Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
При нас имаше един робот само-специално погледнах сутринта към 9ч.

Аз пък ползвам точно тези подложки и съм супер доволна. Като малка имахме с вакуум отдолу в апартамента на родителите ми, и оттогава съм с ужасни спомени от тях - то няма почистване това нещо отдолу...такава гняс се събираше Sick

Тези, които са в момента пуснати, мия и суша на терасата, и пак периодично ги подменям на няколко месеца Peace
На мен ми трябват за пода в банята.Тези се мокрят , а малкия често е без пантофи и краката му са мокри при всяко влизане.А и се местят, както и другите които съм купувала с вакумки.Лидълските си стоят на мястото ако не я разлепиш нарочно, има дупки и вода не се задържа отгоре.Чистя я най лесно с кислол, напръсквам и всичко пада.То на практика така чистя и банята ,водата е много варовита и винаги има отлагания по плочки и теракот.

# 646
Аз тези ги слагам при къпане заради детето. После ги суша. И за под столчето в банята ги ползвам,да не се хлъзга стола. Подложките също не се хлъзгат.

# 647
И аз загледах този уред, но не ми стана ясно какво му е действието, да чисти междузъбното пространство вместо конец за зъби, да чисти зъбен камък или какво?

# 648
И аз загледах този уред, но не ми стана ясно какво му е действието, да чисти междузъбното пространство вместо конец за зъби, да чисти зъбен камък или какво?

Почиства плаката между зъбите. Зъбен камък едва ли. предполагам замества малките дентални четчици, които се ползват за почистване между зъбите. Аз ползвам такива интердентални четчици-като гледам уреда, върши същата/подобна работа с неговите си накрайници.

# 649
  • София
Ние се сдобихме с ел. каната за чай. Вкъщи се пие огромно количество чай и ми е омръзнало от гледката на чакащи запарване чаши, купи, преливане с цедки и т.н.  Досега не сме имали такова нещо, не видях и отзиви, надявам се да е читава покупка. Тази седмица ще пробвам и ако ми хареса може да закупя и за коледен подарък на родителите.

# 650
  • have faith and be patient ..
В инхалатора се слага само физиологичен разтвор.Може да се смеси със сребърна вода.Аз правя 2мл физ.разтвор с 1мл. сребърна вода. Сипваш в контейнера, включваш и слагаш маската. Моят син се съгласява да му я слагам, само докато го кърмя  Laughing

ъъъ не че нещо , но как точно го кърмиш като е с маска  Rolling Eyes
направих сладките от готовите смеси , много ме изненадаха , станаха превъзходни и на вкус и на форма , исках да ви ги покажа , но снимка .бг нещо пак се е*ава  Crazy
имате ли мнение за къщите от четвъртък , едната ми изглежда по -голяма , но празна .. нали така ? и сякаш са ми скъпички , но ще ги погледна задължително

# 651
Сладките от готовите смеси и при мен станаха вкусни. После забърках още една доза, като ползвах рецептата върху кутията с формичките /350г. брашно, 75г пудра захар, бакпулвер, яйце и 125г масло/- ами пак станаха вкусни. Брей, пък се бях отписала като сладкарка...има още хляб в мен май Mr. Green

В четвъртък ще взема печати на синчето...досега ги пропусках, щото е мъж, нали Rolling Eyes но в градината май са изрязвали подобни, харесало му е, та ще вземам - не виждам колко формички са печатите, но на място ще разгледам Peace

# 652
  • have faith and be patient ..
Ние се сдобихме с ел. каната за чай. Вкъщи се пие огромно количество чай и ми е омръзнало от гледката на чакащи запарване чаши, купи, преливане с цедки и т.н.  Досега не сме имали такова нещо, не видях и отзиви, надявам се да е читава покупка. Тази седмица ще пробвам и ако ми хареса може да закупя и за коледен подарък на родителите.

