Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 643
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Как разбирате, че определена част от поръчката се подготвя за изпращане?

# 31
  • гр. София
Благодаря и аз за новата тема  bouquet

Надявам се да няма проблеми по вчерашната кампания и дано има още някоя такава  Laughing !!!

Някой питаше за линка за сравнение на кафе машините - аз го пусках, но не съм го запазила. Беше от Амазон, май английския.....

ПП. Намерих го:

https://www.amazon.co.uk/Nespresso-Krups-XN730540-Coffee-Machine … s+Nespresso+Citiz

# 32
  • Балчик
KitchenAid е мерцедесът в настолните миксери Laughing

Вече не е съвсем Мерцедеса, техниката напредва, но е красив, спор няма. И за малко домакинство  е идеален.

А защо всички се съмняват, че няма да им изпратят поръчките? Аз нямам такива терзания. Simple Smile

# 33
Мога само да завиждам за разграбените уреди.

# 34
Някой да е попадал на колонки за компютър на изгодна цена?

# 35
Мерси за новата тема.

И аз ви стискам палци, и чакам да се появи някой с нещо излишно, да намажем и тези, които не успяхме. И аз в търсене на ютия, прахосмукачка, тигани, кафемашина, фритюрници и т.н.

# 36
  • София
На едната поръчка ми изписва,
Fecha estimada de entrega: 09-dic-2016 - 04-ene-2017
Значи ли , че ще блокират парите след  близо месец ?

# 37
Аз имам и поръчка с дати 2.12-15.12.

# 38
И аз поръчах доста неща за подаръци...но честно казано не храня особени надежди, че ще получим поръчаното.
Самия факт, че промениха цените до реалните такива, ясно показва че това бе техническа грешка или бъг. Въпрос на време е да получим канселиращи мейли!
Надявам се на чудо, но все пак реализма в мен надделява!

# 39
  • гр. София
На едната поръчка ми изписва,
Fecha estimada de entrega: 09-dic-2016 - 04-ene-2017
Значи ли , че ще блокират парите след  близо месец ?

Май да.  Peace

# 40
  • DE
Някой казваше, че преди черния петък са по-големите намаления, може и сега да е такъв случая  Thinking

# 41
Добре де, разбрахме, че не се надявате да пристигнат поръчките. Трябва ли през няколко поста да се повтаря едно и също!?
Наредих се на тази "опашка" и не ми е приятен този негативизъм. Каквото стане - ще се види, макар и не скоро  Peace

# 42
  • София
Покрай уредите, хванах и едни ботички за дъщеря ми:
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1H4S9DBREGFO3&asin=B0 … 0Y4MY9C0&fc=1

Моля, спрете се с излишните коментари дали ще получим, дано да получим, дръпнати ли са парите, да си зареждате ли картите и т.н....четете малко назад и ако не намерите отговор тогава питайте....
Не виждам и какъв е смисъла да се записвате за едно или друго излишно....аз лично ако имам излишно няма да се върна 40 страници назад да видя кой какво търси, ще пиша какво ми е излишно и ще чакам лични съобщения...Последните страници има не повече от 3 смислени поста, става трудно за следене.... Peace

Стискам палци всеки да си получи желаното и за нови подобни кампании и хубави емоции  Hug

# 43
  • София
Да кажа, че чакам чаршафи от амазон, би трябвало другата седмица да пристигнат при превозвача. Още не са си дръпнали парите, много се бавят с последните поръчки. Преди не ми се беше случвало, но от около месец се туткат поне 3-4-5 дни да дръпнат парите, и съответно доставката се забавя. При всяка поръчка ми се случва. newsm78

# 44
Мерси за темата  bouquet  Hug
Да попитам нещо относно ВИП-а
Вчера поръчах за първи път от исп Вип и като цяло от вип-овете. Като пуснах поръчките, тъй като бях въвела данни на картата, реших да излезна от акаунта си. Сега когато пуснете линк и аз го отворя, не мога да се връщам на заглавната, като от вчера с евтинийските само, ами дава да се логвам, а аз искам да си гледам и без да съм логната и виртуално да си пълня кошницата, защото да не поръчам нещо без да искам, става ли изобщо?
извинете за глупавия въпрос  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт