Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 192
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Видях, че от играта на Visa има изтеглени печеливши, но са обявени само банките, чиито картодържатели печелят: https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/winterp … tsiya/pechelivshi

Някой знае ли как става уведомяването или е различно за всяка банка? За пръв път участвам в игра на Виза.

# 691
Зарадвах се за пуфа,обаче май няма да го получим.Със сигурност съм въвела номерата,както бяха на бележките,в изтеглените 0-та отпред липсва.Гледам,че само първите 2 седмици са теглени с 0,следващите седмици няма теглени номера,започващи с 0  ooooh! Дали пък няма да се запънат и да не ми го дадат  Cry
Когато аз въведох номера с 0 ,после не излизаше 0 явно, автоматично я маха предполагам за да не се регват няколко пъти едни и същи  бележки.Честито , мисля,че всичко е наред с бележката!

# 692
Зарадвах се за пуфа,обаче май няма да го получим.Със сигурност съм въвела номерата,както бяха на бележките,в изтеглените 0-та отпред липсва.Гледам,че само първите 2 седмици са теглени с 0,следващите седмици няма теглени номера,започващи с 0  ooooh! Дали пък няма да се запънат и да не ми го дадат  Cry
Когато аз въведох номера с 0 ,после не излизаше 0 явно, автоматично я маха предполагам за да не се регват няколко пъти едни и същи  бележки.Честито , мисля,че всичко е наред с бележката!

Дано,че толкова го исках и чаках този пуф  bouquet Hug

# 693
Видях, че от играта на Visa има изтеглени печеливши, но са обявени само банките, чиито картодържатели печелят: https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/winterp … tsiya/pechelivshi

Някой знае ли как става уведомяването или е различно за всяка банка? За пръв път участвам в игра на Виза.
Предполагам ,че е еднакво /един регламент/ за всички банки.Звънят по телефона от банката и честитят.

# 694
Моята бележка също имаше 0, а в изтеглените я нямаше. Реших че просто системата чисти първите нули..куриера свери бележката- нямаше проблеми

# 695
Само да допълня за играта на магазини Фантастико със скреч-картата при покупка на два сока Куинс - продължава до 23 ноември, тоест още два дни.

# 696
Чак днес видях, че и Била има игра на Активия - кутия с талончета; играе се за 5 спа уикенда и ваучери за Била по 40 лв. Играта е от началото, до края на месеца; вече участвам - може да се включа още няколко пъти, ако имам път към този магазин.

# 697
  • у нас
И в последното теглене на Куинс-а ме няма.  Crossing Arms Здраве да е!  Heart Eyes

Петя  bouquet

# 698
Най-накрая и аз да се похваля с награда! Днес получих следния е-mail: "Здравей!

Печелиш смарт гривна MyKronoz със завидни свежарски рефлекси!

За да получиш наградата си, моля те изпрати ни данните си за доставка в срок от 10 работни дни на info@moreni-promo.com: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка.

Морени "

Много съм щастлива, защото до сега не са ме теглили за такава голяма награда! Simple Smile

# 699
Честито. Hug Със здраве да си я ползваш.

# 700
И при мен показва,че нямам никакви участия  Crossing Arms
Аз като си мисля трябва ако беше продължила играта от днес да брои наново участията. Ако са изтеглени печеливши мисля че ги нулира Thinking

# 701

И аз си регистрирах бележката с 0, не съм гледала как са я обявили като печеливша, но куриера като дойде при него беше без 0, не ми е правил проблем. Ще си получиш пуфа, не се притеснявай.

Честито на всички печеливши. Аз днес нямам късмет, мъжа ми се похвали с награда от Denim  Simple Smile

# 702
  • София
Значи желаещите имат още един шанс да спечелят!  Grinning Аз тази игра я пропуснах, че нито пуф ми трябва, нито сокове пием.
[/quote]
И аз така, пък и тоя пуф е толкова грозен, че няма как да си го сложа вкъщи. Сокове само ръчно направени, тия химии да си ги пият те.

# 703
Печеля пуф от Queens, толкова го исках, а сега се чудя какво ще го правя   Mr. Green

# 704
Най-после пуф  Party На мъжа ми на името е спечелен,но аз го регистрирах,та си го считам за мой късмет  Joy

newsm78 кода на бележката започва с 0 и със сигурност съм я сложила,а в изтеглените 0-та я няма  ooooh!
И на една колежка регистрирахме миналата седмица код започващ с нула, но в печелившите нулата я няма! Вероятно няма да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт