Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 520
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50232

Здравейте! Много моля за информация дали друг път са пускали такъв календар. На принципа на календарите с бонбони ли е? Т.е. на всяка дата от декември отваряш нова играчка, или аз грешно разбирам.

# 661
От коледния каталог за детските играчки, някой купувал ли е Релси и влак, магистрала и още един вид имаше? Интересувам се от размерите

# 662
Тет, обичам те заради новината за чушките - чакам си ги от 2 години да ги върнат Hug

А, шЪ ми бичаш я Naughty...само аз ли ще те обичам, заради каничката, и не само Heart Eyes Laughing

Чушки такива се утрепах да търся миналата зима, за едни чушки бюрек ги исках, и нема и нема. В лидл-нЕма, в кварталния-Нема, чак в Кауфланд ходих, а той ми е далечко.
Наредени са до консервите, до киселото зеле-в този ред. Ама цената не видОх, че мимоходом ги зърнах Peace

Този уред за зъбаците последно флосер ли е или другото. Има едни накрайници, има и батерия-значи това чудо накрая ще да се вЪрти сигурно Thinking

niksity
И релси с влак имам, и релси за магистрала - кой размер те интересума, довечера мога да измеря...в каталога няма ли размери всъщност? Иначе са много качествени, ако се чудиш - не се чуди, вземай...на тази цена няма да намериш на друго място, гаранция...

ПС...магистралата е 2.4м дълга, значи около метър и 20 е дължината, като се сглоби. Влакчето зависи от схемата, различни начини на сглобяване има....

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 14:59 от teta75

# 663
  • Враца
Привет,момичета! От скоро ви чета, но не съм се включвала. От Враца съм и исках да кажа за склада на Лидл, че не е нищо особено! Имат разни неща изкарани за продажба, а назад склада е пълен със счупени неща, за които чакат резервни части и поетапно пускат за продажба. Може би е и въпрос на късмет де, да уцелиш момента. Дрехи има много малко, основното е битова техника.
Може ли адрес,да го проверим като имаме път по вашия край ?  Wink
Аз не знам как се води като адрес обаче, забутано е и е в края на града, на гърба на една автокъща. Ще се опитам да разбера има ли адрес😉

# 664
Преди две седмици имаше промоция на такава телескопична етажерка за  баня /около 35лв/, но докато се начудя .....
Скрит текст:
Въпросът ми е към тези които я имат дали избива ръжда след няколко месечно използване ?

# 665
Уж отидох за две неща, пак оставих 100 лева  Crazy Имаше богато коледни украси на Черни връх.

# 666
Мнения за пресата за кафе?  food010

Да повторя питането си. Никой ли няма впечатления? Мисля, че не ги пускат за първи път  newsm78

# 667
Преса за кафе харесвам и ползвам, конкретната не знам как е, но то няма кой знае какво да й е и какъв кусур да има
На етажерката НЯМАМ ръжда, но е до мивка, не я полива директно водата от душа, но и не я пазим
2 година кара

# 668
Преди две седмици имаше промоция на такава телескопична етажерка за  баня /около 35лв/, но докато се начудя .....
Скрит текст:
Въпросът ми е към тези които я имат дали избива ръжда след няколко месечно използване ?

Имаме я повече от година и не е ръждясала, а е точно в ъгъла до душа. Т.е. постоянно се мокри. Много сполучлива излезе.

# 669
  • София
Аз намерих робот на Опълченска. Ако някой търси, имаше още 3-4бр. Сега го зареждам.

Взех и флосер- със силиконови накрайници е, за почистване на междузъбното пространство, не е с вода.

# 670
♥ HAPPY ♥,  RosMar  благодаря от сърце  bouquet. Ще чакам с нетърпение следващата промоция.

# 671
  • София
Роботи имаше в Лидл изток(София).Една жена си купи пред мен на касата.
А плавното затваряне и при другите седалки ли е на същия принцип? Т.е. логично и при други видове седалки би се развалило  newsm78 За мен няма значение, на мен не ми е нужно такова нещо, но половинът иска да му се затваря плавно  Laughing За мен има смисъл при керамични седалки с капаци, за да не се изтряска и да счупи.

# 672
Здравейте
Някой може ли да даде отзив за течния перилен препарат Formil, който е намален тази седмица? Не съм обръщала внимание дали го има постоянно, цената му изглежда много изгодна. Интересува ме този за вълнени тъкани.
Благодаря предварително

# 673
  • София
Ние се сдобихме с ел. каната за чай. Вкъщи се пие огромно количество чай и ми е омръзнало от гледката на чакащи запарване чаши, купи, преливане с цедки и т.н.  Досега не сме имали такова нещо, не видях и отзиви, надявам се да е читава покупка. Тази седмица ще пробвам и ако ми хареса може да закупя и за коледен подарък на родителите.

имам я от мин год. , то всичко  хубаво , ама моята се държи странно - покритието което е на дъното стои на едни бели неща , които уж искат да се белят , но като ги търкам с гъба изобщо не помръдват , никога не съм слагала вода от чешмата за справка , и когато постои с вода в нея , тя(водата) става на едни малки бели пенички ..     много странно , направо ме е страх да я използвам вече , не разбирам какво и откъде се отделя , по принцип само топля водата , не запарвам чая вътре , а използвам горещата вода .. пиши и за твоята когато я въведеш в експлоатация плс  Peace

Брех, ще споделя. Предполагам, че  белите неща са избили постепенно, нали? Ще я загледам каничката и преди употреба и ако не ми хареса ще я върна. Благодаря, че писа и сподели.

# 674
  • Варна
Ирайн, за всички е така. Моето мнение не е ли за Лидълските, за които споделиха. При избор на скоро управителя на Хоуммакс във Варна ни сподели тази подробност. Хубаво е като идея, но е временен ефект.

teta75, лидълската джаджа за зъби е без вода. Четка си е. Аз писах добър отзив за душа като си мислех, че и лидълското е такова, но с последствие установих, че не е. Мнението ми е за тези http://www.philips.bg/c-p/HX8211_02/sonicare-airfloss-interdental-rechargeable

Аз защо съм решила, че робота е в събота... Дали има останали във Варна? Днес сутринта бях на Владислав и изобщо не видях, а е трябвало като не следя като хората.

Общи условия

Активация на акаунт