Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 726
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Писах на испанците по повод начисляване на доставка за поръчки, които са станали под 100 евро след канселиране на някои артикули и вместо отговор на писмото получих обаждане по телефона. Проведохме 15 минутен разговор без никакъв положителен резултат. Отговора беше, че не могат да махнат доставка, нищо, че знаят, че артикули са канселирани не по наша вина. Това ми отрговаряха на всички мои въпроси.  Sad

# 631
На мен май ще ми пратят 5 машини при поръчани и платени 4😃 Другата седмица като дойдат ще докладвам

# 632
Канцелираха ми уреда за вертикално гладене  #Cussing out а много го исках...същата причина, като с тиганите... и -7е за следващата поръчка.. Sad
И при мен канселираха прахосмукачка. Карат поръчките по дати. Дано остане нещо утешително. Искам хлебопекарна, тигани, тави и миксер - поне Simple Smile

От коя дата ти е поръчката?
от 4-ти ноември ми е поръчката с 3 кафемашини - изпращат ми 2. От 8-ми ми е другата поръчка от която малко по малко ми махат продукти.

# 633
  • София
Канцелираха ми уреда за вертикално гладене  #Cussing out а много го исках...същата причина, като с тиганите... и -7е за следващата поръчка.. Sad
И при мен канселираха прахосмукачка. Карат поръчките по дати. Дано остане нещо утешително. Искам хлебопекарна, тигани, тави и миксер - поне Simple Smile

От 08.11. Надявам се още на център за гладете с пара или ютия...Това ми остана и 2 тигана Тефал с утешителните 7е от 3ката Тефал Sad

# 634
На мен май ще ми пратят 5 машини при поръчани и платени 4😃 Другата седмица като дойдат ще докладвам
Тия неща къде ги виждате?

# 635
  • гр. София
Скрит текст:
от 4-ти ноември ми е поръчката с 3 кафемашини - изпращат ми 2. От 8-ми ми е другата поръчка от която малко по малко ми махат продукти.
[/quote]

Скрит текст:
От 08.11. Надявам се още на център за гладете с пара или ютия...Това ми остана и 2 тигана Тефал с утешителните 7е от 3ката Тефал Sad
[/quote]

Моята също е от 8.11. Онзи ден ми канселираха кафемашината с мляно кафе, мутикукъра и уреда за гладене със стойка. От 6 поръчани неща, останах с 3. Засега.  Peace Явно не е по дати.....

# 636
Тия неща къде ги виждате?
В имейла, който са ми пратили и в самата поръчка в профила ми

# 637
Имaм поръчкa от 9ти, мaхнaли сa ми кaфемaшините (2бр)  Sad и сa ми остaвили сaмо грилa нa Тефaл
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 03UD7ZS4&fc=1
Aко някой имa излишни кaфемaшини и искa грилa (знaм, че е хубaв, но не ми е необходим в моментa), некa ми пише  Hug

# 638
  • близо до морето
И аз се нареждам за кафемашина!  Praynig И моята отказаха.  Tired

# 639
Всеки път като прочета за нещо канселирано и се напрягам  Mr. Green Аз засега минавам метър, имам уред за вертикално гладене, поръчка от 8.11. Не знам каква им е логиката на канселиране.

# 640
  • София
На мен ми отказаха и двете кафе машини.
Писах им и ме увериха , че цялата им поръчка е отказана.
Става на въпрос за тази
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_45
Ако има късметлия , да не му е отказана да пие!

# 641
  • гр. София
Всеки път като прочета за нещо канселирано и се напрягам  Mr. Green Аз засега минавам метър, имам уред за вертикално гладене, поръчка от 8.11. Не знам каква им е логиката на канселиране.

Kisses{P}, късметлийка си.  Peace Ако решиш, че не ти трябва уреда за гладене съм на линия.  Simple Smile Големия ли е?

# 642

Kisses{P}, късметлийка си.  Peace Ако решиш, че не ти трябва уреда за гладене съм на линия.  Simple Smile Големия ли е?

Големия. Ако се окаже също толкова труден и изморителен за боравене за моята натура колкото и ютията, то ще го преотстъпя.  Mr. Green

А може и мен да канселират, но с повечко неща накуп. Имам почти всичко от изброените неща, които са ви канселирали Simple Smile

# 643
  • Пловдив
Аз вече взех да си мисля, че все пак ще получим по нещо. Ще канселират избирателно и после ще получим само част от поръчките.  Mr. Green

Снощи ми се случи нещо странно с испанския ВИП. Имах пусната поръчка с едно кожено яке, но незнайно защо в профила ми е останал номерът на дебитната карта, но с валидност до миналия месец. Ясно си спомням, че получих имейл за проблем с плащането, избрах картата и въведох новите месец и година. Е, да, ама - не.  Laughing Канселираха ми поръчката и аз лееееко се поизнервих. Mr. Green Десет-петнадесет минути след това якето беше отново налично, пуснах нова поръчка и получих потвърждение на имейла, че ще използват 7 евро от наличните компенсации, а останалата част от стойността е приспадната от някаква подаръчна карта.  Shocked
Нямам блокирани пари, нито осчетоводени транзакции. Получих имейл, че якето е изпратено, но няма проследяващ номер. Надявам се да го получа все пак.

# 644
Според мен трябва отделна тема за испанския вип  Joy Joy Мойта йогурт машина се закотви в DHL  hahahaОпасявам се че Испанците леко са пообъркали адреса или телефона ..... или мейла ми newsm78 И статуса е , че поръчката е за преразглеждане.Утре ще звъня на куриерите.

Общи условия

Активация на акаунт