Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема186

• 71 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • на Морето
Привет на всички по вечерно време! Hug Hug Hug

Скука,скука и виж накрая какво изкочи! Joy Joy Joy

Днес цял ден се каня да вляза в темата и все отлагах!Тук при нас два дена лято-25 градуса,е вятъра не се брои,но направо като в Адана беше погодата! Joy Joy
Та само една седмица му трябваше на момчето да се приведе в любимия си вид-рошав и брадясал,а пък маратонките като на извънземно светят! Joy Joy Joy
Аз онзи ден се зачетох в едни коментари,но просто така,за забавление и не обърнах много внимание на детайлите,та там -в инстаграм се развиваше действието,една луда фенка,направо пяна и летеше от клавиатурата,как можело М.да не е харесал нито една снимка на Т.,а пък на коя бил харесал ,но не се задълбочих,помислих си,че е поредната истерясала кукумявка и дотам.Пък и на англ.беше и ми писна да се напъвам с превода!
Пък тя каква била работата.......
Обаче кандидат снахата си я бива,направо е за корицата на Плейбой Joy Joy Joy,тя мама удар ще получи и като нищо ще и покаже вратата! Joy JoyМайтапа на страна,но не се ли споменаваше нещо около новия проект за България,че снимките могат да бъдат тук,както и в Мароко?
Алекс,ти помниш сигурно,та може и това да е новата партньорка,не севгили-то!Ще се чуе!
Представям си как ври и кипи във V.K-то,сега ще се поразходя,ще има забавление там! Joy Joy Joy

Нургюл е страхотна,няма друга като нея!

# 31
Ени,  Hug Поли,  Hug направо тая вечер БОМБА ГИБИ  Peace Joy Joy Joy И цялата работа от д-р Саид  #Silly rotfImao rotfImbo rotfImao Ако не беше инста на Мурат, който СЯКАШ потвърди клюката от вестникарите, ако наистина нещо не ни пързаля,  нямаше и да обърнем внимание  Peace Laughing

Поли, много бързо си връщаш формата с колажите, браво  Peace Досега съм чела VK, заслужава си,  Peace няма такъв филм.  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ella, да, так и есть, молчу)))     А может девушка задействована в рекламе икры? Она же модель, может, будет рекламировать шоколадную икру?    

Ella Khortinberg отговори на Олена
Олена, все возможно) скорее всего он имел ввиду любовь к.....икре

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Разрових се за Иман ханъм. На достъпен език няма много инфо, но попаднах на едно кратко представяне. Преведох го  Peace и го пускам. Ако си спомните какво говори в интервютата си Мурат за това какви жени харесва, ще видите че Иман ханъм доста се доближава до образа. Нахакана мацка е  Peace

Не ми е ясно какво следим,  newsm78 Joy Joy Joy но съм убедена, че всичко е предварително подготвено.  Peace Впрочем тя си е затворила инстаграма, за да няма коментари  Peace Може за се окаже и просто бъдеща партньорка и циркът ще е още по-голям  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето я статийката:

Скрит текст:
Носителка на титлата „Мис Мароко” 2006 и Мис на Арабския свят, Иман Ел Бани е открита от мароканската публика със ситкома «Nssib Lhaj Azzouz». След този първи опит в Марко, е търсена и от други марокански режисьори, а именно Anouar Mouatassim и сериала «Alf Lila wa Lila», излъчван по Médi1 TV.

Иман Ел Бани е име, което прокарва своя път със стратегия и интелигентност. Някои я считат за много амбициозна жена, притежаваща силна воля да се развива. Още преди да е снимала в киното е забелязана от чуждестранни режисьори. Но решава да навлезе в това поприще уверено, с ясно поставена цел – един ден да бъде престижно актьорско име. „Истината е, че никога не съм мислила да се снимам в киното. Но когато се появи такава ситуация си помислих защо не. Просто трябва да работя, за да съм на висота. Тогава реших да се запиша на курсове по кинематография, за да  се усъвършенствам. Включих се и в реклами.”, подчертава Иман, която мароканската публика открива като актриса със сериала «Nssib Lhaj Azzouz» по време на Рамадан през 2013 г. „Когато ми се обади Саид Насири бях доволна от две неща – първо, защото щях да се представя пред публиката на моята страна и второ – щях да си партнирам с известни артисти като Hammadi Ammor, Aïcha Mahmah, Mustapha Dassoukine, Ahmed Zaâri, Mahjoub Erraji et Latifa Ahrar». С това Иман доказа патриотизма и обичта към родината си. Впрочем по същото време тя има и други предложения, които отхвърля. Да добавим, че тази млада актриса подбира грижливо  ролите си както в Мароко, така и в чужбина. „Има граници, които си забранявам да преминавам. Защото имам принципи и ценности, на които държа. Считам се за посланик на моята страна. Би следвало да съм на висотата на тази титла.” И наистина Иман е отказала доста роли, които е счела, че са провокативни и накърняват имиджа на Мароко. Играла е различни персонажи с много известни актьори: Khaled Selim, Omar Charif, Hussein Fahmy и филмите са се излъчвали в Ливан, Англия, Египет, Арабските Емирства, САЩ…За последно Мароко я привиква още веднъж в лицето на режисьора Ануар Моатасим, който й поверява ролята на Малак в голямата ТВ серия «Alf Lila wa Lila». Много успешна продукция в Мароко. „Единственото, от което се оплаквам са трудните условия на снимане. Това е голяма продукция, с която мароканците могат да се гордеят. Много обичам образа на Малак, който въплъщава разума и правилния път.”, казва Иман, чиято кариера едва започва. Да й дадем време за да ни разкрие всичко за таланта.

http://lematin.ma/journal/2015/portrait_imane-el-bani-miss-maroc … trice/226430.html

Лека.... 1countingsheep newsm46 People Angel

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 01:07 от martali

# 32

Добро утро!

Хубав и щастлив ден на всички!

# 33
Ени,  Hug Поли,  Hug направо тая вечер БОМБА ГИБИ  Peace Joy Joy Joy И цялата работа от д-р Саид  #Silly rotfImao rotfImbo rotfImao Ако не беше инста на Мурат, който СЯКАШ потвърди клюката от вестникарите, ако наистина нещо не ни пързаля,  нямаше и да обърнем внимание  Peace Laughing

Поли, много бързо си връщаш формата с колажите, браво  Peace Досега съм чела VK, заслужава си,  Peace няма такъв филм.  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ella, да, так и есть, молчу)))     А может девушка задействована в рекламе икры? Она же модель, может, будет рекламировать шоколадную икру?    

Ella Khortinberg отговори на Олена
Олена, все возможно) скорее всего он имел ввиду любовь к.....икре

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Разрових се за Иман ханъм. На достъпен език няма много инфо, но попаднах на едно кратко представяне. Преведох го  Peace и го пускам. Ако си спомните какво говори в интервютата си Мурат за това какви жени харесва, ще видите че Иман ханъм доста се доближава до образа. Нахакана мацка е  Peace

Не ми е ясно какво следим,  newsm78 Joy Joy Joy но съм убедена, че всичко е предварително подготвено.  Peace Впрочем тя си е затворила инстаграма, за да няма коментари  Peace Може за се окаже и просто бъдеща партньорка и циркът ще е още по-голям  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето я статийката:

Скрит текст:
Носителка на титлата „Мис Мароко” 2006 и Мис на Арабския свят, Иман Ел Бани е открита от мароканската публика със ситкома «Nssib Lhaj Azzouz». След този първи опит в Марко, е търсена и от други марокански режисьори, а именно Anouar Mouatassim и сериала «Alf Lila wa Lila», излъчван по Médi1 TV.

