Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 453
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Кога са дните на отворените врати?
Първото ми раждане беше в АГ, без избор на екип, без ВИП, останах много доволна от лекарите и акушерите.
Стаите не бяха перфектни, но аз почти не ги помня от еуфорията, единственото голямо неудобство беше, че нямаше работещ контакт в стаята, а само в коридора и трябваше да си зареждам телефона там.
Майчин дом с тези 600лв за нормално раждане ми се струват грешни пари...не знам, чудя се.
Моята ФМ е на 14.12
И аз раждах в АГ без избор на екип и съм доволна. Уж щях да имам лекар, той не си вдигна телефона и попаднах на Ангелова. Мн любезна жена. Бях на 4 ет ( не видях циганки!!! ), зимата ми подухваше малко от дограмата, но пък в сама стая беше адска жега. Сега даже пак се замислям да родя при нея Simple Smile

# 331
Здравейте,момичета !
Ще се радвам да ме приемете в групата.Казвам се Анелия,на 35г. съм от Варна.Това ми е втора бременност с термин 29.05.17г.Имам момиченце на 5г.8м.В момента съм в 14г.с.Днес започнах да чета темата,ще се включвам,когато имам време - все още ходя на работа.
Приятна вечер!

Здравей, и аз съм от Варна, със термин 27.05. При кого следиш бременността си?
Аз съм при д-р Василева. А планирала ли си къде ще е раждането?
Днес си записах час за доц Виолета Димитрова в София, за ФМ (предстои ми пътуване и реших да се възползвам), надявам се да остана доволна.
Иначе БХС-то и кръвните са много добри. Вече съм в очакване само на ФМ, за да съм напълно спокойна.

Здравейте, и аз съм от Варна. Записана съм при д-р Кузманова. За раждането се чудя между Майчин дом и ВИП-а на АГ. Може би ще реша след като ги посетя в дните на отворени врати.
И на мен ми остана само ФМ. Ще ходя при д-р Стоилов в Добрич на 22.12.
Аз съм от Добрич, и моята ФМ ще правя при д-р Стоилов, но съм за 20.12  Hug Hug Hug

# 332
Здравейте,момичета !
Ще се радвам да ме приемете в групата.Казвам се Анелия,на 35г. съм от Варна.Това ми е втора бременност с термин 29.05.17г.Имам момиченце на 5г.8м.В момента съм в 14г.с.Днес започнах да чета темата,ще се включвам,когато имам време - все още ходя на работа.
Приятна вечер!

Здравей, и аз съм от Варна, със термин 27.05. При кого следиш бременността си?
Аз съм при д-р Василева. А планирала ли си къде ще е раждането?
Днес си записах час за доц Виолета Димитрова в София, за ФМ (предстои ми пътуване и реших да се възползвам), надявам се да остана доволна.
Иначе БХС-то и кръвните са много добри. Вече съм в очакване само на ФМ, за да съм напълно спокойна.

Здравейте, и аз съм от Варна. Записана съм при д-р Кузманова. За раждането се чудя между Майчин дом и ВИП-а на АГ. Може би ще реша след като ги посетя в дните на отворени врати.
И на мен ми остана само ФМ. Ще ходя при д-р Стоилов в Добрич на 22.12.
Аз съм от Добрич, и моята ФМ ще правя при д-р Стоилов, но съм за 20.12  Hug Hug Hug
Много популярен този д-р Стоилов хахаа И аз съм при него на 06.13 за ФМ (от Варна съм) Simple Smile Дано да не ни разочарова Simple Smile

# 333
Здравейте момичета Simple Smile Някой от вас има ли нещо ксто предменструални болки тежест ниско в корема и кръста .. мъчи ме стана вече няколко  дни не е силна болка но е доста неприятно.

# 334
Ами аз имам някакви болки от време на време, обаче не са постоянни. Иначе каквото се сетиш ме е наболявало...гръб, кръст, долу ниско, горе високо, сухожилията на таза (не знам дали точно така се нарича, но можете да си представите какво имам предвид). Сигурно е свързано с разтягането на матката. Няма ли да ходиш скоро на преглед? Пиеш ли някакви хапчета...звънни на лекаря ти най-добре, да ти каже какво да правиш.  Rolling Eyes

# 335
Rumyana, отди на лекар. По принцип може да е контркация, така се усещампри някой хора, както и при мен. Сега съм на Но шпа. Но задължително на лекар при първа възможност Simple Smile

# 336
Руми, и аз бих те посъветвала да отидеш на лекар. Наистина може да са контракции.

# 337
Привет момичета,

И аз съм бъдеща мама с термин Май месец Simple Smile Радвам се, че има такава група, където може да обменяме опит. Бих искала да ме включите и във Фейсбук групата.

