Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 522
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Beyond the stars
Май не е същата прахосмукачка. Онази я помня - беше малко под 50 лв. Тази е 100 - значи е друга
Всъщност е 199 май. Онази от 50 лв не беше ли на Виледа... newsm78
.

Тази е Dirt Devil Libero. Има отзиви из чужбинските сайтове :

# 631
В новата брошура гледам че има прахосмукачка робот Dirt Devil. Не съм забелязала през годините да е имало такава. Ако все пак е пускана преди в продажба и някой я има, би ли споделил отзиви?

Прахосмукачката робот пускана ли е преди?
И аз да попитав за робота - прахосмукачка. Търсих в сайта на Лидл- няма никаква информация. Дори в упътванията. Няма и такъв производител. А в прошурата не пише нищо съществено - например каква е батерията й. Аз преди не съм засичала подобен продукт. Или греша?
За прахосмукачката - робот наистина са пускали.
Но според мене бяха друг модел. По спомени струваше около 50 лв.  и беше с някакви хартиени подложки.
Мислех да си взема, но хартиите бяха изчерпани и се отказах.

Момичета, ще се сдобия с инхалатора утре, кажете ми как се използва, трябва ли да купувам нещо допълнително?

Физиологичен разтвор. Слагаш в контейнерчето под маската, сглобяваш и пускаш.

# 632
  • София
В инхалатора се слага само физиологичен разтвор.Може да се смеси със сребърна вода.Аз правя 2мл физ.разтвор с 1мл. сребърна вода. Сипваш в контейнера, включваш и слагаш маската. Моят син се съгласява да му я слагам, само докато го кърмя  Laughing

Взех дъската за тоалетна В кутия е, вътре седалката е във фолио. Което сега ме притеснява, защото мъжът ми иска да я види...пък ако махнем фолиото, дали ще можем да я върнем, ако той не я хареса  Rolling EyesЕстествено, няма да я ползваме, нито ще я монтираме на тоалетната.Но упътването и е вътре под фолиото, а на моят мъж му е много важно да имала плавно затваряне  Laughing Също и детската седалка ми се иска да погледна. И сега съм в чуденка. И самата форма е някак по-яйцевидна от нашата.
А и платих с карта, дали има нещо особено при връщането на парите? Досега все съм връщала неща, които са платени в брой.
Иначе изглежда добре седалката, доста е тежка...не е някаква лека пластмаса.

# 633
Ако върнеш платено с карта - дават парите на ръка.
В чужбински лидл ги връщат по картата, но има 2 -3 дни бавене между банките.

# 634
В инхалатора се слага само физиологичен разтвор.Може да се смеси със сребърна вода.Аз правя 2мл физ.разтвор с 1мл. сребърна вода. Сипваш в контейнера, включваш и слагаш маската. Моят син се съгласява да му я слагам, само докато го кърмя  Laughing

Взех дъската за тоалетна В кутия е, вътре седалката е във фолио. Което сега ме притеснява, защото мъжът ми иска да я види...пък ако махнем фолиото, дали ще можем да я върнем, ако той не я хареса  Rolling EyesЕстествено, няма да я ползваме, нито ще я монтираме на тоалетната.Но упътването и е вътре под фолиото, а на моят мъж му е много важно да имала плавно затваряне  Laughing Също и детската седалка ми се иска да погледна. И сега съм в чуденка. И самата форма е някак по-яйцевидна от нашата.
А и платих с карта, дали има нещо особено при връщането на парите? Досега все съм връщала неща, които са платени в брой.
Иначе изглежда добре седалката, доста е тежка...не е някаква лека пластмаса.
По добре не експерементирай ,да не останеш с непотребна тоалетна чиния в къщи хаха  Joy
Чичко гугъл има всички отговори:
упътване на бг и схеми http://www.lidl-service.com/static/10239679/64637_HR_BG_EL.pdf
видео : https://www.youtube.com/watch?v=vyu0DCHkXls

# 635
  • София
 Laughing Да, ще се превърне в играчка на детето. Мъжът ми сега звънна, че също е в Лидл и дали да я взима.
Ще я огледаме довечера и ще решим дали ще я разопаковаме и/или връщаме.
Забравих да кажа, че купих и една кутия със смес за коледни сладки елхички. Искаше ми се по-скоро глазури да има, аз тесто ще си направя, формички имам...но цветни глазури не мога да правя(или поне не съм опитвала).   
Една Коледа майка ми ми беше донесла готови , напълнени пошове с глазура от белтъци. Готвач е и колегите и ми бяха направили няколко цвята.Страхотна беше, някой ден трябва да се науча.

# 636
Оххх толкова неща съм си харесала,че не знам,не знам.... baby_neutral Thinking термометър,термочаши,четката за м/узъбието пффффф

# 637
Отивам за елха и коледни лампички. Термометъра дали си заслужава, т.е дали е точен?  newsm78

# 638
Взех си миксерчето за кафе, подложка за баня, опаковъчна хартия..
В четвъртък ще ходя за кожените панталони...

Пуснали са печени белени чушки в буркани - с надпис "Ново", преди нямаше, търсила съм специално Peace

# 639
Мнения за пресата за кафе?  food010

Да повторя питането си. Никой ли няма впечатления? Мисля, че не ги пускат за първи път  newsm78

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 14:44 от beauty_magnolia

# 640
Ходих за прахосмукачката робот, две бройки били в магазина само и свършили още сутринта. По нац.телефон ми казаха, че утре ще имат инфо къде евентуално има останали, ама едва ли ще ме огрее.

# 641
  • Пловдив
Относно инхалатора - инхалирането на сребърна вода изобщо не е ок.
За инхалации не става всеки ФР - само този, който е предназначен за инжектиране!
И последно - ако се вземе голяма банка, а не еднократните дозички, то тя се ползва 24 до 48 часа след отварянето ѝ. След това употребата и не се препоръчва за инхалации. След отварянето се държи в хладилник!

# 642
  • Асеновград
От робота прахосмукачка имаше преди половин час в Асеновград.Звъни и им кажи ,ако не ги мързи може и да съдействат.Ходих за подложките за баня, но се отказах.Имам от преди прозрачна с вакумчета отдолу и съм страшно доволна, от тогава дебна но все пускат като днешните.Малкия намаза 3д стикери за коледна украса.

# 643
Някой обърна ли внимание на плакатите за другата седмица?  Peace

# 644
При нас имаше един робот само-специално погледнах сутринта към 9ч.

Аз пък ползвам точно тези подложки и съм супер доволна. Като малка имахме с вакуум отдолу в апартамента на родителите ми, и оттогава съм с ужасни спомени от тях - то няма почистване това нещо отдолу...такава гняс се събираше Sick

Тези, които са в момента пуснати, мия и суша на терасата, и пак периодично ги подменям на няколко месеца Peace

Общи условия

Активация на акаунт