Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 642
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Гледах един цвят и той нямаше. Може другите да са с ластик Peace

Дебели са, вътре са с мъхесто Peace

Скрит текст:
мдааа...доставката е 5 лв. за фондана Confused

# 526
  • Пловдив
някой с лични впечатления ит тази сокоистисквачка

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50454

bouquet

# 527
Нямам, ама ми изглежда супер...но скъпичко...

# 528
И на Биби благодаря, но имам готова глазура от Лидълската, мисля с нея да рисувам отгоре Whistling
[/quote]
Да,точно това е Айсинг,готов за употреба,пакетчето се поставя в гореща вода за 5 мин.и се нанася директно върху сладките.Аз правих мъфини и ги полях отгоре с айсинг.Има го в два цвята-бяло и розово,в пакетче с нарисувана поничка.

# 529
bradata  не открих такава рибка,
но на фона на 13.55 /с ДДС/ в Метро, този чернокоп ще да е много пресен  Mr. Green

някой има ли размерите на 3- те маси, прочетох за височината и теглото, но другото?

# 530
някой с лични впечатления ит тази сокоистисквачка

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50454

bouquet

Аз я имам. Добре е направена- разглобяване и сглобяване много лесно, но сякаш пуска малко и по-едри частици в самия сок. Не е кой знае какво, но преди си купувах от едно био магазинче до нас такива зеленчукови сокове и сякаш малко по-фино изглеждаха, но тяхната машинка е от тия космически скъпите все пак де. Общо взето мога да кажа, че съм доволна. Пробвала съм дори магданоз и листни- справя се добре.

# 531
И на Биби благодаря, но имам готова глазура от Лидълската, мисля с нея да рисувам отгоре Whistling
Да,точно това е Айсинг,готов за употреба,пакетчето се поставя в гореща вода за 5 мин.и се нанася директно върху сладките.Аз правих мъфини и ги полях отгоре с айсинг.Има го в два цвята-бяло и розово,в пакетче с нарисувана поничка.
[/quote]

Значи тъкмо за мързеливи домакини като мен Mr. Green Ще стане значи. Благодаря ти Peace

# 532
Като гледам новата брошура, другата седмица ще е голямо разорение, много неща харесах.

Момичета, да похваля ръчно приготвения чипс от Делукс серията, току-що ометох една опаковка, буквално не можех да се спра. Joy А, уж съм на диета. Blush

# 533
  • Русе
Някой да има кафемелачката, която ще е от понеделник? Впечатления, мели ли фино?
Благодаря!

# 534
  • Бургас
Какъв е тоя чернокоп дето го купувате? Тук на пазара в рибния магазин пресния миналата седмица беше 4 лв/кг. Crazy

# 535
  • София
Някой да има кафемелачката, която ще е от понеделник? Впечатления, мели ли фино?
Благодаря!
Aз я имам доста отдавна, но меля само захар в нея. Смила го чудесно.

# 536
  • Бургас
Какъв е тоя чернокоп дето го купувате? Тук на пазара в рибния магазин пресния миналата седмица беше 4 лв/кг. Crazy

Ааа, не купувам аз от там и то на тази цена, само споделих че е ново в асортимента Crazy

# 537
  • София
Стигнах и аз да разгледам новата брошура.
Дам, наближава Коледа - ще трябват подаръци, опаковки,  картички, украса ... Нужно е планиране   Crazy
Харесах доста неща, но единственото наистина нужно нещо ми е зимно яке. Някой има ли такова, става ли за зимата, отговарят ли размерите? Благодаря bouquet
Куркумата в промоция ли е или ще бъде в постоянния асортимент?

# 538
Ново в асортимента видях, че има британско осолено масло  Heart Eyes

Взехме крема с бисквитки. Чуден е  Heart Eyes Но е вреден, вредеееен....

Аз нищо не си харесах от следващата седмица, радост за семейния бюджет  Whistling

# 539
  • Бургас

Ааа, не купувам аз от там и то на тази цена, само споделих че е ново в асортимента Crazy
Ох, успокои ме! Дано няма някой да се подведе, това си е живо обирджийство.

Общи условия

Активация на акаунт