Бременна ли съм? Може ли някой да помогне да "диагностицираме"?

• 1 938
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, аз съм момиче на 16. Като цяло полов контакт не съм имала, трезвен, но имаше една пиянска вечер преди около тримесеца и уж помня всичко, но имам едни много тревожни опасения... Така, предполагаемия контакт е на 20-ти Август, имам една програмка, с която си следя цикъла и според нея не съм била в овулация през този ден, след три дена е започнала овулацията. Около една седмица след 20-ти си взех тест за бременност. Направих го изчаках 10 мин и резултата беше отрицателен. Направих теста, защото ми беше закъсняло с близо две седмици, но в крайна сметка ми дойде и всичко беше нормално (цикъла продължи 6 дена). Следващия месец (Октомври) отново ми закъсня с 6 дена този път (продължи 5 дена). Понеже съм си нерваче и още от Октомври месец си въобразявам, че корема ми е по-голям, което всъщност мисля, че е невъзможно. А днес като се претеглих се оказа, че съм качила около килограм, килограм и половина. Попринцип си тренирам 1-2 пъти в седмицата, но досега винаги съм имала проблем да напълнея (а винаги съм го искала,защото съм си клечка), но като стана ей така изведнъж и с всички тези мои опасения много се стряскам. Моля ви, помогнете, ако може бързи отговори. Благодаря ви предварително!

# 1
Моята диагноза е, че си бременна.

# 2
  • Най-красивата страна
Цветна бременност bouquet

# 3
Бременна си   smile3534

А сега, сериозно. Няма смисъл да питаш тук, ако контакта както казваш е бил през август, сега сме ноември, момиче! Каквато и бременност да е, ако има такава, всеки тест ще отчете положителен резултат след толкова време.Тичкай до аптеката и хич не се чуди.

# 4
Спри алкохола, като родител на по-голямо от теб дете ти го казвам. На 16 нито е подходящо да пиеш нито е нормално да се напиваш.
Едва ли си бременна, но ако я караш така може да си натресеш много по-големи неприятности от една нежелана бременност.
Сега си мислиш, че съм досадна лелка дето ти чете конско, но точно след няколко годинки ще се срамуваш и ще съжалаяваш за глупостите и грешките, които допускаш.

# 5
Там е работата,че полов контакт не помня, а всъщност цялата вечер помня, това което не помня е пътя към вкъщи, но той беше с една приятелка и съм сигурна, че тогава нищо не е ставало и се чудя дали просто не си въобразявам всичко

# 6
Ти след всяка пиянска изцепка ли ще си правиш тест, след като не помниш дали си правила секс?  Rolling Eyes
А ако се беше оказало, че си бременна какво щеше да последва, м? 

# 7
Момиче, стягай се!!! На 16 години можеш да вземаш отговорни решения за себе си!
Не си бременна, а това че си качила един килограм, може да е от тренировките и натрупване на мускулна маса.
След като водиш полов живот е препоръчително да ходиш на гинеколог редовно, т.е. поне два пъти в годината, а при съмнения за бременност или някакво неразположение и по-често.

И аз на 16 години съм имала изцепки, това е нормално за възрастта, но е важно да се научиш как да се пазиш сама!

Пожелавам ти много успехи и щастие в живота!

# 8
Имаш нужда от детски психолог.сериозно.няма нищо нормално момиче на 16 години да се напива и още повече да не помни , бая натряскана ще да си била.вземи се в ръце , защото тази твоя работа , няма да  свърши добре.

# 9
  • Ямбол
Сега най-вероятно не си бременна, но ти не се тревожи, скоро ще бъдеш. Ще се сдобиеш и с други екстри, я СПИН, я сифилис, а може и да те продадат някъде докато си в безпаметно състояние. Яко е нали? Продължавай така и ще бъдеш една щастлива отрепка.

# 10
Уау, благодаря за отговорите, но да твърдите, че съм изцепка без да ме познавате е малко прибързано. Както казах не бях сама, а с приятелка, тя не пие така че бях в пълна безопасност. Рожденния ден беше на братовчед ми, само с най-добрите му приятели, от които три момчета и две момичета, а двете момчета бяха хомосексуални😬. И за първи път бях се отпуснала и просто съм прекалила, това го зная и нямаше нужда от обидните изкази. Въпреки това благодаря за бързите и точни отговори! 💞

# 11
Ами добре е, че осъзнаваш грешката си и дано първият път остане и последен поне за в близките години.
И недей разчита на това другите да те пазят, нито са длъжни нито ще го направят.
Приеми критиката в темата ти като градивна, а не като обида. Аз лично говоря по същият начин и със синът си, един ден с дъщеря ми може и да съм по-груба. Това не е с цел да унижавам, а да разберат децата ми че има грешки, които са фатални и нито наивността нито младостта нито липсата на опит ги оправдават.

# 12
 Shocked Shocked Shocked
Момиче, вместо да се чудиш дали си правила секс в безпаметното си състояние, вземи седни и прочети някоя друга книга, образовай се малко...

Общи условия

Активация на акаунт