашата parkside е от големите за стр.отпадъци, взехме торби на керхер от технополис - за прахосмукачки, които приличат на нашата, мъжа ми каза, че пасват идеално.

# 476
teta75 и аз докато се дотътря в във вторник вечерта, при нас беше останал само розов и черен  Confused
Ако боядисаш тестото после се променя цвета. Трябва да го направиш по-тъмно и после изсветлява. По-добре вземи бял шоколад и оцвети него. Предни години мисля, че имаше бяла глазура, сега не видях.
"Марципан варна" също ще свърши работа, погледни в нета  Wink

С детето правихме тези за един Великден. Попрекалили сме с боята и си личи, че са дело на дете, но все пак се добива представа  Blush
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 10:57 от mama irina

# 477
  • софия

Екология, майна.
Щом казваш  Whistling Като ти се скапе пералнята екологията малко на майната си заминава, но всеки си знае. А и профилактика се прави 2 пъти годишно, не всеки месец.

# 478
Искаше ми се по лесния намин да стане, без много врътки....ама да съм взела фондан, когато имаше ooooh!

Ще проверя в някоя сладкарница дали не продават, ако не е зверски скъп, ще взема от там, че не ми се мацоти по друг начин, при положение, че и резултата няма да е сигурен, като се знам каква пишман сладкарка съм Mr. Green

# 479
Редактирах си горния пост със снимка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт