Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Сандански
Не можеш да кажеш, че този барбарон не е хубав.

# 706
  • София
Не можеш да кажеш, че този барбарон не е хубав.

Тъкмо търсех снимка и аз, една позната спечели и го беше публикувала във фейса. На мен ми е много шарен, кичозен, няма как, та въобще не играх. За детска стая може би ама...

# 707
024666199
Този номер познат ли ви е звъняха ми към 16 ,30 не успях да вдигна после звъннах ,но не може да набере
Нищо не чакам по принцип  newsm78

# 708
И на мен ми харесва пуфа - ако е награда, трябва да е брандирана и да си личи от къде е. Когато печеля нещо от игрите, искам да ми напомня от коя игра е - това е част от цялостното усещане Simple Smile Преди време някой беше писал, че мрази брандираните чаши, кани и тн. - ами, тези неща по принцип не са кой знае какво; ако не са брандирани, тогава нищо не ги прави специални (Поне за мен. Имам и много други небрандирани чаши, но почти не ги ползваме. Не че си ги пазим, просто предпочитаме наградите). 

# 709
  • София
И на мен ми харесва пуфа - ако е награда, трябва да е брандирана и да си личи от къде е. Когато печеля нещо от игрите, искам да ми напомня от коя игра е - това е част от цялостното усещане Simple Smile Преди време някой беше писал, че мрази брандираните чаши, кани и тн. - ами, тези неща по принцип не са кой знае какво; ако не са брандирани, тогава нищо не ги прави специални (Поне за мен. Имам и много други небрандирани чаши, но почти не ги ползваме. Не че си ги пазим, просто предпочитаме наградите). 

Брандирани чаши май ползвам само аз за себе си, когато имам гости ме е срам да ги сложа. Опитах се да пробутам малко на майка ми, ама не ги иска.  Joy

# 710
В дома си каня само близки приятели и то рядко на някакви официални събития. Не са толкова надути, че да не харесват чашите на Кока Кола, Каменица или Нескафе.

# 711
Печеля пакет Памперс от форума Simple Smile
На тези, които им пратиха да ги тестват, колко памперси има в пакета?

# 712
  • на североизток от Рая
Здравейте!
Аз все не печеля, ама взе да не ми дреме. Купихме една единствена вафла Троя тази вечер, да видим дали пък тя няма да е на късмет.

Тези дни тук видях игра на Хималая, но вече не я намирам. Ще ми помогнете ли? Купих паста за зъби на Хималая и ми се иска да участвам в играта.

# 713
  • при късмета
Игрите на пасти за зъби са на Билка и Астера хомеопатика. Не на Хималая

# 714
  • Телиш/Плевен
Честито на всички за наградите и дано да е късметлийска седмицата! Flowers Four Leaf Clover Hug

Да покажа тениската от Национална лотария, че вчера не можах да снимам:
Скрит текст:

За днес се „отчитам“ с чипс от Чио, преди няколко седмици ми се паднаха 2 лева, значи скоро да чакам пуканки или уикенд. Joy
Скрит текст:

Нели, не знам за такава игра, само за тези, които е изброила ма ко. Thinking На страницата на Хималая във Фейсбук също не виждам информация за игра. Да не би наистина да се бъркаш? Confused

# 715
От Бондюел са ми отговорили, че играта е приключила и скоро да си очакваме наградата. Добре, че им писах, че иначе няма не се знаеше дали някога щяха да се сетят за играта им. Crazy

# 716
  • на североизток от Рая
ма ко, Лаленце, благодаря! Възможно е да бъркам, но като разглеждах играта, сякаш запомних точно така изглеждащи опаковки на пасти, като тези, които взех. Нищо, здраве да е!

Редактирам се:
 Пастата е на Астера /хомеопатика/, грешката е моя.  Peace

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 08:06 от Neli M*

# 717
Ето я играта на Астера https://www.aroma.bg/homeopathica/

Аз не участвам, понеже наградите са малко и шансът да се спечели е много малък (а и накупих други пасти).

Преди няколко минути спечелих термочаша от Троя - радвам се, тъй като беше неочаквано. Честно казано, мислех, че няма да спечеля нищо повече от текущите игри на Престиж  Simple Smile

# 718
  • Под Слънцето
Някой скоро да е получавал мечки от Мис Джо?
Не за друго, мисля как предните 2 пъти ми ги доставиха Рапидо като че ли.. А ся идват със Спиди, които пък никога не звънят предварително, поне при мен.
Толкоз куриери.. , че вече  ги бъркам

# 719
От Харибо и 3-те пъти ми пращаха със Спиди
имам 2 опаковки, май няма да събера повече, предполагам, че играта е до края на годината (нали свършват наградите)

Общи условия

Активация на акаунт