Иман Ел Бани е име, което прокарва своя път със стратегия и интелигентност. Някои я считат за много амбициозна жена, притежаваща силна воля да се развива. Още преди да е снимала в киното е забелязана от чуждестранни режисьори. Но решава да навлезе в това поприще уверено, с ясно поставена цел – един ден да бъде престижно актьорско име. „Истината е, че никога не съм мислила да се снимам в киното. Но когато се появи такава ситуация си помислих защо не. Просто трябва да работя, за да съм на висота. Тогава реших да се запиша на курсове по кинематография, за да  се усъвършенствам. Включих се и в реклами.”, подчертава Иман, която мароканската публика открива като актриса със сериала «Nssib Lhaj Azzouz» по време на Рамадан през 2013 г. „Когато ми се обади Саид Насири бях доволна от две неща – първо, защото щях да се представя пред публиката на моята страна и второ – щях да си партнирам с известни артисти като Hammadi Ammor, Aïcha Mahmah, Mustapha Dassoukine, Ahmed Zaâri, Mahjoub Erraji et Latifa Ahrar». С това Иман доказа патриотизма и обичта към родината си. Впрочем по същото време тя има и други предложения, които отхвърля. Да добавим, че тази млада актриса подбира грижливо  ролите си както в Мароко, така и в чужбина. „Има граници, които си забранявам да преминавам. Защото имам принципи и ценности, на които държа. Считам се за посланик на моята страна. Би следвало да съм на висотата на тази титла.” И наистина Иман е отказала доста роли, които е счела, че са провокативни и накърняват имиджа на Мароко. Играла е различни персонажи с много известни актьори: Khaled Selim, Omar Charif, Hussein Fahmy и филмите са се излъчвали в Ливан, Англия, Египет, Арабските Емирства, САЩ…За последно Мароко я привиква още веднъж в лицето на режисьора Ануар Моатасим, който й поверява ролята на Малак в голямата ТВ серия «Alf Lila wa Lila». Много успешна продукция в Мароко. „Единственото, от което се оплаквам са трудните условия на снимане. Това е голяма продукция, с която мароканците могат да се гордеят. Много обичам образа на Малак, който въплъщава разума и правилния път.”, казва Иман, чиято кариера едва започва. Да й дадем време за да ни разкрие всичко за таланта.

http://lematin.ma/journal/2015/portrait_imane-el-bani-miss-maroc … trice/226430.html

Лека.... 1countingsheep newsm46 People Angel

Марти, Алекс, Поли, Ени шашърдъ станах, като прочетох среднощната ви конушма.  smile3521 Joy Joy Joy Joy  Ще излезне зайчето от храстите... айди бакълъм... Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
  • София
Здравейте всички,
Днес е голям ден. 10 ноември!

Припомняме си успехът на Мурат. И аз много му се радвам.

Днес гледах ( както всяка сутрин впрочем)  сутрешния блок на БТВ, гостите бяха Мартин Карбовски и едно момиче,, социоложка, точно на 27 години. Родена е в годината на УЖ падането на комунизма. Каква радост беше.  И какво доживяхме.  Избори. Лъжи. Кражби. Далавери. Ужас. Комунисти да се пазарят с турци , тези турци, които първо прекръстиха и после изгониха от България. Хората си зарязаха къщите, имотите, стоката, живота. Всичко. Сега ще гласуват за сооциалистите - гавра.  "Старите приятели" на Местан ще гласуват за бойковите кадри - успяха да разединят дори и турците.  Дано не ме разбирате грешно, аз ги харесвам, те са честни и добри хора. Политиката няма нищо общо нито с нас нито с тях. Вижте ни в какво се превърнахме.  А на какво се надявахме.  Направо ми се плаче.

Няма човек, показал се по телевизията, който да не започне да плюе по другите, колегите си дори. Анализатори, специалисти, социолози, политолози, "политици", нещастници всякакви. Станаха като водопроводчиците и електротехниците. Всеки, когото повикаш вкъщи да ти поправи нещо задава един и същ въпрос: кой идиот го е правил това нещо.  Ето това сме ние.  За съжаление.  Ох,моля ви се, вземете ми метлата !

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:06 от Kethen ?

# 35
Привет и от мен!  Hug

Хриси, за кафенцето!  Hug

Ени,  Hug Поли,  Hug разбуниха се духовете с тези коментари и постове на Мурат в соц. мрежи.  Joy Joy Joy Някои хора тъкмо се бяха размечтали, след един очакван в скоро време развод, двама силно влюбени най-после да се съберат и хоп - ново двайсет.  Joy Joy Joy Попариха им се дългогодишните надежди и въжделения.  Mr. Green

Марти, мерси за статията.  Hug Но аз, за разлика от теб, май не виждам тази девойка много близо до представата на Мурат за жената до него. Струва ми се, че той иска да има истинско семейство и деца, а тази амбициозна и интернационална актриса, която хвърчи по целия свят, някак не я виждам как ще му ги даде, не ми се вписва в картинката... Ени казва, че не е задължително една връзка непременно да завършва с брак, с което и аз съм съгласна, но Мурат не веднъж е подчертавал, че не си пада по такива връзки и, че, ако е с една жена, това означава, че има сериозни намерения. Е, ще видим каква ще излезе цялата тази история, но при всички случаи му пожелавам да има само положителни емоции и да се радва на живота.