Искам да ви попитам, коремчетата растат ли? Личи ли ви вече, че сте бременни? Аз съм в 15 г.с. и имам чувството, че моят корем хич не е мръднал от преди един месец. Това ми се струва малко притеснително, но края на другата седмица съм на преглед и се надявам всичко да е наред.

Относно мазилата, аз се мажа само с какаово масло. Единствено него понасям като миризма.
От витамините пия - SuppleMamаn. До Първия триместър ми бяха изписали Femibion, но от тях имах адски апетит. Чела съм, че това е страничен ефект, който не е задължителен да се появи.

Има ли някой, който да става през нощта и да хапва? От както забременях ставам всяка вечер... в началото ми беше много тежко цялото това ядене, та дори и през нощта, но вече почвам да свиквам.  Различни мнения чувам по този въпрос. Не знам колко е нормално, но пък гладна не мога да седя Grinning

Хубав ден ви желая!  bouquet

# 338
Благодсря ви за отговорите на предния преглед ми казаха че съм имала някакви контракции и от тогава съм на папаверин и магнерот . След това бвх на преглед преди 5 дни казаха ми че всичко е наред продължавам с хапчетата доктора каза че е нормално ако болката не е постоянна, при мен не е постоянна но е доста често. Повече почивка и дано всичко е наред Simple Smile

# 339
Момичета здравей те, и честит първи сняг с малко закъснение. Simple Smile И аз да се оплача и мен от време на време ме боли корема ниско долу но ако болката не се търпи пия магнерод и ми минава, започнах много да огладнявам и да хапвам повече сега на обяд се нахраних в 12:30 и в 14:00 пак бях гладна че ходих пак да си купувам да ям Grinning Grinning Grinning не знам до кога ще е тоя апетит. И сега да се похваля вече усещам ясни ритници от бебка  което за мен  е много рано попитах докито дали е нормално а тя ми каза че съм много слаба  (корема ми бил залепнал за гърба така се изрази) и е нормално даже едната вечер нещо се местеше и накарах  мъжът ми да си сложи ръката и той я усети как мърда. От няколко дена започнах да се храня по нормално даже веднъж ядох и пилешко месо и си открих начин да не ми става лошо преди ,по време и след вечеря купих си едни таблетки ГАВИСКОН и като се прибера изсмуквам една и след 30мин. мога да се нахраня спокойно и плодове  мога да хапна даже и не ми тръгват киселини.

Jiji19- добре дошла.

# 340
Здравейте, официално след втория бхс и консултацията с генетици ми казаха да направя амниоцинтеза около 20 декември. Стискайте палци всичко да е наред и малкото ни момченце да е здраво  Sad Sad

# 341
 И аз имам болки ниско долу и в таза, които не бих казала, че са постоянни, но са често. Аз пия магнерод  3 x 1, като според д-рът схемата може да се промени на 3 пъти по 2, ако се появят контракции  newsm78

# 342
Здравейте, официално след втория бхс и консултацията с генетици ми казаха да направя амниоцинтеза около 20 декември. Стискайте палци всичко да е наред и малкото ни момченце да е здраво  Sad Sad

Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 343
И аз имам болки ниско долу и в таза, които не бих казала, че са постоянни, но са често. Аз пия магнерод  3 x 1, като според д-рът схемата може да се промени на 3 пъти по 2, ако се появят контракции  newsm78
Стискам палци всичко да е наред.

# 344

Стискаме палци всичко да ви е наред!!!!! Hug

Здравейте момичета Simple Smile Някой от вас има ли нещо ксто предменструални болки тежест ниско в корема и кръста .. мъчи ме стана вече няколко  дни не е силна болка но е доста неприятно.

Руми, аз имах нещо подобно - само от дясно - все едно ме боли яйчника. При мен подобни болки май се получават от стрес newsm78 стигнах до болница, където се установи че всичко с бременността и малкия човек е ок, но си полежах 4 дни, биха ми спазмалгон и но шпа. Сега продължавам с лекарствата и активна почивка. Казвам всичко това за да се наблюдаваш и ако можеш да ги раздаваш по-лежерно

Общи условия

Активация на акаунт