Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 518
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Извън темата за Лидъл  е и се извинявам. bouquet В къщи дъската ни за тоалетната не е Лидълска, но е плавно сваляща се. Вече е на 5 год. и не е мръднала, а имам малко дете, което не чака тя сама да слезе до долу, но и цената и е доста по висока.

# 676
Аз защо съм решила, че робота е в събота... Дали има останали във Варна? Днес сутринта бях на Владислав и изобщо не видях, а е трябвало като не следя като хората.
На Мир днес на обяд имаше около 10-тина.

# 677
  • София
А плавното затваряне и при другите седалки ли е на същия принцип? Т.е. логично и при други видове седалки би се развалило  newsm78
Ние сме с такава седалка вече повече от 4 години, не се е развалила (не е от Лидл).

# 678
Мнения за пресата за кафе?  food010

Да повторя питането си. Никой ли няма впечатления? Мисля, че не ги пускат за първи път  newsm78
Имам такава преса.Подходяща е за кафе с по-голяма плътност.Става средно силно кафе.Аз я използвам по-често за запарване на чай.

# 679
Здравейте, Дали има публикуван каталог за следващата седмица, от 28.11?  Опитах се да го открия в страницата им, но не успях ..

# 680
  • Велико Търново
Здравейте, Дали има публикуван каталог за следващата седмица, от 28.11?  Опитах се да го открия в страницата им, но не успях ..

Не, брошурата за следващата седмица излиза в четвъртък.

# 681
  • Beyond the stars

Обикновено се публикува в четвъртъка на настоящата седмица  Peace
Преди това - единствено по плакати на място по касите можеш да се ориентираш и по сайтовете на чужбинските лидл  Wink

# 682
  • София
Взех термометъра. Мери абсолютно точно. Търся детската дъска за рисуване, ако има някъде в София  Tired
Роботи нямаше в 9:30 сутринта на Каблешков  ooooh!

# 683
HAPPY   bouquet  julia_gt  bouquet благодаря ви!
Подходяща е за ползване в работна среда, не само в домашна, като пояснявам, че има къде да затопляме вода  Peace и по-скоро ми трябва да се ползва на работа.

# 684
Да, аз една малка я ползвам в работата, НО трябва да си имаш смляно кафе и вряла вода
А и пробвай първо така приготвено кафе дали ти допада на вкус

# 685
  • София
Момичета, дали имате впечатления от детската дървена кухня? Хубава ли е, вратичките на фурната и микровълновата отварят ли се?

# 686
Предполагам - да, отварят се, след като е показано, че вътре са сложени от другите дървени играчки Peace

# 687
Какво мислите за кафемашината, която ще пускат в събота. Много ми хареса, но се чудя.
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/hs.xsl/productPageFinder. … mp;countryCode=BG

# 688
  • София
Зад касите има за другата седмица - коледни сладки, детски играчки и инструменти. Дрехи и обувки няма.

# 689
Дрехите май са от 8.12....поне ботушите помня, че са тогава.

Общи условия

Активация на акаунт