Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ирайн, за всички е така. Моето мнение не е ли за Лидълските, за които споделиха. При избор на скоро управителя на Хоуммакс във Варна ни сподели тази подробност. Хубаво е като идея, но е временен ефект.

И нашата дъска изчерпи лимита си за плавно затваряне /не беше от Лидлските/ за около година.  Laughing

# 691
  • София
Така , като ви чета май няма да махам фолиото на дъската и ще я върна утре  Laughing Пък гледах, че има доста по-евтини с плавно затваряне и по-няма да ме е яд, ако се развали и ми пада на гърба като седна.

# 692
  • София
Граха Chira хубав ли е и става ли за директна консумация /за салата/?

# 693
  • София
Граха Chira хубав ли е и става ли за директна консумация /за салата/?
Граха в буркан - да, става.

# 694
  • Варна
Грахът е много хубав леко сладникав ✌

# 695
  • София
Да, за този от буркан питам, че гледам намалението му. Благодаря  bouquet

# 696
Момичета, ютията на Паф беше хубава, нали? Майка ми има една стара филипс, която вече издава багажа и непрекъснато й цапа дрехите с котлен камък в режим на пара и се чудя дали да не й взема такава. Миналият път като я пуснаха, ако не ме лъже паметта, някой си беше взел дори втора такава за резерва, нали?  Laughing

# 697
Да,ютията Пфаф е добра.Доволна съм как се справя с различните материи.

# 698
Добре е

# 699
Влизам да похваля надениците за скара и сушене от XXL седмицата...изсушихме, станаха страхотни Simple Smile

Ютията я имаме, майка ми също си я купи, много сме доволни

# 700
Каната за чай я ползвам сигурно година. Единственото, което не ми харесва ,че когато остане малко количество чай се налива трудно... Иначе ако ме домързи да я почистя след употреба до другата сутрин по повърхността на течността се образуват малки бели петънца плесен. Но ... това не е проблем от производителя , а от моето пренебрежение .
Взех си сокоизстисквачката - много съм доволна , сокът с такъв тип сокоизстисквачка сякаш има по - плътен вкус.

# 701
  • София
Ето колко е голям комплекта с влаковете, днес го сглобихме, заедно с магистралата и летището Simple Smile

# 702
Колко струва този комплект?

# 703
  • София
Това на снимката са трите комплекта, които имаме.
Влакче + магистрала - 39.99лв + 39.99лв
Летище - 24.99лв
Моите, обаче са от стари разпродажба и ми излезе всичко за 30лв.
https://spisanie.lidl.bg/

# 704
  • София
Днес минах през новия Лидъл между Младост и Дървеница за прахосмукачка робот, но нямаше. Някой да е виждал в Младостите?

Общи условия

Активация на акаунт