Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 052
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Баби,и дядовци не се навиха на такъв дълъг полет.Видях информативно,за трима възрастни и три деца ,децата безплатно ми даде цена малко над 4000лв,тоест билет на възрастен 500евро.Има време да април,вярвам,че ще излезе някой изгодна оферта.

# 91
На Катар последните промоции не са особено промоции, някой даже си бяха надценки.
Но обикновено на промоция София - Банкок трябва да е не повече от 420Е

# 92
В случая промоцията е две деца безплатно. Още не проумявам защо не взехте 2+2 от промоцията и едно дете отделно

# 93
Ами имах само един ден да реша и я изпуснах,усложнения да се обаждам,предпочитах да ги взема онлайн.Няма значение ,ще излезе нещо по-добро.Ще следя промоциите,виждала съм и под 400евро до Тайланд.

# 94
  • Монтана
Някой знае ли от кой сайт могат да се закупят самолетни билети като плащането да е по банка или с наложен?Получавам известия от aviobilet.com- някой да е пазарувал от тях?

# 95
От много сайтове може да резервираш билет и да го платиш с банков превод или да внесеш на каса в сметката им въпросът е конкретния ти полет къде ? в кой сайт е на най добра цена ?

# 96
Някой знае ли от кой сайт могат да се закупят самолетни билети като плащането да е по банка или с наложен?Получавам известия от aviobilet.com- някой да е пазарувал от тях?

По банка е малко "взе парите и каза ще видим". При плащане с кредитна карта имаш някакви защити, а така ги нямаш. Иначе най-лесно е да отидеш в тур. агенция и да си купиш билет, там може и в брой. Уизеър позволява плащаме по банка, а от използване на посредници в този случай (липса на защита) бих се въздържал.

# 97
  • Sofia
Преди години, когато фалира една лоу кост авиокомпания ( не се сещам името) , възстановиха парите само на хората платили билетите си с карти, тези с кеша и банковите преводи останаха да имат да взимат ...

# 98
Малев. Не е лоу кост.

# 99
Ами имах само един ден да реша и я изпуснах,усложнения да се обаждам,предпочитах да ги взема онлайн.Няма значение ,ще излезе нещо по-добро.Ще следя промоциите,виждала съм и под 400евро до Тайланд.

Проблемът при големите промоции е, че децата са на същата цена като възрастен.

Веднъж купих билети за двама възрастни и после две деца отделно, по телефона. Естествено раздаде напълно отделни места автоматично (което го бях предвидил), но не ми позволи да чекирам децата онлайн 24 часа преди полета и да изберя места (това не бях предвидил), и аз не се обадих, а оставих да се оправям на гишето, когато вече нямаше никакви свободни места. Та с молби на гишето ме уредиха с 4 места на първия ред, направо не повярвах.
Спестих към $300-400 с тая врътка и въпреки, че се бях изпотил, пак бих го направил (поне вече знам как да опитам да си спестя главоболията)

# 100
Здравейте, от 2 дни се опитвам да си купя билети от сайта на раян еър и не става. То не пробвах с различни компютри, то с различни карти. Досега не ми се беше случвало, но този път не мога.

Искам да си взема билети София-Дъблин-Нюкасъл за 26.12. Дали може през друг сайт да се вземат?

# 101
Пробвйте през kiwi.com, в момента общата цена за двата полета е 52 евро.

# 102
Здравейте, Искаме да летим април до Париж. Рових по сайтове и в момента всички цени ми се струват високи. Не намирам нищо под 500-600€ за 2 възрастни, 1 дете и 1 бебе. Чудя се, да чакам ли??? Ryanair не летят от София до Париж.Нито от Истанбул или Букурещ. ... Кажете вие как най-изгодно летите до Париж?

# 103
Уизз летят до Париж Бове. Ние с тях сме летяли и после от Бове до Париж с комфортен шатъл бус. Гледах наскоро, че са много евтини билетите на Уизз.

# 104
Да,с Уиз засега е най-изгодно,мъжа ми лети всяка седмица до Париж с тях за по 25евро на посока.

Общи условия

Активация на акаунт