Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 781
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Фен съм на темата и ще се включвам

# 406
  • София
Как най-удобно с прекачване се лети от София до Португалия и обратно с нискотарифни компании? Интересуват ме удобни варианти със или без междинна нощувка, евентуално до/от различни португалски летища newsm78 bouquet

Казвала съм го и друг път...Какво правя аз.
Вече имаме сериозни дестинации с нискобюджетни полети.
Направила съм си таблици в които виждам всяка точка до която летят от София. И най-важното докъде летят оттам същите компании.
Не винаги Мулти търсачките могат да направят всичко подробно.

Както пишеш в случая имаш и възможност за повече време при прекачване. Толкова по-добре, аз също не се плаша от престои-летища, напротив.

Знаеш си датите и крайните точки. В случая Лисабон, Порто...
Зареждаш примерно полети https://www.ryanair.com/gb/en/ ...  https://wizzair.com/bg-bg/main-page#/ от Лисабон и виждаш всички точки на летене. Изваждаш тези, които имат директна връзка със София.
Търсиш най-добрата и евтина за теб. Като можеш да комбинираш и с различни компании/включително други/ по същия начин.
Дори да се получи нощувка в съответен град, какво по-хубаво. Аз понякога нарочно го правя така.
По-добре пари за нощувка, отколкото за скъп полет. И си видял повече !!!

Само с един поглед намирам полет под 100 евро в тази посока и обратно/Връзка през Милано/. С произволни дати.
Успех...

Всеки разбира удобството по различен начин, сайта си дава и часовете и можеш да си избираш. Най-удобно е с България Еър директен полет, но е веднъж седмично, без зимата и цените не ми харесват. За мен лично най-удобно беше през Рим, Лисабон - Рим с ТАР с мили (плащат се само летищни такси), 2 дена престой в Рим и Рим - София с Уиз еър. Но за теб сигурно не става.

Това с милите е приоритет за нас приятелю. Но обикновения пътник няма мили и лоялни програми. Затова и не ги споменавам. Въпреки, че и аз често летя на такси. А и какви мили да използваш в Европа от нискобюджетни при полети под 10 евро ?

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 19:31 от Bled

# 407
Блед, благодаря за разяснението bouquet винаги ми е било интересно как ги намираш тия изгодни полети  Mr. Green
Мисля, че ще е полезно и не само за мен bouquet

# 408
  • София (Възраждане)
Благодаря за отговорите, Блед и neuromancer!

# 409
  • Пловдив
здравейте,

някой летял ли е до Рованиеми и да даде съвет през къде най-добре се прехвърля? За зимните месеци.

С една междинна връзка ще е супер. С две междинни през Германия , баща ми каза "никога повече"

Много ми се иска да посетим Санта Клаус Вилидж тази година.

# 410
  • София
здравейте,

някой летял ли е до Рованиеми и да даде съвет през къде най-добре се прехвърля? За зимните месеци.

С една междинна връзка ще е супер. С две междинни през Германия , баща ми каза "никога повече"

Без да проверявам мисля, че най-евтината цена до там е от Хелзинки...
Могат да се проверят нашите нискобюджетни връзки Стокхолм, Дъблин, Осло...
А доколкото знам ryanair летят до Tampere от Будапеща и Бремен.

# 411
Това с милите е приоритет за нас приятелю. Но обикновения пътник няма мили и лоялни програми. Затова и не ги споменавам. Въпреки, че и аз често летя на такси. А и какви мили да използваш в Европа от нискобюджетни при полети под 10 евро ?

Аз го казвам, за да се види, че ако нещо е било перфектно за мен може да не работи за друг, та да си търси какво я устройва нея.
Иначе това беше част от дълъг полет от Южна Америка през Лисабон до Рим с ТАР и не съм плащал допълнително мили за късата отсечка. Дори не съм и гледал какви други полети има между Лисабон и Рим и на какви цени.

А за Mooimeiske, има директни полети на ниски цени и от Букурещ, ако ви е удобно да ходите дотам (Blue Air)

# 412
Здравейте! Искам през юни да отида до Ко Самуи, но как да направя пътуването само с едно прекачване?Сещате ли се за авиокомпания, която да лети от Дубай например директно до острова. Иначе в момента катарците имат промоция отново.

# 413
Чудя се как съм изпуснала темата. Записвам се и ставам редовен участник.

# 414
Как най-удобно с прекачване се лети от София до Португалия и обратно с нискотарифни компании? Интересуват ме удобни варианти със или без междинна нощувка, евентуално до/от различни португалски летища newsm78 bouquet

Аз пътувах с Blue Air  Букурещ-Лисабон-Букурещ -170лв. двупосочно през април и мисля, че цената беше повече от добра.

# 415
  • Пловдив
здравейте,

Благодаря!  да, Стокхолм гледах, че имаме нискотарифен. Но Стокхолм - Хелзинки - Рованиеми. Нещо през Хелзинки само трябва да измисля, за да не се прикачаме 2 пъти. А и трудно се качваме в самолет, мъжът ми грам не иска вече.  Rolling Eyes   
Представям си цените на полетите в сезон ноември/декември, но...такова е!  Laughing

# 416
  • София
здравейте,

Благодаря!  да, Стокхолм гледах, че имаме нискотарифен. Но Стокхолм - Хелзинки - Рованиеми. Нещо през Хелзинки само трябва да измисля, за да не се прикачаме 2 пъти. А и трудно се качваме в самолет, мъжът ми грам не иска вече.  Rolling Eyes   
Представям си цените на полетите в сезон ноември/декември, но...такова е!  Laughing

Само до Хелзинки полета ще ти струва между 150-200 евро от София...
И до Rovaniemi поне още 70-90...

До Куба се отива по-лесно и евтино...
В момента...

Paris, France - Havana, Cuba - Paris, France
Юни
От 260 евро две посоки...
Air Caraibes
https://www.momondo.fr/
http://fr.travelgenio.com/

# 417
здравейте,

Ами ти хубаво питаш, ама пусни все пак някоя от търсачките, за да не си представяш... Полети с едно прекачване няма, минимум 2. Все пак нито София, нито Рованиеми са глобални хъбове, нормално е. И цените са сериозни, което е по-лошото. Или летиш до Тампере с едно прекачване и оттам по земя.

# 418
  • Sofia
Преди няколко години гледах за билети до Рованиеми, не помня топ сезон ли е било и какво точно съм гледала, но цифрата запомних - около 2500€ на човек (ние сме трима). Повече не съм гледала  Joy И без това ненавиждам студа, а за такава сума , не бих си го причинила никога.
Bled, би ли споделила, когато имаш възможност повече за авиокомпаниите, за които често ни предлагаш промоции ( TUI, Thomas Cook, Air Caraibes, Thomson и т.н.) . Как са като обслужване, флот, с две думи - цената съобразно качеството ли е? Летим предимно с национални превозвачи, с които изключително рядко могат да бъдат постигнати подобни цени, а както писах и преди време на друго място, много ми се иска да пробвам нещо "по твоята схема".

# 419
Здравейте! Къде мога да намеря информация за чартъри от Варна или Бургас до Великобритания. Доста се рових, но дотук откривам само агенции, които предлагат билети. Само че никой досега не ми казва цена. Предполагам че има и друг вариант за търсене, но не зная къде. Ще търся билети за август или септември. Зная, че още е рано, но ми се иска предварително да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт