Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 497
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Влизам да похваля надениците за скара и сушене от XXL седмицата...изсушихме, станаха страхотни Simple Smile
Късметлии. В Русе явно са заредили минимални количества. Мъжът ми отиде в понеделник вечерта и  беше изчерпана. После всяка вечер ходи и то в различни магазини и няма, и няма. Миналата зима и ние сушихме от нея и я харесахме.
Изобщо... откакто сме в Русе, въобще не съм доволна от магазините ЛИДЛ. Когато отида, винаги промоционалните продукти са изчерпани, най-вече хранителните, а нехранителните така са овършани, че са заприличали на парцали и нищо не може да се намери в кошовете.

# 706
Минавам да с оплача и , ако някой е имал такъв проблем да даде съвет.Та имам блендер от Лидл на Silvercrest скоро мисля , че ги пускаха.Аз го имам от 4 години.Ползвам го само за шейкове тук там с лед.И издаде багажа.Ножа блокира и зъбчетата отдолу са се изронили...Толкова ми беше удобен.И  идва проблема в нашия град НИКЪДЕ не могат да го направят.Казват по - добре нов...Някой носил ли е това чудо на ремонт ?

# 707
Влизам да похваля надениците за скара и сушене от XXL седмицата...изсушихме, станаха страхотни Simple Smile
Късметлии. В Русе явно са заредили минимални количества. Мъжът ми отиде в понеделник вечерта и  беше изчерпана. После всяка вечер ходи и то в различни магазини и няма, и няма. Миналата зима и ние сушихме от нея и я харесахме.
Изобщо... откакто сме в Русе, въобще не съм доволна от магазините ЛИДЛ. Когато отида, винаги промоционалните продукти са изчерпани, най-вече хранителните, а нехранителните така са овършани, че са заприличали на парцали и нищо не може да се намери в кошовете.
Ние ходихме втори път, но нямаше вече хаха Иначе в Добрич рядко се случва да са изчерпани артикулите Simple Smile Доволни сме

# 708
Минавам да с оплача и , ако някой е имал такъв проблем да даде съвет.Та имам блендер от Лидл на Silvercrest скоро мисля , че ги пускаха.Аз го имам от 4 години.Ползвам го само за шейкове тук там с лед.И издаде багажа.Ножа блокира и зъбчетата отдолу са се изронили...Толкова ми беше удобен.И  идва проблема в нашия град НИКЪДЕ не могат да го направят.Казват по - добре нов...Някой носил ли е това чудо на ремонт ?

Може да си поръчаш резервен нож от сервиза на Лидл.

# 709
  • София
Термометъра го купихме вчера, та снощи имаше великото разучаване.
ММ каза, че бил недоизмислен  Grinning
Дали мери коректно не мога да кажа, защото нямам такъв термометър измерващ с точност до 2рата цифра след десетичната запетая.
Може да мери на чело и в уше.
Смяната между видовете мерения става само след пускане. Т.е. ако мериш на чело, трябва да изчакаш времето до изключването на термометъра (около 1 минута) за да го пуснеш наново, защото няма копче за изключване, и да смениш вида на измерването. Освен това светлината на дисплея светва със закъснение и като го пуснеш и тръгнеш да избираш вида на замерването все още не е светнало, а когато вече светне не ти позволява да смениш замерването.
Поне нашия така се държи.

Моля някой, който има от старите, които са пускали, а и дори от тези новите да каже дали и при тях е така?

П.С. Ароматерапията миризмите не са особено хубави, но пък лампата е хубава, както и дървените топчета за ароматизиране Simple Smile

# 710
  • have faith and be patient ..
и аз ползвам термометъра на лидл , не помня миналата или по-миналата година го взех , но само с него меря , имам още 5-6 захвърлени , само на този се доверявам , дори и да не мери точно , поне най-се приближава , сравнявала съм със спиртен за под мишницата .. за светенето , абе моя май не свети , смисъл със някаква цветна светлина , само буквите и цифрите се включват , и да смяната на функциите е само при включване  Peace

# 711
Сутринта и аз го взех
Измери ми 38,2 Т, а обикновен електронен обикновено 35-36 ми мери
Живачен нямам от години, та не знам вече.Но със сигурност не съм с 35 Т де.

# 712
правилното мерене по челото е от слепоочие до слепоочие , без да се откъсва от кожата и без да се изтърва копчето , т.е. трябва да е постоянно натиснато , в ухото също си има тънкости , но не съм много запозната , трябва да се насочи точно към тъпанчето или нещо такова   Peace
п.п. влакчето от 01.12. е с батерии и се движи само , нали така ? не само летището е с батерийки ?

за каната за чай някой каза , че бялото се образува от непочистване - и как точно трябва да се почиства ? аз не слагам нищо вътре освен филтрирана вода .. да я мия с варовита вода от водата ли ? не схващам  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 10:00 от С. Алекс

# 713
  • София

за каната за чай някой каза , че бялото се образува от непочистване - и как точно трябва да се почиства ? аз не слагам нищо вътре освен филтрирана вода .. да я мия с варовита вода от водата ли ? не схващам  Rolling Eyes

Вчера прясно-прясно, разучавайки я, прочетох в упътването, че профилактично, отвреме-навреме е добре да се завира вода с лимонов сок или лимонена киселина, за да се предотврати образуването на котлен камък. Предполагам, че бялото при теб е именно котлен камък.
Иначе, ако се абстрахирам от това - допадна ми. Снощи целокупно пихме чай цялото семейство /даже и аз - върл фен на кафето/, сутринта за първи път не видях кухнята си в локвички, мивката в растения Simple Smile и така. Доволна съм.

# 714
Аз имам същия проблем с кана за вода, същите бели частици, като аз също слагам в нея само филтрирана вода. Явно няма как човек да избегне котления камък. Има едни таблетки от Лидл за почистване точно на кани, кафе машини и други такива уреди, работят безотказно Peace

# 715
за каната
Скрит текст:
От поне 5 години слагам в каната само минерална/изворна вода и нямам котлен камък, а я използвам всяка сутрин по 2 пъти. Преди това с чешмяна вода и филтрирана също ми се образуваше котлен камък.  Почиствах я като слагах оцет за една вечер, и на сутринта хубаво изплаквам и изхвърлям първата вода.

# 716
  • Пловдив
Аз не мисля, че филтрите за вода филтрират и варовика във водата, така че ми се струва нормално да има котлен камък.

# 717
  • до най-прекрасния мъж
По принцип каните филтрират и варовика,  но вече си зависи и от филтъра.

# 718
Аз не мисля, че филтрите за вода филтрират и варовика във водата, така че ми се струва нормално да има котлен камък.

И аз така мисля.

Влакчето с релсите - само локомотивчето е с батерия и се движи. Отзад можеш да закачиш и останалите колички във върволица.
При релсите с магистралата е същото положението.

Летището не съм купувала, но не виждам то пък къде има движеща се част newsm78

# 719

Летището не съм купувала, но не виждам то пък къде има движеща се част newsm78

има картинка , че е с батерии и има някакви светлини и звуци май , това питах , дали и другите са си с батерийки и правят изобщо нещо Simple Smile мерси

Общи условия

Активация на акаунт