Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
За оптимистите са споделя, в Кауфланд са на промоция капсули на Долче Густо за 16 бр. под 8 лв. ☺

# 181
Не мога да разбера как отказват и трият поръчки, а днес отново пускат същите уреди с други цени. Ако са предишните са изчерпани,тези откъде се появиха?
+1  newsm78 newsm78

Е, същите наличности ще са - то е ясно. Оправят цените и си ги пускат пак, но бавничко действат испанците,  ако бяха немците досега да са  оправили всички поръчки от  "промоцията".  Mr. Green

# 182
Не мога да разбера как отказват и трият поръчки, а днес отново пускат същите уреди с други цени. Ако са предишните са изчерпани,тези откъде се появиха?
+1  newsm78 newsm78

Е, същите наличности ще са - то е ясно. Оправят цените и си ги пускат пак, но бавничко действат испанците,  ако бяха немците досега да са  оправили всички поръчки от  "промоцията".  Mr. Green
Оооо, не само че трият поръчки, но и не пращат мейли..За да говориш с някой англоезичен в чата, направо трябва молебен да направиш.
Блокират ти суми, за които няма никакво основание и ти изпращат стока, която дори никога не си разглеждал в сайта, камо ли да я поръчваш. ooooh!
книга мога да напиша за испанците. Направо не знам, ако ни ги откажат, дали няма да е за добро. Wink Wink
 Писах преди месец тук в темата, че испанците ми развалиха кефа от пазаруването и ме разочароваха от Амазон.

# 183
Канселирах поръчката за тефала под налягане Hug Те са 2 тенджери с 1 капак.Аз имам 5 литрова такава.Тази беше за мама ,ама тя не иска 4 литровата и без капак на кой да я дам ...... ами махнах я!!!

# 184
Е, аз сама нищо не бих отказвала засега Wink  - ще чакам те да го направят

# 185
  • Пловдив
Е добре де...това означава ли,че могат да сменят цените във вече пуснатите от нас поръчки с тия по-високите newsm78

# 186
  • Sofia
Преди време бяхте пуснали един немски сайт за големи електроуреди (печки, перални, хладилници) и уж си го запазих, но сега не го откривам. Моля, ако някой се сеща, да го сподели  bouquet

Е добре де...това означава ли,че могат да сменят цените във вече пуснатите от нас поръчки с тия по-високите newsm78

Няма да ти променят цената в поръчката, но най - вероятно ще я анулират.

# 187
  • София

Не Simple Smile

П.П. Кое те наведе на тази мисъл?

# 188
  • Пловдив

Не Simple Smile

П.П. Кое те наведе на тази мисъл?
Peace
по-горните коментари...

п.п.Моята поръчка още стои...

# 189
Не! Но ги трият.

Те май не знаят какво правят тия. Сега отварям и са ми се появили предните изтрити поръчки.
 А тези,които бяха останали,тях ги бяха прегрупирали,не можах да схвана как,а сега ги няма.
Или просто им се бъгва системата.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 13:10 от sasi6

# 190
  • Sofia
Мислех си, малко е грозно, но ако ни канселират масово поръчките, можем ли леко да ги "заплашим" с  Европейски потребителски център , в крайна сметка ние каква вина имаме, че им се е скапала системата  Embarassed

# 191
  • гр. София
Не! Но ги трият.

Те май не знаят какво правят тия. Сега отварям и са ми се появили предните изтрити поръчки.
 А тези,които бяха останали,тях ги бяха прегрупирали,не можах да схвана как,а сега ги няма.
Или просто им се бъгва системата.
Shocked

# 192
Мислех си, малко е грозно, но ако ни канселират масово поръчките, можем ли леко да ги "заплашим" с  Европейски потребителски център , в крайна сметка ние каква вина имаме, че им се е скапала системата  Embarassed

И на мен ми мина през ума  Embarassed

# 193

И на мен ми мина през ума  Embarassed
Всеки сайт си има свои правила за ползване!
Можете да ги прочетете и да видите, че там предвидливо са споменали техническите грешки и правото им да отменят направена поръчка заради тях.
И преди да ми скочите, разберете, че и аз искам да си получа поръчките, но реалността е друга.

# 194
  • Sofia
Можете да ги прочетете и да видите, че там предвидливо са споменали техническите грешки и правото им да отменят направена поръчка заради тях.
И преди да ми скочите, разберете, че и аз искам да си получа поръчките, но реалността е друга.

Надявах се, че точно това не го пише  Joy

Общи условия

Активация на акаунт