Кети, Hug наистина днес е паметна дата за нас - 10 ноември.Но в сутрешните блокове нещо не забелязах някой да я отбеляза. 
Скрит текст:
Младите хора не могат да си представят какво означава това събитие, защото, както каза и младата социоложка в предиобедния блок на БТВ - тя си е родена в това време, то е даденост за нея, а другото, предишното не го познава. По-възрастните пък изпадат в такова нееднозначно отношение, както и ти - това ли очаквахме, за това ли се борихме? А има и трета група, най-вече от най-възрастните, които я ненавиждат и си искат живота от преди 10 ноември... Аз също, когато съм вкъщи и докато работя, си оставям за фон предаването с Деси и Сашо, защото имат интересни гости, разказват различни истории, не чепкат по два часа кой какво казал и направил в Биг Брадър. Затова ми хареса как подходи Карбовски - беше запалил една голяма свещ за Демокрацията и който както иска да я възприема. Който иска за упокой, който иска за здраве. Аз предпочитам да вярвам оптимистично, че е за здраве. И, че от нас зависи да я оздравим, ако е болна. Колкото и да съм в недоумение от това, което се случва покрай сегашните избори. Но не само при нас е така. Погледнете какво стана в Щатите и кого си избраха за президент  -  невероятно, но факт. Сега протестират по улиците, но вече е късно. И те са разделени на две. Същото беше неотдавна и с брекзита в Англия - първо гласуваха за него, а след това се юрнаха да проверяват в гугъл какво означава и решиха, че са сбъркали, но беше късно. И там са разделени на такива "ЗА" и на другите, които са "ПРОТИВ".  Ами в Гърция - избраха си популист, сега му сърбат попарата и се обърнаха против него. И в Турция ще стане така - скачаха по митингите, но ще има много да плачат, когато се осъзнаят... Та, исках да кажа, че целият свят сякаш е полудял, не е само при нас така... Правим наказателен вот, а не си даваме сметката, че ще накажем първо себе си...

Аз влязох, за да сложа един много хубав двайсетминутен клип за Втори шанс - в него има интервюта с актьорите, много кадри, включително такива, които не сме виждали, както от самия филм, така и от сета. Жалко, че не говорят на разбираем за мен език.  Mr. Green За първи път виждам такова представяне преди премиера на нов филм и ми хареса.

İkinci Şans - Özel Röportaj

https://www.youtube.com/watch?v=pAIyLReIoTs

# 36
Две новопоявили се стари, но много хубави снимки.

А девойката Иман е лайкнала 8 колажа на Мурат с нея в инстаграм и дори вече е отключила профила си - почитателите й веднага започнаха да се увеличават.  Laughing И в пресата усилено препечатват вчерашната статия - излишно е да слагам статиите тук, защото всички са еднакви. Цялата тази работа ми прилича повече на PR акция, отколкото на нова сериозна връзка - хич не е в стила на Мурат. Забравих да отговоря на Поли за сериала, който имаше вероятност да се снима в Мароко и България - тази история вече не е актуална. Мисля, че Мурат е приел друго предложение, а и този патриотичен сериал май няма да го бъде. Тогава бяха писали, че и Месут Акоста ще участва в него, но той вече се снима в един сериал, в чийто сценарий е намесена и Пънар Булут, скоро даже ще излезе на екран. Но пък мисля, че е крайно време вече Мурат да съобщи нещо по-официално и конкретно за новия си сериал, та нищо чудно това да е подготовка на аудиторията за последващи новини. Когато преди време в международниата му страница във ФБ бяха питали феновете за предпочитана нова партньорка, Дженнет беше споменала, че се обмисля вариант и за чуждестранна актриса. Нищо чудно да се окаже, че тази Иман ще му е партньорка. Тя живеела предимно в Лондон, снима на най-различни места по света, той е в Турция - нещо не ги виждам като двойка, още по-малко като семейство. А тя, след като е толкова амбициозна и основната й цел е да изгради сериозна международна кариера, не ми се вярва да се откаже от всичко и да отиде да живее в Турция заради Мурат. Може да не съм права - просто си разсъждавам...  Grinning

Кети, като написа сутринта, че се радваш на успеха на Мурат, сигурно имаше предвид, че на днешния ден преди 4 г. той получи наградата на Ватикана. Може да си го припомним този хубав момент с едно клипче.

