Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 737
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Благодаря за отговорите. Пуснах им за всеки случай и един мейл. Mr. Green

# 391
  • Sofia
аз също искам да питам за връщането до немския амазон - тъй като е доставена пратката до немски адрес (с превозвач) ми дава опции за връщане от немския адрес и куриерските компании са DHL и Hermes. Който и от двата етикета да изпринтя, ще ми ги приемат ли Български пощи или не?
Как става връщането в такива случаи на доставка до немски адрес?

Няма значение кой етикет ще ползваш. Изрязваш частта с адреса на амазон и лепиш нея долу вдясно на пакета, а твоя Бг адрес го изписваш в горната лява страна. Имай предвид , че по кашона (ако ползваш амазонския) не трябва да се виждат надписи и баркодове.

# 392
  • Бургас

Все още не са ги мерили получателите, но мерих по друг техни обувки и мога да кажа, че 45 май е с около четвърт номер по-малък, а 39 е с четвърт по-голям. Смятам, че ще им станат.

# 393
# 394
Днес получих половината от поръчката ми от 4.11 (с машините Неспресо). За съжаление 16Е-вровите ми артикули са още без движение.

# 395
Днес получих половината от поръчката ми от 4.11 (с машините Неспресо). За съжаление 16Е-вровите ми артикули са още без движение.
Тези не бяха ли също за по 15-16 Е?

# 396
  • Sofia

Аууу, някой има ли такова "животно", да го пхавали?  Изглежда страхотно и за мен определено си заслужава (ако мие добре). Вместо да давам по 100 лв. два пъти в годината и някакви хора да ми се мотаят из къщата... определено ме спечели!
Замислих се само, ако му свърши батерията може ли да падне от стъклото?

Телефон съм купувала само веднъж от амазон, но не защото беше по - евтин, а защото моделът го нямаше тук. Не ни се наложи да ползваме гаранцията.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 16:12 от Shantal

# 397
Тези не бяха ли също за по 15-16 Е?

Тези, които получих не бяха по 16. Разделили са ми поръчката на две.

# 398
Момичета, има ли някой, който пази стари кампании за ски каски , очила във ВИП-овете?
Благодаря предварително  bouquet

И друго да попитам: препоръчайте ми термо бельо (и за възрастни, и за деца се интересувам), от което сте доволни  Hug

# 399

Аууу, някой има ли такова "животно", да го пхавали?  Изглежда страхотно и за мен определено си заслужава (ако мие добре). Вместо да давам по 100 лв. два пъти в годината и някакви хора да ми се мотаят из къщата... определено ме спечели!

Няма как да падне, има осигурително въже /като алпинист е  Joy/
Фирмата прави и демонстрация на място. Може да питаш
Иначе на мен собственика ми обясни, че не е подходящо за много замърсени прозорци, защото много често трябва да спираш, за да сменяш микрофибърната кърпа. За това оптималния вариант е да се чистят прозорците с робота един път месечно поне

# 400
  • гр. София

Аууу, някой има ли такова "животно", да го пхавали?  Изглежда страхотно и за мен определено си заслужава (ако мие добре). Вместо да давам по 100 лв. два пъти в годината и някакви хора да ми се мотаят из къщата... определено ме спечели!

Няма как да падне, има осигурително въже /като алпинист е  Joy/
Фирмата прави и демонстрация на място. Може да питаш
Иначе на мен собственика ми обясни, че не е подходящо за много замърсени прозорци, защото много често трябва да спираш, за да сменяш микрофибърната кърпа. За това оптималния вариант е да се чистят прозорците с робота един път месечно поне

Точно за това се замислих.... Не се ли цапа кърпата..... Някои от моите прозорци отвън много се цапат.

# 401

Точно за това се замислих.... Не се ли цапа кърпата..... Някои от моите прозорци отвън много се цапат.

Не знам и аз. От поне половин година му се чудя- дали да не го взема партийно със свекърва ми   Laughing Те живеят в къща и си е хамалогия миенето на прозорците. Жената, която чисти къщата се занимава, ама тя не е първа младост и си й е тежичко. Аз уж съм по-млада от нея, ама и на мен ми е тежичко  Crazy
Особено с това ново строителство, дето спестяват от материал на дограмата и половината прозорец е неотваряем- трябва да си спайдърмен.

# 402
  • Тополовград
Благодаря за бързия отговор за часовника. А как да разбера кой часовници на ситизен цо включени в черния петък.

# 403
И пак да питам, мобилни телефони от къде поръчвате най-изгодно онлайн ? Трябва ми за коледен подарък.
Рядко от UK има изгодни смартфони спрямо България. И да има, то те са заключени към даден оператор и отключването им не от мобилния оператор анулира гаранцията, а ако отключването е от мобилния оператор, е не рентабилно.
Преди години, когато излезе първия Moto G, почти всички от България си го взимаха от Tesco, отключваха го срещу 1-2£ от Ebay и естествено се губеше гаранцията, но разликата в цената спрямо България беше почти двойна и си заслужаваше.
Харесай си смартфон и го търси в БГ сайтове. Може да използваш търсачки за намиране на най-ниска цена като http://www.pazaruvaj.com + големите сайтове за техника.

# 404
  • here and now

Не знам и аз. От поне половин година му се чудя- дали да не го взема партийно със свекърва ми   Laughing Те живеят в къща и си е хамалогия миенето на прозорците. Жената, която чисти къщата се занимава, ама тя не е първа младост и си й е тежичко. Аз уж съм по-млада от нея, ама и на мен ми е тежичко  Crazy
Особено с това ново строителство, дето спестяват от материал на дограмата и половината прозорец е неотваряем- трябва да си спайдърмен.
Аз лично не се разбрах точно с този робот. Но това си е мое мнение, мисля имаше и доволни в темата за роботите. За прозорци става, за стени не. Кърпите  трябва да се сменят на всеки прозорец и лично на мен ми е доста шумен.

Общи условия

Активация на акаунт