Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 551
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА
Момичета,дъщеря ми направи някаква спастична кашлица,чак се дави - доколкото помня в Лидл имаше по едно време инхалатори,какви са отзивите,каква беше цената и дали са хубави,изобщо не ми е идвало такова чудо до главата ... ooooh!

# 556
Аз се отказах от елхите в лидл мин година и си поръчах онлайн от др.място.

# 557
Жалко мислех да си я купя уж за по добре имам на Браун http://magprom.net/sokoiztiskvachka-braun-sj3000wh-600w  и тя така вади ябълковия сок съвсем не бистър  Cry

Нямах предвид това. Двете сокоизстисквачки са на съвсем различен принцип. Тази лидълската е бавна сокоизстисквачка и плодовете не се окисляват, което я прави уж по-здравословна /ако може така да се изразя Simple Smile/ Ябълката си излиза светличка, просто не е толкова фино прецеден сока според мен.

# 558
Здравейте!
Купих си силиконовата форма за курабии,които се декорират, но не мога да си харесам рецепта. Моля, ако някой има изпробване да я драсне Simple Smile
Благодаря

# 559
Момичета,дъщеря ми направи някаква спастична кашлица,чак се дави - доколкото помня в Лидл имаше по едно време инхалатори,какви са отзивите,каква беше цената и дали са хубави,изобщо не ми е идвало такова чудо до главата ... ooooh!

Милион пъти са коментирани инхлатарите, дори и в тази тема. Отзивите са повече положителни. Преди две седмици ги имаше в брошурата. Преди дни видях доста бройки в магазина на Тодор Каблешков, предполагам има и в други магазини.

# 560
  • видин
И аз да попитав за робота - прахосмукачка. Търсих в сайта на Лидл- няма никаква информация. Дори в упътванията. Няма и такъв производител. А в прошурата не пише нищо съществено - например каква е батерията й. Аз преди не съм засичала подобен продукт. Или греша?

# 561
Пускали са и преди Peace

# 562
За прахосмукачката - робот наистина са пускали.
Но според мене бяха друг модел. По спомени струваше около 50 лв.  и беше с някакви хартиени подложки.
Мислех да си взема, но хартиите бяха изчерпани и се отказах.

# 563
Днес мъж и жена в Слатина буквално изкупиха меденките, бисквитите с бадем и още куп коледни сладки слагаха в количката директно с кашоните. Дойде управител и им каза, че това е магазин в който се предлагат стоки за домакинството а не на едро и ако искат такова количество могат да си направят заявка. Отговора беше Ние пазаруваме за няколко домакинства и щом нямате онлайн пазаруване нас не ни интересува  Shocked, управителя звъня по телефона обяснява ситуацията и в крайна сметка им каза добре. После това свършило онова свършило е как да е?! Най ме хвана яд, че взеха всички бисквити за които бях отишла  Crossing Arms

# 564
  • София
Някой може ли да сподели за елхите от другата седмица. Кичести ли са? Хубави ли са? Доволни??? Ако може и снимка да сложи  цена няма да има  Praynig

Пусках снимка на елхата, на мен ми допада качеството. Кичеста е и доста голяма.

morgana07, аз съм много доволна от инхалатора, но не ползваме Вентолин и други лекарства за инхалации, а само стерилен физиологичен разтвор. Много облекчава.

# 565
  • София
vitaminka   Благодаря ти!  bouquet

# 566
  • Варна
Тотално ви изтървах с тези черни петъци и ровене в сайтове и сега се връщам да чета. Другата седмица ще ходя за хартии, картички и ленти за опаковане. Якето от четвъртък ми хареса на снимка, но няма да отида в 8ч, а пък ако е мое ще ме чака.

# 567

"Да", и от мен за инхалатора, но аз съм с синузит и наистина облекчава.

Ето още мнение:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950881.360;topicrefid=20

# 568
  • София
Здравейте момичета. Виждали ли сте да се продава черна ряпа в Лидл?

# 569
Някой купи ли си от спортните панталони? Седят ми някак торбести на дупето  и се чудя дали са ми големи, да ги оставя ли и такава ли им е кройката просто. Суитчерите са много хубави, но на мен Л ката ми малее на ръкавите и ще я връщам.

Общи условия

Активация на акаунт