Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз спечелих от Бондюел още на първото теглене, но никакви ги няма. Много несериозно от тяхна страна. Също бях спечелила и от Carling British cider (играта с колажите) на 5 октомври и от тях нищо. Писах им наскоро, никакъв отговор. Да се чудиш има ли смисъл да се оплакваш, щом не е игра с покупка.

# 661
  • при късмета
Прочетох много внимателно правилата на Астера и там няма изискване в касовата бележка да е посочен продукта. Или пък опаковка да се пази с бележката, като липсва подобно изискване. Това значи ли, че можем да регистрираме и бележка, на която не е посочен конкретния продукт? Според мен значи. Направила съм скрийншот на правилата за всеки случай

# 662
  • Русе
Някой познава ли този номер: 0887 322 655?  newsm78

Имах пропуснато, но не ми позволява да го набера обратно.
И аз с питане за номер...0875324530, също не ми позволява д аго набера newsm78

# 663
  • у нас

Участвам в Куинс, но участията не са правилно отчетени в профила ми - имам 5, а пише, че са 2 - има ли друг с такъв проблем?

Къде ги виждаш отчетени участията? Като вляза в профила има само имена, дата на регистрация и имейл.  newsm78

# 664
  • София

Участвам в Куинс, но участията не са правилно отчетени в профила ми - имам 5, а пише, че са 2 - има ли друг с такъв проблем?
Да и при мен е така,регистрирах 4 бележки,а в участията фигурира само една.Странно!

# 665
Здравейте !
Предстои ми да получа ваучер /най-накрая/ от ask gfk , но се чудя къде ще имам право да ги изхарча тези 30 лв., Някой скоро получавал ли е и наясно ли е ?

# 666
Здравейте !
Предстои ми да получа ваучер /най-накрая/ от ask gfk , но се чудя къде ще имам право да ги изхарча тези 30 лв., Някой скоро получавал ли е и наясно ли е ?

в почти всички магазини, които работят с ваучери. На ваучера ще има и предложени магазини. Например: Лидл; книжарници Ориндж, Офис 1; (мисля, че и за СБА стават)

# 667
Здравейте !

Аз ги похарчих в Kaufland. На самият ваучер има изброени доста магазини, където могат да е ползват.

Много голямо мръннннн от мен, надявах се на няколко игри, но ме няма, чакам Queens и Билка, белким ме зарадват и после ще си търся нови игри за участие.  Peace

# 668

Къде ги виждаш отчетени участията? Като вляза в профила има само имена, дата на регистрация и имейл.  newsm78
Като влезеш в профила си и натиснеш "профил" (някъде горе в дясно), ти отваря страница, в която пише общите данни и регистрираните бележки за седмицата.

# 669
И на мен ми се обадиха за чашите на Нескафе  Simple Smile

Участията са седмица за седмица . Зависи кога си ги регистрирала бележките. Ако са в една седмица - има проблем, ако са за повече от една седмица няма проблем.

# 670
Здравейте !

Аз ги похарчих в Kaufland. На самият ваучер има изброени доста магазини, където могат да е ползват.

Много голямо мръннннн от мен, надявах се на няколко игри, но ме няма, чакам Queens и Билка, белким ме зарадват и после ще си търся нови игри за участие.  Peace

Благодаря Ви RosMar и  alex99 за бързите отговори ! Аз се чудех дали в СВА или Кауфланд ще мога, но явно - да !
А от къде откривате в какви игри да участвате ?

# 671
  • София

Участията са седмица за седмица . Зависи кога си ги регистрирала бележките. Ако са в една седмица - има проблем, ако са за повече от една седмица няма проблем.
Ама аз ги регистрирах тази събота

# 672

Знам, регистрирала съм ги тази седмица (в събота) - 5 са, а излизат 2.
Оливена - писали сме едновременно - и аз обичам да си събирам кодовете и да регистрирам накуп ))

# 673
До кога е играта на Куинс?
 Т.е. до кога последно могат да се регистрират бележки?

# 674
До кога е играта на Куинс?
 Т.е. до кога последно могат да се регистрират бележки?
Свърши. Днес ще публикуват последните печеливши.

Общи условия

Активация на акаунт