Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 729
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Тези компенсации дали ще могат да се ползват в една поръчка или по 7е на поръчка?

Току що пробвах. Компенсациите ми се начислиха в една поръчка.

# 421
  • гр. София
Тези компенсации дали ще могат да се ползват в една поръчка или по 7е на поръчка?

Току що пробвах. Компенсациите ми се начислиха в една поръчка.

А не може ли да се използват при плащането на тези поръчки /ако остане нещо от тях  Rolling Eyes/ ? Аз по принцип не пазарувам от VIP Amazona.....

# 422
Така както са почнали да отказват,  едва ли някой ще получи нещо  Sad

# 423
  • here and now

Аз лично не се разбрах точно с този робот. Но това си е мое мнение, мисля имаше и доволни в темата за роботите. За прозорци става, за стени не. Кърпите  трябва да се сменят на всеки прозорец и лично на мен ми е доста шумен.

А ти кой модел имаш? Аз се бях засилила на последния. Него уж го дават по-безшумен и по-добре почистващ ъглите. Колко често почистваше прозорците с робота?  Това било важно, за да не се налага често сменяне на кърпите
188 e моя. Точно 2 пъти го пробвах, преди да го засиля на тавана. Доколкото разбирам ти трябва основно за външно почистване. Ако си на висок етаж, може евентуално да ти върши работа, но аз на нисък етаж, на оживена улица и всеки ден да го пускам, пак ще сменям кърпи на всяко стъкло... Новия не знам как е, но този с ъглите не се справя добре. В темата за роботите съм писала и други потребителки също.
Така и така съм оспамила темата да кажа за прахосмукачките роботи. Първо си взех един обикновен Солак- това беше най-евтиното тогава и ми вършеше прилична работа, след това си взех LG и бих си взела отново, просто защото наистина ми върши работа.. А тези за стъклата трябва да още доооста да ги усъвършенстват за да реша да си купя пак.

# 424
# 425
Кога са пуснати поръчките, които ви ги отказват? Чудя се дали съм късметлийка и съм пуснала много бързо поръчката си докато още е имало наличности или просто още не са стигнали до мен да ме канселират  newsm78

# 426
  • гр. София
Кога са пуснати поръчките, които ви ги отказват? Чудя се дали съм късметлийка и съм пуснала много бързо поръчката си докато още е имало наличности или просто още не са стигнали до мен да ме канселират  newsm78

Мейлът ми е от 18,40ч на 8.11. Аз се надявах, че като съм от по-първите може да ми се размине ама..... Не очаквах и гладачката да ми откажат.  ooooh! Тъкмо обяснявах на ММ как вече ще може да се глади и сам.
По поръчката ми от 4.11. с кафе машините още няма канселирани неща.

# 427
По какъв предлог ги отказват?

# 428
  • гр. София
По какъв предлог ги отказват?

Били изчерпани при доставчика им.  Rolling Eyes Не пише поради техн. грешка.... Не можем ли да протестираме? Аз си искам отказаните неща! Не ми трябва компенсацията им!

Скрит текст:
Hello:

We regret to inform you that we have canceled the following products of your order # 403-0257212-7974769:

-------------------------------------------------- ----
Product: B006WFY4H2 Rowenta Ironing Center IS6200
-------------------------------------------------- ----

These products are no longer available for sale because they have been discontinued by our suppliers. We confirm that we have not charged you with your method of payment.
You can check the status and details of your order through My account: http://es.buyvip.com/my-account.

In addition, and in consideration of the inconveniences caused, we have added a gift voucher worth € 7 to your account, which you can use in your next purchase on Amazon BuyVIP.es. The gift voucher will automatically be applied to your next purchase and you will be able to see it reflected during the payment process.

We apologize for any inconvenience this may have caused you.

# 429
  • Sofia
Как ли хем не са налични нещата, хем ги продават на по - висока цена?

Между другото, погледнах общите условия, не особено задълбочено, но това което прочетох беше, че се случват грешки заради интернет, които понякога не зависят от тях, но това няма да попречи потребителите да получат поръчаните от тях стоки.

Ако някой има време да ги изчете внимателно, може да се окаже, че имаме право да протестираме Simple Smile

# 430
В отказаните поръчки по колко бройки от артикул имахте? Може и това да е проблемът, затова питам.

# 431
  • София
Как ли хем не са налични нещата, хем ги продават на по - висока цена?

Между другото, погледнах общите условия, не особено задълбочено, но това което прочетох беше, че се случват грешки заради интернет, които понякога не зависят от тях, но това няма да попречи потребителите да получат поръчаните от тях стоки.

Ако някой има време да ги изчете внимателно, може да се окаже, че имаме право да протестираме Simple Smile

Прочетох общите условия преди няколко дни точно в търсене на такова основание и не намерих нещо, което да се приложи за нашия случай. В крайна сметка, никой не е длъжен да прави подаръци на непознати хора заради бъг.

Това с компенсациите е супер  Simple Smile Особено хората, които поръчаха по много неща, ще натрупат приятен бонус.

# 432
  • Пловдив
Аз имам пуснати ютия и епилатор...стоят си още.

# 433
В отказаните поръчки по колко бройки от артикул имахте? Може и това да е проблемът, затова питам.
Аз по един

# 434
Има ли отказани кафе машини и от кой модел? До мен явно още не са стигнали...

Общи условия

Активация на акаунт