Любители на кучета - тема 67

• 41 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Euskal Herria
Майка ми не обича домашни животни. А точно тя намери ротвайлера - подарък за племенника. Интересен избор, при положение, че искаха малко кученце. Е, изтърпяха ротвайлерчето само една нощ и така то дойде у нас. Сега сестра ми имат лабрадор, който по стечение на обстоятелствата майка ми гледа през по-голямата част от времето.
Макс много й се радва, когато тя идва у дома и настава голямо шоу. Той още на стълбите я посреща и се опитва да я оближе по лицето, тя му се кара и го бута.  Grinning
Малко данък - вчера Макс беше рожденик:

# 526
Много хубав рожденик  Heart Eyes

# 527
  • Sofia
Много хубав рожденик  Heart Eyes
Копринен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 528
  • Русе
 Joy Чаровник но май не му харесва карнавалния костюм  Thinking

# 529
  • Euskal Herria
Благодаря ви! Ох, голям лигльо  е. Нали ми е сиамския близнак, изтърпява ми всички щуротии. Не се противи много, стига след това да има нещо вкусно и достатъчно мачкане и гушкане.

# 530
Да е жив и здрав!
 bouquet
А малкото немско овчарче ми разтопи сърцето! Heart Eyes

# 531
  • Euskal Herria
Ееех, много Максовци в темата  Grinning, много сладури! Порасналият Макс ми напомня на една плюшена играчка, която имахме.
Връщаш се да чета обстойно, че само скролнах одеве.

# 532
  • София
Честито на рожденика Макс!
И на всички останали много здраве и да слушкат! Simple Smile
Нашите магарета много се радват на снега, но за съжаление, няма как да ги снимам (с някакъв смотан кокалфон съм). Но това не им пречи да си играят като откачени - такава игра пада, че после се прибират вкъщи и се трупясват буквално.

# 533
  • Бургас
Днес сутринта температура минус нещо си, аз снимам изгрева а "асистента" ми ме чака с досада  Laughing

Максовците и двамата много сладки, на НОК като ушите им станат на "колибка" ми е любимият период, а другия Макс да е здрав и все така послушен  Grinning

# 534
YanaDG, да ви е жив и здрав рожденика!  Heart Eyes

И другите са големи сладури!

Имунизацията за лептоспироза май има давност 6 месеца. Поне така ни обясниха на нас и ни слагат една допълнителна ваксина по средата на годината.  newsm78

# 535
Имунизацията за лептоспироза май има давност 6 месеца. Поне така ни обясниха на нас и ни слагат една допълнителна ваксина по средата на годината.  newsm78
аз попитах в нашата клиника и ми казаха, че тази ваксина за лептоспироза се слага на 11 месеца. За това е добре годишната ваксина да се поставя на 11-ия месец.

# 536
При нас доколкото разбрах се слага една комбинирана, която е и за лептоспироза веднъж в годината + ваксината за бяс, която също е веднъж в годината.

# 537
  • София
При нас доколкото разбрах се слага една комбинирана, която е и за лептоспироза веднъж в годината + ваксината за бяс, която също е веднъж в годината.
Това е годишната ваксина най-вероятно, тя е комбинирана.

# 538
При нас няма ваксина само за лептоспироза, която да се слага на 6 месеца.
На малките кученца им слагат три последователни ваксини и след това кучетата се ваксинират веднъж годишно.

# 539
  • Русе
Моето бебе вече цяла сутрин е само. Плаче ли, спи ли, дали пак си е излял водата и стои жаден....
Само за него мисля. Жалко че няма как да му оставя тел. и да му се обаждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт