Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 547
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, аз съм в 17г.с и ще се радвам,ако мога да се присъединя към Вас.Включвам се директно с въпрос,а той е , колко килограми качихте до сега,притеснението ми идва от това ,че цял месец не съм мръднала на килограми и се питам дали това е нормално.(В момента съм в чужбина,но се прибирам другата седмица за постоянно и първата ми работа ще бъде да посетя доки, дано всичко е наред.Нямам търпение да разбера пола на Бебо! Simple Smile
Погледнато от моя страна е супер, че не си качила. Моята снаха качи 8кг. за цялата бременност, като започна да й личи в 7-ми месец и то само коремчето. Бебчо се роди 3,500кг. тя излезе от родилното все едно не е раждала.Не е нужно да се трупат килограми, защото те са за сметка на нашите дупета Simple Smile Аз имам чувството че пълнея от въздуха, защото бебо е 200 гр., а мама в 18 г.с. е +10кг. плаша се на какво ще заприличам. Rolling Eyes

# 436
Здравейте момичета, аз съм в 17г.с и ще се радвам,ако мога да се присъединя към Вас.Включвам се директно с въпрос,а той е , колко килограми качихте до сега,притеснението ми идва от това ,че цял месец не съм мръднала на килограми и се питам дали това е нормално.(В момента съм в чужбина,но се прибирам другата седмица за постоянно и първата ми работа ще бъде да посетя доки, дано всичко е наред.Нямам търпение да разбера пола на Бебо! Simple Smile
Погледнато от моя страна е супер, че не си качила. Моята снаха качи 8кг. за цялата бременност, като започна да й личи в 7-ми месец и то само коремчето. Бебчо се роди 3,500кг. тя излезе от родилното все едно не е раждала.Не е нужно да се трупат килограми, защото те са за сметка на нашите дупета Simple Smile Аз имам чувството че пълнея от въздуха, защото бебо е 200 гр., а мама в 18 г.с. е +10кг. плаша се на какво ще заприличам. Rolling Eyes
И аз съм в 18+5дена с 4кг отгоре с близнаци Flutter

# 437
Аз съм в 18+3 дни и съм качила 5кг., но за сега само на корем.

# 438
20та седмица.. + 3 кг, но много зависи от орагнизма на човека. Аз никога не съм имала резки промени в теглото си. От няколко години си седя все едни килограми, но пък свалянето на дори и  2 кг ми е коставало мнооого усилия. Така, че се притеснявам дори и да кача нормалните 12тина кг после как ще влизам пак във форма  newsm78

# 439
Добро утро и прекрасна Неделя на всички  Heart Eyes Загубих се малко, защото не съм спряла да пътувам  #Crazy Аз съм в 18 г.с. и съм + 4, 5 кг, които качих още през първия месец, защото преди да забременея не ядях нищо с дни, за да съм слаба  Grinning Коремът ми вече седи постоянно леко изпъкнал, но не ми пречи да лежа по корем например (понякога през нощта усещам, че заемам такава поза несъзнателно)  newsm78 Лекарят ми каза, че ако не е момче, ще си скъса дипломата  Party На 100% потвърждение на втората фетална през първите дни на Януари. Относно кг докторът също ме предупреди да внимавам, каза ми, че после всичко си остава за мене  Rolling Eyes Имам приятелки, които по 2 години не могат да се възстановят и водят постоянна битка с кг  Shocked Явно границата е много тънка, генът и структурата също влият и не знам как ще балансирам между здравословното хранене, желанието ми да се тъпча и всичко останало Close

# 440
born_to_travel браво на теб, че успяваш да пътуваш. На мен също много ми се пътува, но за съжаление дори и най-кратките разстояния не ми се отразяват добре  Sad Пък й ММ го няма в момента...ще се прибере чак края на февруари месец, та ще се въздържам от пътешествия. Това със здравословното хранене не ми се получава много-много...Позволявам си да хапвам и някои вредни нещица, ама какво да направя като ми се прияждат само такива!! хихи Опитвам се като усетя, че освирепявам и имам желание да се тъпча да взема и да изям някакъв плод, вместо да се набивам бисквити примерно. Гледам и да вървя пеша всеки ден...поне за сега е горе-долу хубаво времето... Следя си все пак и теглото по калкулатора за тегло на бременни, ама съм леко притеснена от предстоящите празници  Joy

# 441
И на мен не ми се отразява добре да пътувам , надявам се да нямам проблеми когато пътуваме до България добре , хубавото е че ще съм с ММ.На няколко пъти ми става много лошо причернявами кръвта ми се качва в главата почвам да се потя,ако не клекна на земята имам чуството,че ще загубя съзнание.Това ми го обесниха с ниско кръвно налягане и съответно недостиг на желязо въпреки че всеки ден хапвам плодове и зеленчуци месо и си вземам витамините редовно.Да спомена и че постоянно ми се гади има леко подобрение но вечер е ...  Sick и нямам силичка за нищо пълна противоположност на сестра ми която вече има детенце на една годинка.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 15:20 от Jujulinka90

# 442
Аз се притеснявах за същото, няколко страници преди теб. Аз съм в 19 г.с. +1,5 кг. Както момичета тук, така и док казаха да не се притеснявам, че бебо си взема каквото му трябва. Потвърждение е това, че бебо върви седмица-две напред дори. Аз не съм злояда - ям всичко, въпреки, че нямам много апетит си се храня нормално. Мисля, че съм късметлийка, нямаше да е по-добре да ми се дояжда всичко за което се сетя, но дори и така да е това е най-малкото което бих направила в името на бебчо. Една приятелка роди на никулден 3,600 бебче, а самата тя беше качила само 8-9 кг, но тя много повръщане в началото и първите месеци свали 7 кг. Аз изобщо не съм повръщала. Поздрави с спокойно bouquet

# 443
Здравйте момичета!
Записавам се и аз в темата. В 19 г.с. съм, с термин началото на май Simple Smile

# 444
Здравейте, мамчета, аз съм качила 2,5кг. засега 19г.с+3дни, иначе като цяло по мерки най-много съм качила в гръдна близо 9см., а и от седмица някъде си имам и мини коремче.

