Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 619
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тета, направете си айсинг, както те бяха посъветвали по-горе. Става лесно и бързо и като капнеш съвсем малко червено ще стане розов. После върху опечените сладки с четка или шприц и чакаш само да изсъхне. 1 белтък, капки лим.сок и около 200гр. пресята пудра захар.

# 511
Ивекс, като попитах защо се е учудила, патката отговори, че имали фонТани и ми показа една свещ от ония, дето горят като огньове нагоре ooooh! Whistling Майкоууу...ами сладкарница е тови, бива да са чувАли поне и да знаят за какво иде реч, ама нейсе..

verabel , благодаря...ще погледна..

Брадата - няма шанс, душо, да се хвана да правя..тц, ньет твърдо... Naughty

И на Биби благодаря, но имам готова глазура от Лидълската, мисля с нея да рисувам отгоре Whistling

# 512
  • Перник
Ау, да ви се жалвам....в нашия скапан град ни в една сладкарница не предлагат фондан Shocked Във едната даже ме изгледаха странно, сякаш попитах дали имат дрелки Crazy Баси... #Crazy

Нищо, ще действам със сладкарските боици...дано стане нещо chef

Отивам да разглеждам брошурата за другата седмица...

Ти пък намери къде да търсиш фондан  Laughing Аз съм сигурна, че и в софийска сладкарница биха те гледали странно. По-скоро в сладкарски цех биха знаели за какво става въпрос. Аз си пазарувам ето този фондан от тук http://www.aromashouse.com/index.php/bg/component/virtuemart/?pa … mp;category_id=45 но са ми близо до работа и мога да изтичам в обедната почивка.

# 513
Хм, че аз откъде да знам къде да го търся Crossing Arms Нали ви казах, че не съм сладкарка, ама Ич Whistling
Тези сладкарници сами си правят тортите,имат и цех към тях, та ми се видя логично, че може и да продават...
И не съм в София, та избор много няма при мен. Спирам вече, че с моите неволи оспамих темата, извинете за което bouquet

# 514
  • Gorni Bogrov
Гледам,че другата събота ще има кафе машина,пускали ли са я преди и има ли отзиви?

# 515
Гледам,че другата събота ще има кафе машина,пускали ли са я преди и има ли отзиви?

Къде е тази кафемашина? Аз видях само кана за кафе и чай  newsm78

# 516
Някаква скъпарска над 200 лв. Точно тази май не са пускали.
http://broshura.lidl.bg/854961ad-5dbf-4559-9777-8b70ed7c95d8/html5.html#/20 в събота е.
Аз харесах миксерчето за кафе, подложките гумените за баня ще взема, че старите се захабиха, а постилам като се къпи детето....украси и коледни истории набелязах доста също и не знам как ще вържа бюджета направо Confused

Загледах и от дългите шуби Thinking

# 517
  • София
Влитам мощно в темата с въпрос става ли за ползване Робота за чистене? Пускат го в понеделник  Hug
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50122

# 518
А отзиви за уреда за почистване с ултразвук? За почистващия робот не съм ползвала лично, но близък си беше купил друга марка, за 1000-1200 лв, замина директно в гаража. То се спира при всяка миниатюрна неравност, забравя къде е минал, изобщо пълна глупост  Peace

# 519
Спешно се издирва плюшеното слонче Мани от играта на Лидл ледена епоха, за едно детенце Simple Smile , ако някой може да помогне т.е. има го, а не представлява особен интерес за детето му, или може да размени с друга плюшка от играта или ако изобщо може да се открие някъде, дори и срещу заплащане, помагайте...
Благодаря Simple Smile
Имам Мани, още не съм я дала на този за който е, мога да я разменя евентуално.

А отзиви за уреда за почистване с ултразвук? За почистващия робот не съм ползвала лично, но близък си беше купил друга марка, за 1000-1200 лв, замина директно в гаража. То се спира при всяка миниатюрна неравност, забравя къде е минал, изобщо пълна глупост  Peace
Ако си е купил известна марка не би трябвало да му е в гаража, моят до преди пет минути чистеше хола. Имам го от една година и съм супер доволна, но този за 200 лева едва ли ще върши същата работа. Има тема за роботи прахосмукачки, вижте в нея.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 15:43 от elndim

# 520
  • София
Исках да взема винтоверт, но ми се видя много.....хоби версия. Не посмях да взема, дали ще върши работа...да сглоби една спалня и секция  например... newsm78
Това не е винтоверт, а акумулаторна отверка. Разликата е огромна. В едното няма достатъчно мощ/сила.  Hug

поне винтоверт пише на брошурата

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49764

# 521
Ау, да ви се жалвам....в нашия скапан град ни в една сладкарница не предлагат фондан Shocked Във едната даже ме изгледаха странно, сякаш попитах дали имат дрелки Crazy Баси... #Crazy

Не знам от кой град си, но понеже и моя е скапан, поръчах да ми купят от Метро. Там е голямо кол-во, 2 кг май, но излиза много изгодно. Оцветявам го със сладкарски боички, много съм доволна  Peace

Как са спортните панталони, още не съм ходила, дали си струват?

# 522
Рая, благодаря...и аз онлайн май ще поръчам, направо  цветен Peace

Панталоните не са нищо особено като кройка и външен вид, но поне ще топлят вероятно. Нямат ластик отдолу. Харесаха ми горнищата, не изглеждаха толкова зле на живо, колкото в брошурата....още им се чудя, въпреки, че имам доста Confused

# 523
Рая, благодаря...и аз онлайн май ще поръчам, направо  цветен Peace

Панталоните не са нищо особено като кройка и външен вид, но поне ще топлят вероятно. Нямат ластик отдолу. Харесаха ми горнищата, не изглеждаха толкова зле на живо, колкото в брошурата....още им се чудя, въпреки, че имам доста Confused

Аз поръчах на познати от Метро, иначе доставката е колкото фондана  #2gunfire
В Метро е бял, правиш си какъвто ти трябва, в нюанси даже  Wink

Дебели ли са панталоните? Аз търся за спортуване, тънък, жалко. Сивият и синият имат ластик, поне на снимките  newsm78

# 524
Нямат ластик отдолу. ....

Напротив- имат. Мисля, че само червеното няма. Аз си взех тъмно син за из къщи Wink Стори ми се доста голям за S, ама тъкмо ще ми е по-удобен. Още не съм го мерила

Общи условия

Активация на акаунт