Murat Yildirim Vatican 2012

https://www.youtube.com/watch?v=5okEeN9J_Fg

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 15:25 от Alex_B

# 37
  • на Морето
OMG

Е,сега вече мога да кажа-Привет момичета!

Хриси,Кати,Алекс,Марти,Ени!
Hug Hug Hug Hug Hug

Дали е нечий пиар ход или не, ще се разбере скоро!
Факт е,че Мурат за първи път тагва женски профил на негова публикация и в комплект с АШК,взриви соц.мрежи!Съгласна съм с Алекс,че въобще не е в неговия стил,но може би в стария му стил!Не знаем любимия му доктор дали и доколко му е повлиял в тази насока! Joy Joy
Момичето след първоначалния шок снощи,явно е решило,че няма лоша реклама и си отключи профила,както и Алекс написа!Ако има нещо вярно от тази история,ще трябва да свиква с известността и кофти коментари,които вървят в комплект! Mr. GreenНо пък много смело от нейна страна,това с харесването на техните колажи!
Между другото при рускините видях,че е родена 1988 год.Млада,необвързана,няма лошо!
Само не ми е ясно Мурат,толкова ли не може и любов да върти и сериал да снима, Joyили е толкова влюбен,че въобще не му се работи! hahaha
Ще сложа няколко  клюкарски находки:А, и в интервюто от Ливан го питат нещо за Мароко! Joy

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 16:11 от Poly@

# 38
  • София
Да, Алекс имах предвид наградата му от Ватикана преди четири години (Боже, колко бързо минаха) и всички други успехи и награди. Знаеш колко му се радвам, за мен той няма недостатъци, няма грешки, няма пропуски. Сигурно го идеализирам, но какво от това,  не преча никому. И съм сигурна, че не съм единствена.
Само сутринта ми докривя, че отбелязваме  чуждите празници, а нашите ги пропускаме.  Но като се замисля, то пък това празник ли ни е? Не се получи за съжаление. Даже вече няма и СДС. Направо не е за вярване. И най-лошото е, че то само се съсипа.  Както и да е.

# 39
  • на Морето
 wavey wavey wavey

Joy Joy Joy

И балдъзата hahaha

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 17:51 от Poly@

# 40
Здравейте, всички!  Hug Heart Eyes
Толкова много теми сте подхванали, че не знам от къде да започна  Peace Laughing
Кет, Алекс, много дълга е темата, но нещо не върви на добре светът, популизмът взема връх ....
Алекс, зарадва ме с инфото, че "Патриот" не е на дневен ред  Peace Laughing
Много хубаво клипче за "Втори шанс", дано някои бивши партньори да отидат на премиерата  Laughing Жалко, че ние още ще трябва да чакаме докато го видим, това му е лошото на игралните филми  Laughing

Поли-и-и, и сега какво е това  #Crazy newsm78 Rolling Eyes

Тъкмо бях решила, че се очертава бъдещата партньорка и везните пак наклониха в друга посока  Joy Joy Joy

В кръга на шегата и не съвсем:

Скрит текст:
Докато нареждаме пъзели, да не би в Адана да подготвят някоя "къна гедже"  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И аз като Алекс съм сигурна, че Мурат няма да ни занимава с увлеченията си и флиртовете. Ако става дума за подобно нещо, то сигурно е пред финален етап.  Peace

В очакване на развитието ..............................

# 41
Поли, девойката продължава да налива масло в огъня - отговаря на закачките на Мурат.  Laughing Не знам дали наистина има нещо между тях, или не, но пък стана много весело в нета - коментарите са умопомрачителни направо.  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Рускините са превели вчерашния разговор на живо във ФБ с Нургюл, ще преведат и днешния репортаж за Втори шанс.