имам я от мин год. , то всичко  хубаво , ама моята се държи странно - покритието което е на дъното стои на едни бели неща , които уж искат да се белят , но като ги търкам с гъба изобщо не помръдват , никога не съм слагала вода от чешмата за справка , и когато постои с вода в нея , тя(водата) става на едни малки бели пенички ..     много странно , направо ме е страх да я използвам вече , не разбирам какво и откъде се отделя , по принцип само топля водата , не запарвам чая вътре , а използвам горещата вода .. пиши и за твоята когато я въведеш в експлоатация плс  Peace

# 653
  • Варна

Почиства плаката между зъбите. Зъбен камък едва ли. предполагам замества малките дентални четчици, които се ползват за почистване между зъбите. Аз ползвам такива интердентални четчици-като гледам уреда, върши същата/подобна работа с неговите си накрайници.

Точно така е. Почиства посредством струя междузъбното пространство и доста добре замества малките четчици, а и почиства около целия зъб и прави масаж на венеца.
Ползваме такъв уред от около 4 години като беше с неспираща силна струя. Днес чакам да ми донесат на Филипс, който е на впръсквания, но предполагам също ще върши работа. Лисълския не го знам тончно с каква струя е, но какъвто и да е не замества процудерата по махане на зъбен камък както имаше питане назад в темата.

От термометъра съм много доволна! Като се роди малкия купих близо 10 термометъра докато намеря точния и се оказа лидълския за 20лв Simple Smile
Отдавна не го бяха пускали и сега малко ме е яд, че тъкмо се връщам от Лидл и не си купих още един. Ако се случи нещо с моя не знам какво ще правя.

Едит:сега загледах флосеро на Лидл, но той има ли изобщо има? Да не са само четки?

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 12:58 от eli70o0

# 654
За инхалациите
Скрит текст:
аз купувам физ. разтвор на Браун- пластмасови ампули от 10 мл, най-икономични са ми.

# 655
Здравейте!
Дъската за тоалетна с вградена детска и плавно затваряне бях купила, когато детето беше по-малко. Ами за няколко месеца приключи плавното затваряне, след това детската започна да пада сама и да не стои вдигната. Изхвърлих я, накрая. После сложих нормална дъска. Адаптер за тоалетна е по-удачен вариант.

# 656
  • Бургас
Флосерът да не се бърка с еърфлоу - първият замества чистенето с интердентални четчици или конец, а вторият впръсква вода. Имала съм от втория уред (ама не се разбрахме с него, а после се и повреди), но този определено не е такъв, а и за тази цена няма как да бъде Peace

Седалката за тоалетна при нас се държа по същия начин като при Devil Rose и си замина скоропостижно. Минахме на адаптор и до днес все още сме с него Peace

Тет, обичам те заради новината за чушките - чакам си ги от 2 години да ги върнат Hug

# 657
eli70o0,
термометъра който имате същия ли е на Медисана. Измерва ли точно температурата? Защото аз преди бях купила на silvercrest и въобще не мери вярно #Crazy, дава огромна разлика.

# 658
Преди време и ние бяхме купили седалка за тоалетна с плавно сваляне. Еми издържа не повече от 3-4 месеца и започна сама да пада.

Разочаровах се от коледните лампички и не взех, ми те светят само бяло или само жълто. Аз искам лампички в различни цветове. Ще търся от друго място.

# 659
  • Варна
Флосерът да не се бърка с еърфлоу - първият замества чистенето с интердентални четчици или конец, а вторият впръсква вода. Имала съм от втория уред (ама не се разбрахме с него, а после се и повреди), но този определено не е такъв, а и за тази цена няма как да бъде Peace Извинявам се ако съм подвела. В началото помислих. че този е за впръскване на вода, но явно е първия вид, само четка. За това и редактирах поста.

Седалката за тоалетна при нас се държа по същия начин като при Devil Rose и си замина скоропостижно. Минахме на адаптор и до днес все още сме с него Peace Не само лидълската, а всички са така. Вътре имат един гел за това плавно затваряне и след известно време вече спират да са такива. Неизбежно е.

Общи условия

Активация на акаунт