Любители на кучета - тема 67

• 41 168
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ели, споко в повечето случаи спят.  Hug

ЧРД, на Макс! Да е много непослушен.  Laughing  Hug

# 541
  • София
Ели, първите дни може да му е много скучно Simple Smile
Ако много се притесняваш, особено за водата (повод за притеснение си е, за мен лично), няма ли някой (ако ти нямаш възможност), който може да мине да види какво прави кучо, как е с водичката и храната?

# 542
  • София
ЧРД на Макс, да е много щастлив и много да го слушат придворните  Grinning

# 543
  • Русе
Децата са вече у дома. Било е една голяма тоалетна навсякъде  Sick

# 544
Ели_дечкин, еми така ще е ...  Sick
Ползва ли памперсни чаршафчета?!
Бела се беше научила и си ходеше само там.

Освен това като излизахме от къщи я затваряхме в коридора, че беше изпонакъсала разни книги на децата и тетрадки... Откъм бели да се обезпечи положението.

# 545
  • Русе
Ползва ама... Пишва два пъти на нея и една камарка в банята, и край. Вече не иска да ползва там и тръгва където свари.
Децата пък изхарчили всичката налична т. хартия и мокри кърпички за да изчистят и запушили едната тоалетна  Sick. Та се наложи да бъркам в .... Stop
Изчистих, оставих го да ми се нарадва и за финал пак препика коридора. Нищо че навсякъде вече е чисто  ooooh!
Сега се е заел да лае миещият робот. Вади глас на дърт пес  Grinning
Добре че утре  си идва ММ и ще поеме деца и бебета  Praynig

# 546
Така е с малките кутрета, но бързо ще порасне и ще ви дари с много любов  Grinning Не му се ядосвай. Още е малък.

# 547
  • Euskal Herria
Ели, като чета за вашето бебе, се сещам как взехме ротвайлера. Първата среща с него е незабравима.
Скрит текст:
Както писах преди, майка ми не обича домашни любимци. Обаче точно тя купи ротвайлера - за подарък на племенника. Друг е въпросът, че искаха "кученце" и като чух каква е породата, само попитах наясно ли са колко голямо ще стане това "кученце".
Та... след първата вечер, на сутринта звъни сестра ми и казва "Ако искаш, го взимай у вас, ако ли не - на първия срещнат го подарявам. Цяла нощ ви и скимтя." Децата, като чуха, моментално обсадиха баща си и почнаха да се молят да го вземем. Тръгнаха за апартамента и поне 2 часа ги нямаше. Като се прибраха, почнаха да разказват. Юли месец, жега, всички врати отворени, вратата към терасата - също. Сестра ми оставили една консерва за кутрето, вода в купичката и всеки заминал по работа. Когато децата и мъжа ми влезли, заварили мила картинка. Из целия апартамент локвички, от консервата кучето се подрискало и навсякъде имало "подаръци". Не стига това, ами намерило торба с гипс, разкъсало я и щедро я разнасяло из стаите. И терасата била уважена подобаващо - имало е инспекция на цветята там. Докато почистят всичко и горе-долу да приведат апартамента в ред, минало два часа. Вечерта майка ми звъни и ми се жалва "Ааа, това куче, ако знаеш какво е направило...". А аз й казвам "Че ти, ако беше видяла какво е било в действителност..."  И досега се смеем, като се сетим. Ротвайлерът беше с нас 10 години, на всички ни беше много тежко, когато умря.

# 548
  • Русе
Майкоуу, било е наистина погром  Stop
Знам че ще мине, ще се научи. Обичам го вече толкова много че сърце не ми дава дори да му се скарам.
А толкова ми се зарадва тази вечер  Heart Eyes Изблъска децата че да се докопа първи до мен Simple Smile

# 549
  • Euskal Herria
Много са любвеобилни!
Аз бях против да взимаме куче, просто още не бях прежалила ротвайлерката. Но мъжът ми и щерката надделяха - отидоха и го купиха. Дори и точно тази порода не исках, предпочитах йорки.
Но пък кучето  ме избра, сега е ежеминутно до мен, не преувеличавам. И в тоалетната се вмъква, сакън да не ме изпусне от поглед.  Grinning Непрекъснато се вре в мен - да го погаля, да седне в мен, да легне до мен...

# 550
  • Русе

Но пък кучето  ме избра, сега е ежеминутно до мен, не преувеличавам. И в тоалетната се вмъква, сакън да не ме изпусне от поглед.  Grinning Непрекъснато се вре в мен - да го погаля, да седне в мен, да легне до мен...

Същата работа. В моя сянка се превърна Simple Smile
 И един личен въпрос: в Паис Баско ли живееш?

# 551
  • Euskal Herria
Да.

# 552
  • Русе
Преди няколко години бях там на разходка: Витория, Памплона и Сан Себасиан. Остана ми сърцето в С.С.  Heart Eyes Завиждам ти  Hug

# 553
  • Euskal Herria
Ееее, на Сан Себастиян му казват баската Ривиера. Много е красив, ходим там на разходка. Заслужава си идването до тук, има много какво да се види. Обаче за българите е сравнително непозната дестинация. Много снимам и качвам във фейса.

Понеже тук домашните любимци са на почит, навсякъде водим Макс с нас, без притеснения, че не е позволено.

# 554
  • Русе
А аз колко снимки направих Simple Smile. Не съм обръщала внимание тогава на кучетата Simple Smile
Извинявам се на останалите за спама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт