Киста на яйчника – 2

• 94 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • вкъщи
Аз пия Дуфастон сега, 3 месеца ще пия. Кистата ми не се повлиян от Кистоп, 4 месеца го пих. Скенерът показва, че е с уплътнения по капсулата, но докторът каза, че ще опитаме да видим ще се повлияе ли. Дано стане, че вече имам лапароскопия заради кисти и много ме е страх от втора операция.

# 526
Аз пия Дуфастон сега, 3 месеца ще пия. Кистата ми не се повлиян от Кистоп, 4 месеца го пих. Скенерът показва, че е с уплътнения по капсулата, но докторът каза, че ще опитаме да видим ще се повлияе ли. Дано стане, че вече имам лапароскопия заради кисти и много ме е страх от втора операция.

Аз пих дуфастон 3 месеца заедно с кистоп и кистоп+ и кистата ми не се повлия дано при вас да има ефект

# 527
На мен ми предстои лапароскопска и много ме страх

# 528
  • вкъщи
Операцията е лека, бързо се възстановяваш, но при мен първите няколко дни бяха кошмарни, защото много повръщах, дори още несъбудила се напълно, адски бях отпаднала, вдигах и температура. Май ме беше хванал и грип. Отслабнах много и бях много слаба. Но това 3-4 дни, после бях пушка. След махането на конците почти не усещах болки, месец след операцията си нов човек. Белезите са минимални.

# 529
Здравейте!Какви симптоми имахте?Имам тежест в дясно,която отива към крака и кръста.Докторът каза Кисти на десния яйчник.

# 530
  • вкъщи
Аз съм в шок. С киста съм, след операция януари. Днес установиха и на дъщеря ми... На 16 години, преди 2 години пак имаше.
Но сега много я боли... Изписана антибиотик, гинекологът ми чак в четвъртък ще я прегледа... Аз дотогава ще полудея.

# 531
Здравейте, след като ви махнаха конците при лапароскопска операция, слагахте ли някакви лепенки върху шевовете или свободно се къпехте?
Аз съм вече без киста.

# 532
  • София
Здравейте, след като ви махнаха конците при лапароскопска операция, слагахте ли някакви лепенки върху шевовете или свободно се къпехте?
Аз съм вече без киста.

Честито и бързо възстановяване!
На мен ми сложиха непромокаеми малки лепенки, но бяха за няколко дена.

# 533
Благодаря! И на мен ми сложиха. Като свалиха вчера конците сложиха обикновена лепенка. Казаха, че днес може да се мокрят шевовете. Но аз съм бъзла.

# 534
И аз бях с непромокаеми лепенки, но като ми махнаха конците не съм слагала повече. (доктора каза, че няма нужда)

# 535
Моята киста намалява като размер за сега не нужна операция .Март пак съм на преглед

# 536
Момичета, да споделя и аз, може да сьм полезна. Началото на януари бях на контролен преглед след хистерорезекция на полип и доктора видя 7см.киста. Станала е такава за 2 месеца, защото хисерото беше ноември. Пих оргаметрил, шведска горчивка (четох, че помага) и чай от невен, турта и бял равнец. Днес бях на преглед след цикъла, доктора каза, че се е спукала. Била е функционална, но пък беше доста голяма.

# 537
  • Сливен
Здравейте 2016 бях оперирана от киста.Но не с капаро а с коремна.Понеже преди тях имах лапаро,месец след нея ме оперираха от гинеколог перитонит с Многоо усложнения.За това 2016 доктора беше категоричен че не му се рискува с лапаро.Та днес бях на гинеколог и имам киста 4 см изписаха ми прималут нор който преди съм пила за да предизвика цикъл след операциите.Та дали ще се повлияе на кистата не е голяма ама предната 2016 беше същата и мн болеше и не се повлия тогава от лечението.Страх ме е за 5 път да сядам под ножа

# 538
  • София
Здравейте 2016 бях оперирана от киста.Но не с капаро а с коремна.Понеже преди тях имах лапаро,месец след нея ме оперираха от гинеколог перитонит с Многоо усложнения.За това 2016 доктора беше категоричен че не му се рискува с лапаро.Та днес бях на гинеколог и имам киста 4 см изписаха ми прималут нор който преди съм пила за да предизвика цикъл след операциите.Та дали ще се повлияе на кистата не е голяма ама предната 2016 беше същата и мн болеше и не се повлия тогава от лечението.Страх ме е за 5 път да сядам под ножа

Търси второ и трето мнение, ако се налага. При мен бяха отсекли - коремна и нищо друго, кистата била много голяма (10 на 10 санта), да им било спокойно, че ще изчистят всичко. Е, търсих второ мнение и не съжалявам - лапаро и след два дена не помнех нищо вече.

# 539
Отиди по възможност при Д-р Карагьозов за мнение. Той ми оперира 12 см. Киста лапаро, всички преди него искаха отворена.

Общи условия

Активация на акаунт