Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 673
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София (Възраждане)
Да, в момента всички билети за всички направления за края на март - началото на април и по-нататък са скъпи. Цените ще спаднат, дебнат се около 2 месеца предварително. Стига да не се нацели някой празник или ваканция:confused:

# 616
  • Пловдив
Здравейте,

Търся от доста време изгодни полети до Португалия. Нямам претенции за дати, но ми се струва, че тази страна е хубаво да се посети през пролетта - март, април, май. Гледах за самолети до Лисабон, Порто, дори с прекачвания, но по-малко от 800-900 лв за двама не мога да намеря. Струва ми се  доста като за Европа или пък съм в заблуда?
Единственото, на което държа е тръгване от София.
Предварително благодаря ако някой разполага с информация!

Момичетата са писали за Уиз, България еър също имат директни полети до Лисабон, иначе за пролетта е много ранно за изгодни полети, ние летяхме Райън до Айнховен и от там до Порто за 150лв на човек,
проверете тук с желаните дати, за ноември ми дава по 50евро отиване и връщане : 

# 617
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте,
Търся от доста време изгодни полети до Португалия. Нямам претенции за дати, но ми се струва, че тази страна е хубаво да се посети през пролетта - март, април, май. Гледах за самолети до Лисабон, Порто, дори с прекачвания, но по-малко от 800-900 лв за двама не мога да намеря. Струва ми се  доста като за Европа или пък съм в заблуда?
Единственото, на което държа е тръгване от София.
Предварително благодаря ако някой разполага с информация!
Към момента намирам това:
Tue 01/05/18
Tu 11:50 Sofia SOF 13:10 London LGW U28974 easyJet   €17.49
Tu 17:15 London LGW 20:05 Lisbon LIS U28719 easyJet  €28.97  
Wed 09/05/18
We 06:15 Lisbon LIS 10:50 Berlin SXF U27651 easyJet  €12.99
We 15:00 Berlin SXF 18:15 Sofia SOF FR1148 Ryanair  €27.99

Total: €87.44 + €20.00 fees
2× Adult ⇒ €194.88

# 618
Здравейте! 
За полета, който съм си избрала най-изгодната цена е в сайта trip.bg. Надежден ли е този сайт? Какви са рисковете, ако резервирам там? Има ли някакви "подводни камъни", за които трябва да внимавам? 
Надявам се, че някой има опит с trip.bg и може да даде съвет. Предварително благодаря!

# 619
  • София
Здравейте! 
За полета, който съм си избрала най-изгодната цена е в сайта trip.bg. Надежден ли е този сайт? Какви са рисковете, ако резервирам там? Има ли някакви "подводни камъни", за които трябва да внимавам? 
Надявам се, че някой има опит с trip.bg и може да даде съвет. Предварително благодаря!

Опита ми с тях е от това лято. Купих билети през тях София - Бургас и обратно, точно защото цената беше най - ниската. Търсих отзиви преди да платя и почти не намерих. Всичко беше наред с билетите. Нищо допълнително не платих Blush

# 620
и аз съм купувала билети през тях без проблеми

# 621
Благодаря ви! И аз може би ще рискувам и ще резервирам чрез тях, защото цената им е със 100лв. по-ниска отколкото на сайта на авиокомпанията. Благодаря!

# 622
Благодаря ви за отговорите за Португалия! Много съм се навила за там! Pepi, много добра оферта си ми намерила! Как ги хващате тези изгодни полети? newsm78

# 623
  • Sofia
Здравейте, имам нужда от помощ отноов - търся изгоден полет с отиване 27 октомври , връщане 30 октомври от София до Любляна, Словения.

# 624
  • София-Младост
Може би не съм в точната тема...някой купувал ли е билет през сайта на Луфтханза с българска дебитна карта Мастеркард?

# 625
Аз съм купувала миналата година. До Франкфурт, картата е на ДСК, ако това има значение.

# 626
  • София-Младост
Неината е на ПИБ, обаче и дава този надпис

# 627
  • София
Проерете си лимита на картата дали е достатъчен за тази транзакция. И на мен се в случвало и се оказа, че лимита ми малък, като го увеличих се получи.

# 628
Може би не съм в точната тема...някой купувал ли е билет през сайта на Луфтханза с българска дебитна карта Мастеркард?
На много места в Германия, Холандия и Белгия не се приема МастърКард. Малко късно отговарям, но ако има възможност, нека да пробва с Виза! Peace

# 629
  • София-Младост
На много места в Германия, Холандия и Белгия не се приема МастърКард. Малко късно отговарям, но ако има възможност, нека да пробва с Виза! Peace
Така  и направихме, платихме с моята Visa...все пак ще отида в банката да видя защо и отказаха плащането.
Благодаря на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт