Звездни компромати - 304 част

• 113 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
това е каталог на ...
само се чудя Мария Илиева какво прави в него.

# 676
Николета Лозанова стана лице на Philipp Plein

Скрит текст:
Популярната екс плеймейтка и настояща журналистка и тв водеща Николета Лозанова стана лице на новата линия на Филип Плейн – Philipp Plein Sport. Чаровната брюнетка се похвали лично в социалните мрежи с новината, че е избрана от дизайнера за участие в предстоящата му рекламна кампания.

В добавка към това, тя приложи и снимка с букет и картичка, подписана от световноизвестния немски дизайнер. „Щастлив съм, че си тук“ – гласи посланието на Плейн към Николета.

Колкото до кампанията на Philipp Plein Sport, то в нея се включват 14 от най-красивите жени по света, които ще имат удоволствието да са лице на новата линия на луксозния бранд. Очаква се тя да се появи официално в интернет мрежата в началото на 2017 година.

http://inlife.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B … B0-phillip-plein/

# 677
"Гласи посланието на Плейн към Николета"... Crazy
Цвети Стоянова с Илияна Раева и спортния министър Красен Кралев:
Скрит текст:

# 678
Евелина Непомнячия в "Аз обичам България" в момента - защо тия жени като излизат да се показват по телевизора и все пак имат що годе прилични фигури, не носят прилични сутиени?!  Rolling Eyes Бюстът и е на една топка по средата, на 10 сантиметра над талията! ooooh!

# 679
Евелина Непомнячия в "Аз обичам България" в момента - защо тия жени като излизат да се показват по телевизора и все пак имат що годе прилични фигури, не носят прилични сутиени?!  Rolling Eyes Бюстът и е на една топка по средата, на 10 сантиметра над талията! ooooh!
На мен Гала ми избоде вчера очите пък ooooh! Беше без сутиен и всичко ѝ гледаше в различни посоки Laughing

# 680
  • Sofia
Евелина Непомнячия в "Аз обичам България" в момента - защо тия жени като излизат да се показват по телевизора и все пак имат що годе прилични фигури, не носят прилични сутиени?!  Rolling Eyes Бюстът Й е на една топка по средата, на 10 сантиметра над талията! ooooh!
И твърде огащена, освен висящите цици  Sick.КалинКа Крумова,пак там.... с какво е облечена и защо?  Shocked...както и безумният мрежест черен чорапогащник  ooooh!. Конкурира жълтото пиле-Кралицата  hahaha.

# 681
Айде и Анджито на левия тротоар http://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/52014-andzhelina-dzholi-razocha … veche-iska-zheni/
Завръщане към същността - новата мода в Холивуд?

# 682
  • На топло
Нали следите всяка стъпка на генерал Деси  Grinning
Има нова снимка във фейса, с кожено яке и бижу кръст, да видим сега какви ще са коментарите  Simple Smile
Личат и годинките в лице.

# 683
Нали следите всяка стъпка на генерал Деси  Grinning
Има нова снимка във фейса, с кожено яке и бижу кръст, да видим сега какви ще са коментарите  Simple Smile
Личат и годинките в лице.

линк?

# 684
  • На топло
Не мога да дам линк. Отиваш на профила и Dessy Radeva, профилната снимка трябва да се вижда от всички.

# 685
# 686
Обаче е яко устата мадамата. Peace

# 687
Не всички имаме фейс. Резюме  Praynig

# 688
  • Rock & Roll feeling ...
Обаче е яко устата мадамата. Peace

От къде съдиш ?  Thinking

Заключила си е профила.

# 689
Е как под снимката има достатъчно коментари?! Директно казва, че е много умна и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт