Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 405
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Ох, момичета как се справяте със запека? Дайте съвети, че вече не се търпи положението и на всичкото отгоре се сдобих и с хемороид. Съжалявам, че я подхващам тая тема точно сега предпразнично, ама те проблемите не питат  Joy Аз сутрин пия топла вода с мед и до онзи ден имаше ефект, ама нещо последните дни не ми действа... newsm78

# 676
Ох, момичета как се справяте със запека? Дайте съвети, че вече не се търпи положението и на всичкото отгоре се сдобих и с хемороид. Съжалявам, че я подхващам тая тема точно сега предпразнично, ама те проблемите не питат  Joy Аз сутрин пия топла вода с мед и до онзи ден имаше ефект, ама нещо последните дни не ми действа... newsm78
Ох, аз по принцип не съм имала проблеми преди да забременея, а и до преди няколко дни...ама си беше голяма мъка Simple Smile хапнах круша и ти да видиш 3 пъти посетих тоалетната за 1 ден Simple Smile

# 677
Здравей. Ако не си имала проблеми до сега може би ще помогне една лъжица зехтин сутрин на гладно или Дуфалак.Аз съм с запек от години, а от както съм бременна е нещо ужасно нищо не ми действа Sad вече незнам какво да правя

# 678
Ами мисля да изпробвам първо всички бабини рецепти и ако продължавам в същия дух ще прибегна до лекарства Sad

# 679
Ами мисля да изпробвам първо всички бабини рецепти и ако продължавам в същия дух ще прибегна до лекарства Sad
Освен зехтина сладко от рози, сушени сини сливи, топло мляко с мед на гладно, киви, ленено семе. Дано имат ефект Simple Smile

# 680

Пробвай с ябълка и накисната чия сутрин на гладно. Чията си я купувам от магазинчета за ядки. При мен действа много меко и съм по 3 пъти минимум на ден във WC. Действа много учистително и не позволява да полепва храна по червата (поне така ми казаха). Прави се поне 10 дена за по-дълготраен ефект.

# 681
Ооо супер...още утре се захващам да изпробвам, пък да видим кое ще подейства. Благодаря момичета  bouquet

# 682
И аз съм пробвала почти всичко "бабино"  за запек и обикновено взимам всичко на веднъж. Затова уви не знам кое действа Grinning Иначе днес ми казаха да пробвам ананас и от утре мисля да си взема - поне него го обичам. Та може и него да го имаш предвид Simple Smile

# 683
И ананаса е включен в списъка в такъв случай!! Party

# 684
За лененото семе и ананаса, съм чела, че при бременност трябва да се внимава с тях. Но когато не ми действат другите бабини лекове за запек, прибягвам до лененото семе, защото то много ми помага, но имам едно на ум. В този интернет не знам на кое да вярвам, на едно място полезно, на друго забранено. Не знам вече  newsm78

# 685
За ананаса и сока му съм чувала че заради бромелина в него не се препоръчва много за бременни предизвиква контракции и преждевременно раждане. Иначе аз засега си решавам проблема със закуска богата на фибри, и поне два пъти между храненията хапвам стабилно плодове - киви, ябълки, нарчета, банани или си правя смутитата от тях,и разбира се поне 2л вода изпивам. Да чукна на дърво се отчитам засега редовно във WC то дано така да си остане. Добавките с желязо доста запичат ако пиете го имайте в предвид. Може би и лактобактерийки ще подпомогнат нещата.

# 686
Стига бе, хора!  Shocked  Тъкмо вчера си купих огромен ананас от Лидл и два дена си го плюскам като замаяна!

Аз по едно време имах силен запек, в краен случай пиех Фрутилакс и помагаше. Иначе много вода и супи. Напоследък нямам проблем, може би заради магнезия, който ми изписаха.
Относно хемороида и аз се боря с един  Embarassed  Като цъфне го мажа с прополисов вазелин, на следващия ден изчезва и така до следващия път. Много е гадно. Сега на дневен ред са ми киселините, имам чувството, че чак получавам кашлица от тях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 687
Мен за запека досега ми помагаше топла вода, последвана от киви на гладно сутрин, но нещо не им усещам ефекта от една седмица. Ще пробвам с другите неща които сте казали, макар, че аз попинци си пия страшно много вода и закусвам с мюсли с много чия и топло мляко. Ще пробвам да добавя сушените сливи и ябълката към ритуалите по закуска сутрин и тя ще стане една..... ма какво да се прави

# 688
Ах кофти това с ананаса - изобщо не съм се сетила да го проверя...
Това с какво може и не е много непиятно. След последната дискусия която четох за билките и спрях чайовете тотално, защото ми е трудно да се ориентирам кое е ок.
Май ще си остана и аз с кивито, крушата и зехтин в краен случай Sad Ама като каза доктора че до 48 часа максимум може да не съм ходила до голямата толетна и вече се следя всеки ден  Grinning

# 689
Здравейте,
не се шашкайте с тоя ананас.Все пак ще изядете няколко парченца, а не 100 кг.  Simple Smile
Искам да ви питам купувате ли вече неща за бебетата? Вчера аз ходих да поразгледам някои неща и едва се въздържах да не купя едно пухкаво одеалце. Heart Eyes Знам, че има още доста време, ама пусти мераци.

Общи условия

Активация на акаунт