Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 711
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Luxemburg
Може ли мнение за това яке  Hug
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01J7EBSAU/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Нямам якета на тази фирма и се чудя да поръчам ли ?
Имам няколко зимни  якета на марката, мъжете вкъщи също и съм много доволна. Показаното от линка е пухенка, но няма информация какъв вид е пухът и колко.
За мен Еспри вървят с номер уголемени в общия случай. От единствения коментар на твоето яке, информацията също е, че е с номер уголемено.
Цената за такова яке преди промоциите е нормална. В бг би го взела с повече от 100лв отгоре в момента.
Ако ти харесва, взимай го.
Аз не съм съгласна с Палечка. Близо до къщи имам магазин на Еспри и често меря различни дрехи. Като цяло си отговарят якетата, освен ако кройката не е нещо широка. Блузите им обаче винаги са ми големи. Освен официалните ризи, тогава са ОК. Рокли съм си купувала и също са ОК. Панталоните са до модел. Някои са ми точно, други са ми малки, а трети са големи. Лятото си взех пухено яке намалено от 129€ на 35€. Ако имаш възможност да пробваш в БГ да видиш как ти стоят размерите им и след това да поръчаш онлайн. За цената също не съм съгласна. Цената е абсолютно еднаква тази в БГ и в Западна Европа (в евро). За намаленията вече е до магазин и съдържател. Обикновено започват с 30%, после минават на 50% и по-рядко стигат до 70%. В амазон обаче не е така. Преди месец имаше детското яке за дъжд на -50% и дънки на -70%. Там е непредсказуемо. Аз обикновено си го слагам в учиш листата и си следя цената за намаление.
Като моето яке доста момичета си бяха купили, но не помня на каква цена.

# 571
  • Sofia
В момента съм с пухено яке Есприт, купено за 75лв от амазон миналата година, супер съм доволна. Хванах намаление след Коледа, много изгодно. Моето не е дълго, под дупето, много топли.Ето това беше за 30 лири
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00VLPEPYK/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

# 572
Днес има ли някой с отказани артикули от "ония"?

# 573
  • на Мелмак
Замислихте ме с тези намаления  newsm78
Ще се почудя значи  Crazy

# 574
  • Luxemburg
Моето яке е това https://www.amazon.de/gp/product/B00VLPCXE4, поръчах си и това https://www.amazon.de/gp/product/B00XE2C7NY но наместо тъмно синьо ми пратиха черно и го върнах. И двете си отговряха на размера. Това https://www.amazon.de/edc-ESPRIT-Damen-Daunenjacke-belted/dp/B00L542ENQ го имаше дори за 28€ моя размер, но някой ми го измъкна из под носа. Но като цяло под 50% рядко падат като цяло. Иска си дебнене.

# 575
Някой получавал ли е обаждане от Испанския ВИП? Преди малко ми звънна по телефона един младеж от тяхната централа. Имали съмнения за моята самоличност и желаеше да му потвърдя няколко данни от самата поръчка. Разговаряхме около 15 минути, като в разговора ми потвърди, че причината за отказаните мои поръчки от 4.11 била в това, че е промоция САМО за Андора и Испания. Laughing
Чудя се дали причината за масово откази на поръчки, не се дължи на факта, с каква точно кредит карта се извършва заплащането или пък дали потребителския акаунт, няма нещо от рода на ВИП абонамент, който се заплаща отделно.
Останалите мои поръчки от 8.11, според думите на младежа, би трябвало да се обработят и пристигнат.

# 576
Скрит текст:
Не мога да разбера каква е уловката на тази оферта за лаптоп  newsm78
Подозрително ниска цена на машина от такъв клас.
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B015CJPT2W/ref=dp_olp_new … amp;condition=new
Продавачът е измамник.
Как го разбра...по това,че е нов и няма отзиви ли Thinking
Правила съм няколко поръчки подведена от добрата цена, но никога нищо не са ми изпратили.
Дразни ме, че после не мога и фийдбек да поставя на продавача понеже нищо не към получила.
А парите успявала ли си да си ги върнеш?
Да, парите ги връщат.

# 577
Момичета,има някакво намаление в немския Амазон за складови сделки(не всички,а само на тези,които са обозначени,че са в промоцията).Пазариш за 200 ев. и ти връщат 50 веднага.И с една колежка решихме да се обединим предколедно.Обаче нищо не намаля,сумата си стои 200+ и им писах за това,но отговор нямам.Затова и не поръчахме.
Някой да се е възползвал и да ми обясни? bouquet

# 578
  • София
Момичета,има някакво намаление в немския Амазон за складови сделки(не всички,а само на тези,които са обозначени,че са в промоцията).Пазариш за 200 ев. и ти връщат 50 веднага.И с една колежка решихме да се обединим предколедно.Обаче нищо не намаля,сумата си стои 200+ и им писах за това,но отговор нямам.Затова и не поръчахме.

Аз се възползвах преди 2 дни. Нищо особено няма, освен че продуктите трябва да са от селекцията.

https://www.amazon.de/b/ref=s9_acss_bw_cg_CMb200g_1a1?node=88726 … f_rd_i=3581963031

# 579
  • Стара Загора
Аз само наслагах разни неща в кошницата, намалението от 50Е се вижда в прозорчето отстрани, където изписва и доставката колко е.

# 580
  • София, Манастирски ливади

На последна стъпка се вижда намаленето. Пробвах с произволни неща.

# 581
Готово,оправих нещата.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 13:30 от LilaC

# 582
  • София, Манастирски ливади
Защото не всички от нещата, които  сте избрали участват в промоцията.

Трябва да имат този надпис
Promotion Message  50€ Sofortrabatt ab einem Einkauf von 200€

Преди няколо поста Magrat* е дала линк с нещата, които участват в промоцията.

# 583
  • София
Получих отговор и съм озадачена.
I have immediately checked your customer basket and can see that the price of the items indeed amounts to over 200 EUR
However, this promotion can unfortunately be applied only if the price of a particular item is more than 200 EUR.
If you are thinking of buying some other item the price of which is over 200 EUR or you can see this promotion but it does not apply successfully to your intended order, please feel free to send us the link or the screen shot of the promotion that you are experiencing problems with, and we will be glad to assist you further

Отговора го разбирам като един артикул да е над 200 евра.
Ние обаче сложихме 7-8 парчета,като всяко е обозначено за промоция.Както сте постъпили и вие.
На последна стъпка-нищо.

Някой се е объркал. Няма такова изискване в условията, а и в селекцията има хиляди неща под 200 евро.

При мен беше с 3 артикула на обща стойност 201 евро.

# 584
  • на Мелмак
Роникет, Благодаря за споделянето!

Общи условия

Активация на акаунт