Звездни компромати - 304 част

• 113 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • в ябълковата градина
Съжелявам, мен ме кефи президеншата.  Grinning

# 691
Съжелявам, мен ме кефи президеншата.  Grinning
Защо съжаляваш?

# 692
  • София
и 'сичкото неграмотно Confused
в напъните си да е оригинална, Първата е в плаващи пясъци...
нямаше да я коментирам, ако не беше толкова натрапчиво посредствена.

# 693
и 'сичкото неграмотно Confused
в напъните си да е оригинална, Първата е в плаващи пясъци...
нямаше да я коментирам, ако не беше толкова натрапчиво посредствена.
Може да не е нарочно. Аз днес имах намерението да напиша "изисквам", но в последния момент си смених мнението и написах "изкам", като нали се сещаш как изглежда в очите на другите...

# 694
Хвалят президентшата, колко е успяла  Laughing Разбирам, че са й приятели и има нужда от подкрепа, но вече е много обществена личност, да я подкрепят в лична кореспонденция, така е смешно. Все едно щерката се надцаква по снимки и лайкове със съучениците...ма тя поне ми е още тийн.

# 695
Е как под снимката има достатъчно коментари?! Директно казва, че е много умна и други неща.

Да, аз ги виждам от пуснатия линк без да имам профил. Много елементарна Crazy

Всъщност като се замисля самата платформа предполага някакви такива махленски коментари и е желателно тя да престане да се изявява там. "Много съм умна, меломанка съм, ние бургазлийките - тъй де..." ooooh!

# 696

Ехааа, какви коментари само! За момент забравих, че са под снимка на президентшата, все едно са под снимка на НиЛо-то.

# 697
# 698
  • Оптимист по принуда
Много ми харесва тоалетът и'.

Белла Хадид така и не можах да я харесам - снимката до чувалите с кофички от кис.мляко е супер.

# 699
  • Варна
Белла Хадид така и не можах да я харесам - снимката до чувалите с кофички от кис.мляко е супер.
Отваря я някак си  Laughing

# 700
И аз не я харесах тази жена, обаче сестра и от ден на ден ми става все по-сладка.

# 701
  • София
На мен визуално Десислава Генчева много ми допада. С подходящ стайлинг ще е страхотна. Но не мисля,  че тя взема "акъл назаем", съдейки по досегашното й медийно участие. Жалко.

# 702
Някой ПР да каже на г-жа ПР, че и профилните снимки могат да се заключват само за приятели.
Но защо ли си мисля, че госпожа ПР знае това.  Rolling Eyes Wink
Абсолютна инфантилка с поведение на 13 годишна тийнка, държаща да покаже колко е куул.
Щеше да е забавно, ако не беше тъжно.  Tired

# 703
  • София
Деси Генчева изтърва момента за добро първо впечатление. А сега се опитва да маже и става все по-зле. Сигурно не е лоша, но тази елементарна първосигналност ще я закопае.

# 704
На мен ми направи впечатчение, че Dessy не в вече Gencheva, a е Radeva.
Сега, ако промени и инфантилното Dessy с Десислава Радева и ги изпише на кирилица, цена няма да има, както е думата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт