Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 522
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • видин
Май не е същата прахосмукачка. Онази я помня - беше малко под 50 лв. Тази е 100 - значи е друга, не чак толкова вдигнали цените. От една година се каня да си купя, мързи ме да чистя.  Но искам да зная какве е батерията. А не пише. Това, че тази няма зарядна станция, например , за мен не е голям проблем , ще си я включвам аз. исках да питам, дали някой си е купил такава - подобна, от по-нисък клас. Румбата ми е ясна, но и парите са й много.

# 616
Сигурна съм, че видях линка на прахосмукачката робот тук, но нито с търсачката не го намирам, нито в сайта на лидл. Моля някоя добра душа да ми го пусне, благодаря!

# 617
# 618
# 619
  • Варна
Ако е хубава би било чудесно. С тази цена да си призная малко ме съмнява. Прекалено е евтина да чисти добре...
Сега чакам някой да ме опровергае и да си я купя  Mr. Green
Явно мненията ще са след събота, щом преди е пускана друга.

# 620
Здравейте, някой да има от минали години дървената пица? Ок ли е като изработка и колко е голяма?

# 621
Май не е същата прахосмукачка. Онази я помня - беше малко под 50 лв. Тази е 100 - значи е друга
Всъщност е 199 май. Онази от 50 лв не беше ли на Виледа... newsm78
Пускаха ли вече формичките за оформяне на ориз, сладкиши и др. (комплектите от инокс- 4 броя сърца, кръгове или квадрати)? Имам кръглите и сърцата, но искам и квадратите... Laughing
За дървените пици и торти мисля, че мненията бяха положителни, но не си спомням размерите.

# 622
  • София
Здравейте, някой взимал ли е преди седалката за тоалетна ? Не виждам добре картинката в каталога, как и къде е закрепена вградената детска седалка  Rolling Eyes Вижда ми се, че е на горния капак...тогава как се сваля  newsm78 ?
Видях, че има миксерче за мляко/фрапе. Ние имаме от Икеа за 2-3лв, тук 7  Laughing

# 623
Joy JoyПРАВИЛНО!! В този ред на мисли, се сетих да питам,защо в Кауфланд идва по- евтино от Лидл, след като собственикът е един?

Защото, очевидно, Лидъл се ребрандира.

# 624
Относно бавната сокоизстисквачка :
 Отдавна искам нова сокоизстисквачка , че моята е много стара , почти се е предала и затова я използвам все по- рядко.
Когато видях рекламата на  Лидл се замислих дали си заслужава да си купувам бавна. Разтърсих се в Интернет и ето това клипче ( както и няколко други ) ме убедиха ,че бавната е по - добра. Големият плюс за мен е ,че сокът не се разделя на водниста и по - гъста част. https://www.youtube.com/watch?v=nqxAWJgQqVk
След това исках да разбера как точно работи тази на Лидл . Гледах доста клипчета като в това успях да видя и недостатъците на Silver crest, като минусът ( както беше писала тук една потребителка ) ,  е че попада пулпа в сока. https://www.youtube.com/watch?v=v7ypOQ-z1zc
Взех решението да си я закупя . Silver crest не са ме подвеждали досега. Надявам се да остане така и за напред.
Надявам се да съм ви била полезна с публикуването на клипчетата , ако не - извинявам се за отнетото време.

# 625
Видях, че има миксерче за мляко/фрапе. Ние имаме от Икеа за 2-3лв, тук 7  Laughing
Ние имаме точно това миксерче за мляко от Лидъл за 7лв и сме супер доволни. Heart Eyes Единствено можеха да му измислят някаква поставка, но от този ценови клас обикновено нямат включена...
Да попитам за мнения за уреда за почистване с ултразвук- трябва ми за почистване на бинута (с "камъчета"). Ще се справи ли и добавя ли се някаква течност за почистването..? Blush

# 626
  • Враца
Привет,момичета! От скоро ви чета, но не съм се включвала. От Враца съм и исках да кажа за склада на Лидл, че не е нищо особено! Имат разни неща изкарани за продажба, а назад склада е пълен със счупени неща, за които чакат резервни части и поетапно пускат за продажба. Може би е и въпрос на късмет де, да уцелиш момента. Дрехи има много малко, основното е битова техника.

# 627
  • Пловдив
В новата брошура гледам че има прахосмукачка робот Dirt Devil. Не съм забелязала през годините да е имало такава. Ако все пак е пускана преди в продажба и някой я има, би ли споделил отзиви?

# 628
  • Beyond the stars
Привет,момичета! От скоро ви чета, но не съм се включвала. От Враца съм и исках да кажа за склада на Лидл, че не е нищо особено! Имат разни неща изкарани за продажба, а назад склада е пълен със счупени неща, за които чакат резервни части и поетапно пускат за продажба. Може би е и въпрос на късмет де, да уцелиш момента. Дрехи има много малко, основното е битова техника.
Може ли адрес,да го проверим като имаме път по вашия край ?  Wink

# 629
  • Пловдив
Момичета, ще се сдобия с инхалатора утре, кажете ми как се използва, трябва ли да купувам нещо допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт