Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 868
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Popovo
А от коя дата са ви поръчките? Аз имам от 4.11. кафе машини, но нямам такъв мейл.

Моите са всички от 08 и 09.11.
И от 8.11. имам поръчка, но нямам в нея тигани. Може би отказват само тиганите засега....  Thinking

Защо ли изобщо ги дадоха, че са налични. Thinking
Аз ги получих тази седмица, но когато ги поръчвах преди 2 седмици, нямаше по-вече налични от 1 бр.И тази седмица изведнъж се повиха не знам-колко си тигана.

# 136
  • Варна
Сега се чудя дали да не поръчам тези два тигана, вместо отказаните?   newsm78
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B008P6YML4&cAsin=B008P … amp;ref=qd_ic_t_d

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 00:59 от k a t r i n

# 137
Това, че някой комуникира от Амазон за продукти от 16 евровата кампания, пък макар и с отказ на тиганите, ми дава надежда, че не е някакъв забравен от всички бъг. Към момента всичко ми стои в кошницата, макар и незадвижено все още. Иска ми се да добавя една кафемашина поръчана отделно, към общата ми поръчка, за да не плащам за нея доставка, но се притеснявам да не дръпна дявола за опашката и си трайкам. По-добре 7 евро отгоре, от колкото някой да се възползва от запитването ми и да откаже поръчката. Ей такива мисли ме спохождат, колкото и да звучат инфантилно.  Mr. Green

# 138
Моята поръчка с тигани не е отказана. Дали съм я пуснала бързо и съм хванала налични или още не ми е дошъл редът за канселиране не знам 😂

# 139
  • София
И аз си трая и не смея да си поискам да обединят поръчките ми. По добре малко отгоре, отколкото без хич...  Grinning

# 140
  • на Мелмак
И аз без тигани.

# 141
Защо си мислите, че е бъг? Или е случайно? Всяка година се случва нещо подобно. Simple Smile

# 142
Ами, защото цените са нереални и става въпрос за масови бройки, а не 1-2 останали.....

# 143
Някой питаше за самобръсначка. В дневните сделки

https://www.amazon.co.uk/Philips-S7370-12-Sensitive-Precision/dp … N8PCJY6VJ3748729Y

# 144
  • Popovo
Днес отново са пуснали същата кампания, но на мноооооооооого по-високи цени.

# 145
  • гр. София
Днес отново са пуснали същата кампания, но на мноооооооооого по-високи цени.
Има добавени няколко налични артикули, повечето седят като изчерпани.

# 146
Защо си мислите, че е бъг? Или е случайно? Всяка година се случва нещо подобно. Simple Smile
Защото производствената цена вероятно е доста по-висока от продажната. Да не говорим за цената на едро, на която Амазон са закупили продуктите от групата СЕБ-Тефал...

# 147
# 148
  • София
Неофициално издавам, че черния петък тази година е на 25.11., а Cyber Monday на 28.11.
Не са официално обявени от Амазон все още.

# 149
  • Пловдив
Ами то по принцип нали си е посл.петък на ноември Wink

Общи условия

Активация на акаунт