Някой по-напред беше писал за болки в кръста, аз също имам проблеми, когато седя по-дълго седнала или на крак после направо се сковавам, това което помага е затопляне, масаж и ходене или каране на колело, също и спане по гръб, което пък не е препоръчително по време на бременност.
Поздрави! Бъдете здравиииии!

# 445
Как сте, момичета?
От вчера хванах грипа и снощи бях с Т Sad За сега овладявам нещата без да пия хапчета. Звънях и на АГ-то ми и тя ме втрещи, меко казано де. Каза ми да пия 1 парацетамол и след 2 часа 1 аналгин  Shocked Shocked Shocked Та за аналгина знам, че категорично е забранен за бременни. За парацетамола знам, че може втория и третия триместър. Нищо не пих, но искам да прочета и вашето мнение. Добре, че мразя да пия всякакви хапове и не вярвам на сляпо на никой. Попринцип на нея много й вярвам (спасявала ми е живота БУКВАЛНО), но снощи нещо.....полудя хахах
За килограмите....+ доста съм Sad Дано не стана слон като с дъщеря ми. Въпреки, че с нея за 10 дни след раждането свалих 20 кг и ми останаха за досваляне 7 не ми се иска. Сега уж се храня разделно, внимавам какво ям, поограничавам се, нооо кантара е на горееее Sad
Чакаме момченце Simple Smile Дано не са сбъркали ( дъщеря ми до 6м беше момче  Crazy ) и ги нашарим децата.

# 446
Как сте, момичета?
От вчера хванах грипа и снощи бях с Т Sad За сега овладявам нещата без да пия хапчета. Звънях и на АГ-то ми и тя ме втрещи, меко казано де. Каза ми да пия 1 парацетамол и след 2 часа 1 аналгин  Shocked Shocked Shocked Та за аналгина знам, че категорично е забранен за бременни. За парацетамола знам, че може втория и третия триместър. Нищо не пих, но искам да прочета и вашето мнение. Добре, че мразя да пия всякакви хапове и не вярвам на сляпо на никой. Попринцип на нея много й вярвам (спасявала ми е живота БУКВАЛНО), но снощи нещо.....полудя хахах

На мен личната, а и гинеколога ми казаха, че по последна инормация парацетамолът не се препоръчва и само аналгин може за температура например. Моя колежка, която е бременна долу-горе с мен също каза, че са й го казали. Аз иначепреживях две разболявания до сега и двете ги лекувах с аналгин Simple Smile Предполагам, че разни лекари-разли идеали, но това е моят опит Simple Smile

А да кажа и аз за килограмите - бях се подложила на режим точно преди да забременея и започнах с нисък старт, което много ме радва. До сега (18г.с.) съм качила 3кг, но коремчето ми ми се струва доста големичко. лошото е, че нямам с кого да се сравня Simple Smile

# 447
Здравейте, момичета. Връщам се от преглед, всичко е наред с нас, движим се дори 1 седмица напред, на видеозона излиза 19+2, а по моите изчисления не съм влязла още в 19та, но няма значение всичко е наред.
Около 14-15седмица АГ-то каза момче, доста убеден, че е видял чуркатаа....нооо днес категорично заяви момиче, явно е  било пъпната връв. newsm78 newsm78
Корема ми е нисичък долу, а съм чувала,че точно това е мъжко коремче, нооо живо и здраво да е няма значение какво ще е. Може отново да се върне в мъжка позиция до края.
На 20.12 съм на 4Д, мисля че тогава ще се разбере на 100про. #Crazy Hug Hug Hug
За килограмитее... иаз не искам да говоря +6,7кг съм, не ми се мисли....

# 448
Здравейте,мина днес ФМ,при др Врагалева,много сме доволни,таткото каза,че с кеф е дал тези пари...всичко с бебето е наред,лошото е,че имам контракции..😠😠,настина обстойна беше и ще имаме най-вероятно госпижица(бях се настроила за момче,но нищо не се знае)Дотук добре,отидох при Аг то ,която ми води бременността и тя ме изненада с нови изисквания към болничните през ЛКК.Трябвало вече при всяка заявка за болничен от 30 дни да има прикачен резултат от ехограф,който разбира се,трябва да се плаща всеки път към40 лв.?! Незнам кой умник е решил да печели от бременните ,защото с малко разходи сме нали,та и с това ?Как ви се струва и има ли някоя от вас,на която също да са и казали това?

# 449
Здравейте,мина днес ФМ,при др Врагалева,много сме доволни,таткото каза,че с кеф е дал тези пари...всичко с бебето е наред,лошото е,че имам контракции..😠😠,настина обстойна беше и ще имаме най-вероятно госпижица(бях се настроила за момче,но нищо не се знае)Дотук добре,отидох при Аг то ,която ми води бременността и тя ме изненада с нови изисквания към болничните през ЛКК.Трябвало вече при всяка заявка за болничен от 30 дни да има прикачен резултат от ехограф,който разбира се,трябва да се плаща всеки път към40 лв.?! Незнам кой умник е решил да печели от бременните ,защото с малко разходи сме нали,та и с това ?Как ви се струва и има ли някоя от вас,на която също да са и казали това?
Аз не съм си взимала болничен, но от моя приятелка знам, че на нея й искат по 40 лв всеки месец за болничния.

Общи условия

Активация на акаунт