Скрит текст:
Добрый вечер , сегодня у нас на программе ,самая талантливая актриса - Нургюль Ешилчай.
Добро пожаловать на нашу передачу ,Нур.
В: Как у вас дела?
Н:Спасибо ,все отлично.
В: Вы приготовили в Odeon ,тему с вопросами для сильных женщин.
Нур: да ,мы это сделали и думаем ,что все было удачно ,всем понравилось.
В:Вы сейчас выйдете перед телезрителями ,в двух фильмах ,это "Второй Шанс(ВШ)"и "Кёсем Султан".Что вы можете сказать по этому поводу?
Нур; Оба тоже начинают показ 18 ноября.Хотя ,я не знаю ,хорошо ли это или нет. По улице иду смотрю на вывески с одной стороны ,ВШ ",а с другой стороны Кёсем Султан , может быть ,что и люди запутались. С Озджаном Д. мы сняли фильм ,который будут показывать в кинотеатрах,а Кёсем Султан ,сериал будут показывать по телевизору.
В: Как вы находите роль Косем Султан ?
Нур; - Это прекрасная роль.
Чтоб понять Кёсем нужно сначала прочитать Шекспир. Кёсем - очень сильная женщина ,я с ума схожу по ней мне очень нравится играть эту роль .
В: - Что вы можете сказать на счет ВШ ?
Нур: Я очень скучаю по Озджану.
Всё было прекрасно ,в те времена у меня был трудный период ,мне тогда было плохо,т.е мне казалось ,что все мои дела пойдут плохо,и поэтому Од мне помог .Он очень спокойный человек ,любит свою работу ,отличный продюсер.
В :Какие особенные черты есть в вашей карьере?
Нур; Первая из особенностей - Ikinci Bahar.П отом Асмалли Конак, Я вместо любви вывожу вперед работу.
В: Какие у вас отношения с Сосиал медия?
Нур: не люблю я иметь связь с "Сосиал медия".
В: Если вам дадут 1 час быть в интернете ,как бы вы хотели провести это время?
Нур: Сперва посмотрю твиттер, и то ,что там мне написали.Потом смотрю в инстаграм.
Если на час закроют интернет ,что вы будете делать?
Нур: мастерством занимаюсь сама, делаю сумки и потом ношу их.
В: Сколько селфи вы делаете в день?
Нур; Я по селфи с ума схожу ,когда есть настроение могу сделать целый день.
В:Что бы вы хотели сказать 20 летней Нургюль? .
Нур: сперва нужно уметь слышать и слушать.
--А тепер будем играть в "вопрос -ответ .
В: Что вам больше нравится?Весна или лето?
Н: - Лето
Твиттер или инстаграм?
Н: - Твиттер
Что любите кофе пить или позавтракать?
Н: -Позавтракать люблю.
Что предпочитаете кошку или собаку?
Н: -Собаку.
Какой у вас гороскоп ?
Н: -Овен
Какая любовь вам нравится ,весной или осенью?
Н: -Осенью
Что любите машину или мотоцикл?
Н: -Ни то ,ни другое.
Что любите пижаму или ночную рубашку.?
Н: -Смотря где одевать .
Нравится вам фотошоп ?
Н: -Да.
Чай или кофе?
Н: - Мне нравится кофе.
-
Потом Нур начала смотреть на молодых актеров и оценивать их.

Марти, появила си се, докато пиша, та да те допълня.  Grinning Като нищо може да спретнат не само къна гедже в Адана, ами и ергенско парти - нали и Толгахан е там.  Joy Joy Joy

# 42
  • на Морето
Алекс,Марти Hug

Алекс
,мерси за преноса на превода! bouquet
Много хубави и правилни неща казва винаги Нургюл!

А мацката я питах,да видим дали ще ми отговори Joy Joy,засега само една от Катар ми писа,ама нищо не разбирам! hahaha hahahaГледам,че е общителна Joy,пък и всички нейни фенове или приятели я поздравяват!

# 43
Поли, дано ти отговори, но се съмнявам, че ще успее да отговаря на всички.

Появи се едно доста дългичко клипче с Мурат от седмицата на иновациите. Остава и да го преведат сега.  Grinning Peace

Murat Yıldırım Söyleşi / 28.10.2016

https://www.youtube.com/watch?v=hBGvX8F_8E0&feature=youtu.be

# 44
Ние тракаме по клавиатурите за новия любовен живот на Мурат, а той си пие кафенцето "Мехмет ефенди" и ни се усмихва щастливо от снимката, която качи преди малко в инстаграма си.  Joy Joy Joy Нищо не е написал към нея. Но пък Имани вече я е лайкнала.  Peace Laughing Самата снимка е от началото на септември, по-точно от 9-ти.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 19:37 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт