Любители на кучета - тема 67

• 41 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ох, Ели, като каза "миещия робот" и се сетих за тази снимка  hahaha hahaha hahaha

И от мен извинете за спама  Hug

# 556
  • София
 Joy Joy Joy

# 557
  • Русе
Пу-пу,  Joy

# 558
Охахахахахахаха
Скрит текст:
Това ми напомня как децата ,малки,играят в парка до нас преди години.Облечени в съвсем нови дънкови якета.Крият се в някакви храсти.По едно време идва единия,омазан здраво отпред с кафяво.Дано да е шоколад,викам си.Е,не беше .Явно и някой друг се беше крил преди тях.....

# 559
Хаха, не е за хора със слаби сърца това Simple Smile
ММ толкова набързо доведе кучето вкъщи. Аз си нямах идея как се гледа и бях ужасена, че ще си върши работата вътре... Първата нощ ставах след всяко негово пиш да чистя, то спа повече от мен.

# 560
  • Пловдив
Моят Ариус днес имаше разстройство и малко кръв видях след това до акото...днес ще го наблюдавам, ако видя пак кръв ще го водя на лекар /какви изследвания трябва да се пуснат/? Вечерта е бил подвижен и в кондиция, нищо по-различно от обичайно не е ял /вчера яде пържена яйца на обяд/.

# 561
  • София
Моят Ариус днес имаше разстройство и малко кръв видях след това до акото...днес ще го наблюдавам, ако видя пак кръв ще го водя на лекар /какви изследвания трябва да се пуснат/? Вечерта е бил подвижен и в кондиция, нищо по-различно от обичайно не е ял /вчера яде пържена яйца на обяд/.
Сигурни ли сте, че не е хапнал парче от нещо (примерно от пръчка, топка и т.н.), някое камъче с по-остри ръбове, част от конструктор?

# 562
  • Sofia
Майка ми беше дала на Страхо пържено яйце без да я видя и цял ден след това така зловонно пръъъъцкаше  Sick Sick Sick Леко му омекна и акото в този ден, явно доста им дразни коремчетата тази комбинация, може да е от това  newsm78 И дано да е само това и да отмине бързо  Hug

Да ви питам нещо възпитателно Grinning Страхо успява вече да се качва на леглото. И много напира вечер да идва при мен, ама аз не искам да се учи да ми спи в леглото, има си прекрасно голямо топло легло + одеалце + е до парното и на една ръка разстояние от мен...Пробва милия всякакви тактики - скимтя, кара се, прави се на умряла лисица (с еленски скок се приземява върху най-меката част на завивката и веднага ляга с подвити лапички и муцунка под опашката, все едно си спи там от часове  hahaha hahaha)  Та, проблемът ми е, че ми е много сладък, много ми е мъчно, като на 12-тото  сваляне от леглото и "Не!" се врътне и си отиде с увиснали уши в неговото легло и си легне там. 
По цяла вечер ми е в ръцете, спи върху мен на дивана и т.н., гушкаме се, галим се, но искам да разбере, че като си лягаме за през нощта всяка жаба ще си знае леглото, защото аз се въртя много и ако той е до мен, цяла нощ ще го пазя и ще се съобразявам и няма да мога да спя нормално...
Дайте акъл как милото ми момче да свикне по-бързо с това и да не е такъв клет  Grinning Доскоро въобще не искаше на леглото, слизаше си сам и си отиваше в неговото, не знам какво нахитря сега....
Е, има и съучастници в нарушението, разбира се.... Whistling

# 563
И аз не искам кучето да ми спи в леглото и в началото се радвах че не може да се качва сам, но това беше до вчера. Вчера не само се беше качил сам, ами и се разхождаше върху мен и така се събудих без  будилник   Shocked Crazy ooooh! Веднага го свалих, а той започна да ми се кара  Shocked
До сега не бях виждала толкова нахално куче, което си прави каквото си поиска и като не е неговото започва да лае  Twisted Evil

ПП за разходките навън: до скоро нямахме проблеми, но напоследък е кошмар. Сяда и не иска да върви, когато е само с мен. Когато сме повече хора върви, но ако сме сами трябва да го нося.
Нещо става с това куче.

# 564
  • София
Моята кучка не само спи на леглото, но и обикновено е под завивките. Много ми е добре така.

# 565
  • Sofia
Моята кучка не само спи на леглото, но и обикновено е под завивките. Много ми е добре така.

Абе то няма лошо, ама цяла нощ ще внимавам да не го шутирам или да легна върху него. 45 кила съм, ама ще са му достатъчни на него  Mr. Green

# 566
  • София

Абе то няма лошо, ама цяла нощ ще внимавам да не го шутирам или да легна върху него. 45 кила съм, ама ще са му достатъчни на него  Mr. Green

Не се притеснявай, за 3 години не е имало фал, а моята рошла е едва 3 кила. Знаят как да се пазят.

Някой знае ли какво става с осиротелите бебета?

# 567
  • София
cutesmallcat , щом не искаш да се качва на леглото, научи го на команда "слез" или "долу" и бъди постоянна. Няма гушкане на леглото, няма "тази вечер може, утре не" и подобни. Забраняваш леглото изобщо като територия и това е. Като се качи, казваш "не", "слез/долу" и така. Даже още при намерението да се качи е най-добре да се казва "не", докато се опитва да се качи кучо.

# 568
  • Sofia
Да, аз така правя, а той ме гледа с най-най-жалните си очи  Mr. Green Joy А сърничките имат мноооого жални очи smile3515 Надявам се още няколко дни да е офанзивата и да се откаже.

# 569
  • София
Ако си постоянна, ще се откаже. Всички се пробват с тоя поглед тип гладно просяче, но трябва да устоиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт