Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
До кога е играта на Куинс?
 Т.е. до кога последно могат да се регистрират бележки?

Приключи, беше до вчера.

evita1717, на първа страница на темата има линкове към сайтове, които събират игри и конкурси, можеш да следиш там. И тук в темата се пускат нови игри.

# 676
Излязоха печелившите от Билка. Мен ме няма  Crossing Arms

# 677
  • sofia
При мен пише,че няма налични участия...а участвах по два пъти на различните деца да видим кой има късмет....

# 678
Аз все пак се надявам, че това е грешка и само ние не ги виждаме тези участия, а те всъщност фигурират в томболата.

# 679
И при мен показва,че нямам никакви участия  Crossing Arms

# 680
Днес ми доставиха суитчер от промоцията на вафли хипер и споко. С цип е отпред пише "споко", а отзад "не така брат". Размера е М.

Някой има ли L?  Да ги разменим, че този малко ми е къс в ръкавите. От София съм.

# 681
Куинс са излезли. Няма ме; не ми е мъчно, тъй като имам един пуф от тях. Мислех ако спечеля втори да го подаря на племенницата ми - добре, че не и казах, да не се обнадеждава...

# 682
Най-после пуф  Party На мъжа ми на името е спечелен,но аз го регистрирах,та си го считам за мой късмет  Joy

newsm78 кода на бележката започва с 0 и със сигурност съм я сложила,а в изтеглените 0-та я няма  ooooh!

# 683
  • Русе
Разгадах мистерията с тел. обаждане..от данон за играта на Активия в Кауфланд, печеля ваучер за 21лв....ура!!!! Благодаря на дамата тук , дето ме светна, че има и материална награда, на кутията пишеше, че играем за публикация на посланието ни във фейса bouquet

# 684
  • София
Вчера във Фантастико в "Хаджи Димитър" имаше сложен един шарен пуф сред сокове Куинс, но така и не се загледах дали беше просто за реклама или се печелеше.

# 685
И аз с ваучер за Кауфланд от играта на Активия.

# 686
Вчера във Фантастико в "Хаджи Димитър" имаше сложен един шарен пуф сред сокове Куинс, но така и не се загледах дали беше просто за реклама или се печелеше.
По - рано някой беше споделил, че има игра - при покупка на 2 сока Куинс дават скреч карта и може да спечелиш пуф. Точно за Фантастико се отнасяше.

# 687
  • София
По - рано някой беше споделил, че има игра - при покупка на 2 сока Куинс дават скреч карта и може да спечелиш пуф. Точно за Фантастико се отнасяше.
Значи желаещите имат още един шанс да спечелят!  Grinning Аз тази игра я пропуснах, че нито пуф ми трябва, нито сокове пием.

# 688
  • Под Слънцето
Докладвам за издухания вече ваучер в Била с 3 к мюслита.
Касиера малко се запъна,че  не му излизал, ама.. казах да си викне управителя, а на него да звънка на мениджмънта да си се оправят.
Та стискайте ми палци и от бисквитите да имам награда и пълно щастие, дет се вика  Joy

# 689
Зарадвах се за пуфа,обаче май няма да го получим.Със сигурност съм въвела номерата,както бяха на бележките,в изтеглените 0-та отпред липсва.Гледам,че само първите 2 седмици са теглени с 0,следващите седмици няма теглени номера,започващи с 0  ooooh! Дали пък няма да се запънат и да не ми го дадат  Cry

Общи условия

Активация на акаунт