Звездни компромати - 304 част

• 113 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
 Да взема Амбър, да и направи и на нея още 3 деца, нека се множи! Повече  Брадовци трябват по света.

# 61
Само аз в темата съм доволна ,че новият президент е Тръмп,и ,че няма да гледам злобната физиономия на Килъри Клинтън.Мелания....най-после нещо красиво и в Белия дом, след онези двама мъже особено Мишел

# 62
На мен ми е по-интересно коя ще е следващата любов на Брад  Simple Smile
Трябва му нещо леко, ефирно, русо...
Ааа Джулия е по-голямата сестра, приятелката, не я виждам в друга роля.
Амбърчето? Whistling Mr. Green
А, ето не съм видяла, с Меркантилница мислим еднакво!
Може и падащата!

# 63
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От дъщерите повече ми харесва Иванка.
Брад определено не ми изглежда свеж.

# 64
  • На топло
Брад трябва да се множи, Амбърчето също! ако искат заедно, ако искат поотделно.
Само дето Амбър има кофти характер...май по-добре да не се отърква в нашия красавец  Simple Smile
Чарлийз Тенор да спира да осиновява чернички, да си направи едно русичко с Брад  Joy
Коя е падащата?

# 65
 Аууу, Денси, недей говори за падащата!!
Ей сегичка ще долети Джой и ще каже "Тая ли? С Брад?  С лицето на питка?! Никога!"  Joy
Тя за нея ли казваше лице-питка? Да дойде да си признае!!
Дженифър Лорънс е падащата.

# 66
  • На топло
Тя е много шавлива  Joy

# 67
  • Пловдив
Само аз в темата съм доволна ,че новият президент е Тръмп,и ,че няма да гледам злобната физиономия на Килъри Клинтън.Мелания....най-после нещо красиво и в Белия дом, след онези двама мъже особено Мишел

На мен пък Мишел ми беше много симпатична - една непринудена и винаги усмихната. Тя си знае колко е непринудена де, но поне така ми изглеждаше.
От жените на Тръмп най-много ми харесваше Ивана. Само че вече ЕГН-то си казва думата, не е толкова млада и хубава.
От дъщерите - и аз Иванка най-харесвам. Въпреки, че мисля, че доста позира.

# 68
Ивана и на тези години вади страхотни крака,хубаво е ,че щерка и ги е наследила

# 69
  • София
тая падащата я знам като падащата. нито лицето ѝ помня нито името.
подозирам, че и Брад така Wink

добре де, прави впечатление /не само в тази тема/ убеждението, че всички слаби жени са анорексички, всички хубави жени са пипани, а ако са над 35 задължително са и "опъвани". няма начин с добра поддръжка да изглеждат добре, не. то често е вярно, но имам чувството, че дори не се допускат изключения.
ааа, и мъжете, които навлизат в общественото внимание са гейове. до доказване на противното Wink

# 70
  • IT
Мерка, накара ме да се погледна в огледалото и да се проверя банковите извлечения дали не съм ползвала услугите на пластичния хирург  Joy

# 71
И на мен Мишел ми харесва  Rolling Eyes

# 72
  • Варна
На мен ми е по-интересно коя ще е следващата любов на Брад  Simple Smile
Трябва му нещо леко, ефирно, русо...
Ааа Джулия е по-голямата сестра, приятелката, не я виждам в друга роля.
Леко, ефирно, Русо... Веднага ми се визуализира Тифани Тръмп  Mr. Green
И аз харесвам повече Иванка,
Но с новите й гърди
Изглежда много мощна в раменете, гърдите.
И аз преди да родя не бях сумо борец,
Ама сега... Мога да се пробвам на канадска с мъжа ми.

# 73
Харесвам Иванка отдавна.
Срванена със сестра си, Иванка е по-харизматичната според мен. Има хубава осанка и стойка. Харесвам жени, които хем са нежни, хем излъчват сила.

# 74
E, аз пък не харесвам Иванка. Има неприятен нос, а тези дисаги, които си монтира отпред, я направиха да изглежда вулгарна. Лице, което е самата невинност; прическа на бизнес дама; поли, една педя над дупето и гърди DD не ми се връзват никак едно с друго. Излиза, че онзи образ на добре възпитано и добре образовано момиче, бива подбутван отвътре от истинската ѝ същност, която е по-силна от вменената... И истинската няма много общо с това, което уж внушава.

Общи условия

Активация на акаунт