Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 562
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Аз имам дамското яке, кое е в брошурата за следващата седмица. Ватата му е тънка за зимата и не топли достатъчно.
И да се оплача. Изпратих мъжа на пазар, че детето е болно и ми купи силиконова подложка, шприца и формичките. Когато отворих кутията на формичките едната се оказа, че не е запоена.

# 541
  • София
Аз имам дамското яке, кое е в брошурата за следващата седмица. Ватата му е тънка за зимата и не топли достатъчно.
И да се оплача. Изпратих мъжа на пазар, че детето е болно и ми купи силиконова подложка, шприца и формичките. Когато отворих кутията на формичките едната се оказа, че не е запоена.
Неприятно, но може да я върнеш и замениш с други. В лидл се връща и заменя стока без проблем.

# 542
Добро утро дами, имам една огромна молба към тези от вас, който имат път днес към Лидл, а тя ако може да помоля някой който има възможност да погледне дали има налични от памучните рокли на Есмара с дължина под коляното в син цвят и размер XS, че при нас няма нито една останала бройка. И ако има да помоля някой да ми вземе една бройка и при възможност да ми изпрати по куриер. А аз още веднага мога да пусна паричките по банков път. Много много ще бъда благодарна ако някоя от вас успее да ми помогне  Hug

# 543
  • Пловдив
някой с лични впечатления ит тази сокоистисквачка

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50454

bouquet

Аз я имам. Добре е направена- разглобяване и сглобяване много лесно, но сякаш пуска малко и по-едри частици в самия сок. Не е кой знае какво, но преди си купувах от едно био магазинче до нас такива зеленчукови сокове и сякаш малко по-фино изглеждаха, но тяхната машинка е от тия космически скъпите все пак де. Общо взето мога да кажа, че съм доволна. Пробвала съм дори магданоз и листни- справя се добре.

Жалко мислех да си я купя уж за по добре имам на Браун http://magprom.net/sokoiztiskvachka-braun-sj3000wh-600w  и тя така вади ябълковия сок съвсем не бистър  Cry

# 544
Добро утро дами, имам една огромна молба към тези от вас, който имат път днес към Лидл, а тя ако може да помоля някой който има възможност да погледне дали има налични от памучните рокли на Есмара с дължина под коляното в син цвят и размер XS, че при нас няма нито една останала бройка. И ако има да помоля някой да ми вземе една бройка и при възможност да ми изпрати по куриер. А аз още веднага мога да пусна паричките по банков път. Много много ще бъда благодарна ако някоя от вас успее да ми помогне  Hug
Синият цвят рокли почват от S, другите два цвята има XS. Аз си взех червена, но още се чудя дали ще я нося и дали да не я върна.

# 545
  • Пловдив
Някой да има кафемелачката, която ще е от понеделник? Впечатления, мели ли фино?
Благодаря!
Aз я имам доста отдавна, но меля само захар в нея. Смила го чудесно.
И аз съм в чуденка за кафемелачката точно за тази цел. Ако искам да смеля половин килограм (не на веднъж разбира се) например ще се справи ли мотора или ще трябва да правя почивки?

# 546
Синият цвят рокли почват от S, другите два цвята има XS. Аз си взех червена, но още се чудя дали ще я нося и дали да не я върна.

Аз видях налична в черно размер XS и реших че и в синьо някъде може да има останала бройка

# 547
  • have faith and be patient ..
Също така харесах робота за почистване. От много време ги гледам, но IRobot са от 600 лева нагоре. Този дали си заслужава? Не съм сигурна дали са го пускали преди. Някой има ли го?

Относно робота - сега до 20.11 мисля има промоция в техномаркет на това  http://www.technomarket.bg/prahosmukachki/philips-fc8802-01-09127943  , мисля ,че по- ще си струва  Peace
И защо ще има само мочешки потници ? Crossing Arms  мисля от блузките 2 да лепна , че дребната не дава ни шал да се слага ни нищо  , и дано чорпогащниците вече да са от дебелите .. а и този флосер за първи път виждам и чувам тази дума , и понеже мразя конци за зъби мисля да инвестирам 15 кинта , има ли отзиви за него от преди ?
п.п. да се оплача от клиентския номер , писна ми вече от тях .. звънях да питам за рошавите килими намалени на 75 лв. има ли някъде останал някой , и както винаги отговора е - не , госпожо , изчерпани са , приятен ден ! поръчваме на майка ми друг онлайн от някъде си , приятеля ми отива до лидл вечерта , звъни ми и познайте , само в нашия магазин имало 4-5 бр .  #2gunfire  смятам да говоря с някой управител ли , де да знам , някъде да се оплача от тези скапаняци , ми те така не си продават стоката , не е в техен интерес , не мога да ги разбера  Shocked
мисля да си закупя кафемашината от другата събота , само ме е яд ,че не мели сама кафето  , някой нещо за нея ? такива правещи капучино и лате по другите магазини са ..  Crazy

# 548
  • София
Килими имаше вчера в Студентски град. Не знам дали за същите иде реч, но видях няколко навити на рула. Аз ходих за препарата за перални, но нямаше.

# 549
  • Варна
Кафемелачката е хубава. Принципно за всяка мелачка бих препоръчала по малко почивка, ако усетите, че се нагрява корпусът. Аз така си смилам предварително захар в голям буркан и си го допълвам малко по малко. Смила фино.

# 550
  • София
Килими имаше и на Резбарска
Килими имаше вчера в Студентски град. Не знам дали за същите иде реч, но видях няколко навити на рула. Аз ходих за препарата за перални, но нямаше.

# 551
И в този на Черни връх имаше килими.

# 552
  • have faith and be patient ..
да , то щом и в нашия супер посещавам магазин на Владислав във Варна имаше , ми стана ясно ,че нявсякъде ще ги има .. просто трябваше да отида на място , не по телефона да се пробвам , очаквах да са свършили понеже аз съм много доволна от тях имам 2 .. и за какво изобщо е този телефон на лидл ? ooooh!

# 553
  • Русе
Благодаря за коментарите за кафемелачката!  bouquet

# 554
  • София
Някой може ли да сподели за елхите от другата седмица. Кичести ли са? Хубави ли са? Доволни??? Ако може и снимка да сложи  цена няма да има  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт