Любители на кучета - тема 67

• 41 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Абе може като компромисен вариант да го оставиш да ти спи в краката , моите по принцип там се позиционират, освен ако не им е много стутено  . Е , случвало се е няколко пъти да има излетяла котка, но тоава са си  рискове за нея , после пак идва , кво да прави  Mr. Green

# 571
cutesmallcat, защо не го оставиш да спи в друга стая или в коридора? В крайна сметка не виждам основателна причина да спите в една стая, още повече щом ще създава подобни проблеми.  newsm78

Бела в началото спеше в стаята на децата. Като порасна и започна да се качва по леглата, я взехме в спалнята, за да не ги притеснява тях. Но скоро решихме, че е най-удачно кучето да спи извън нашите стаи и тя зае коридора. Случвало се е да се противи, но после свикна и никакъв проблем не сме имали, тя си знаеше, че там си спи и дори не и искала да идва при нас. От миналата зима я оставяме вечер да спи в хола на дивана.

# 572
  • Sofia
cutesmallcat, защо не го оставиш да спи в друга стая или в коридора? В крайна сметка не виждам основателна причина да спите в една стая, още повече щом ще създава подобни проблеми.  newsm78

Амиии, какво да ти кажа, мека Мара съм Simple Smile Малкото бебе е той и вечер, като заспиваме, ръката ми е в неговото легло, обикновено е легнал отгоре  Heart Eyes , не мога да го командировам в коридора, а и е студено там и съвсем не е вариант сега. Опитвам се да наложа правила тип "Обичам те много, много, ама трябва ред да има"  hahaha hahaha

# 573
  • София
Биана за 6 години се е качвала на леглото само два пъти, не знам какво и естанало, но се качва съвсем незабележимо и се свива на кълбо в краката ни. Щом я усетя я изкъшквам.  Wink

# 574
Три кучета спат до мен.Направо върху мен.Научиха ме да не се въртя,но как топлят и като се изместят ги търся защото ми липсват.Като се излегнат да спат заемат много място и са толкова сладки.
Станах друг човек с тях.Кучето те учи на отговоркост и загриженост.Занимарявам себеси ,но за кучето най-доброто.Те са моят лъч надежда.
Като ме няма и съм оставила дреха лягат на нея и не мърдат докато не се върна.
По-късно ще се опитач,че съм от тел да кача снимки на моите смесеци. Heart Eyes
Прекрасни кучовци гледам и се радвам че се качват много снимки.
И един въпрос треньор кучета Варна можите ли да препоръчате.

# 575
  • на морето
+1 Килари  Laughing Чудесно топлят гърба , краката и т.н. При мен "грейките" са доста повече , все пак Mr. Green

Опитвам се да ви следя ...
Как е Бела ? А Деси  още не е казала как  е минала кастрацията на сладураната с фалшивата бременност ...
Успех в отглеждането на малките сирачета .Съжалявам за загубата на майката. Стискам палци - ще се справите! Peace

Ние в колата сме така , когато шофьорът е слязъл. Инак са примерни пътници на задната седалка, само дето Оливия повръща без пропуск при всяко пътуване. Хем , преди път вече се принудих да не ги храня заради нея и пак .Може да е слюнка , може да е снощната манджа. А най -"апетитно" е , когато ми покаже , че е чистила преди мен котешките тоалетни Crazy и увони юнашки колата. С Лора никога не съм имала проблеми, но с туЙ, малкото, в чудо се видях.

# 576
  • София
Страхо е толкова малък и сладък!
Аз на моята Бери въобще не съм и купувала легло. Половината нощ е при дъщерята, половината на спалнята, сутрин вече върху мен.

# 577
И ние сме без легло, има си един стар фотьойл в кухнята , там си спи през повечето време, ама вечер си го нося като бебе при мен в леглото да ми топли, принцесата се намества на моя стол като стана и чака да му стане топло на Чарли , та да се намести и тя при мен .

# 578
Когато тръгна да извеждам кучето е някакъв кошмар.  smile3515
Аз си обувам обувките, а той ръмжи и ме хапе през цялото време по ръцете  Crazy
Защо прави така това куче?
Предишното ми куче скачаше и скимтеше от радост, а това ръмжи и хапе  ooooh!
Ръмженето и хапането са нещо подобно на по груба игра.
Какво да направя, че да спре?

# 579
Да не би някой да го е ритал или бил с обувка ?

# 580
Руфъс спи при нас на спалнята, под завивките се гуши. Чак не мога да си представя да не спи при нас. Много хубаво топли.
Вчера ме болеше корема и ми легна на корема, много помогна.

# 581
Да не би някой да го е ритал или бил с обувка ?
Не доколкото ми е известно.
Той не хапе обувките, а ръцете ми.
Обича да си взима обувки и джапанки и да си ги носи в леглото и спи върху тях.
Не мисля, че има проблем с обувките и не разбирам защо ми хапе ръцете.

# 582
Давай му някаква наградка преди да излезете, за да го свързва с хубава емоция . Предишното ми куче не искаше да излиза, ако не му дам сирене  Mr. Green

# 583
Едно от моите прави същото.Опитвах всичко сега остана треньор,защото навънка е ад,видем ли куче или човек.Съкращава ми се живота с години.Хапи ме по крака.С мъка му слягам нагръдника от радост не осъзнава че ме боли.Гушкам го и изведнъж ме хапи жестоко.Кастриран е.За повече от година неможах нищо да направя привмам го такъв,но другите хора.На моменти куче,нехаещ стопанин,случаен минувач,коли и напада,което е много лошо. Приемам съвети,ако има нещто което не съм пробвала.Иначе вкъщи като лежа и той лежи и не мърда.Стана ли полудява.А ужасният ляй не го споменавам.Изведа ли женските той лае дс излиза.Ако го извеждам с компания ми е много трудно.Навънка ме дърпа а е едвам 5 кг но може да ме събори.Давам лакомства но не продължава да дърпа Peace
Вкъщи никой не идва,а дори да дойде се къса да лае.

# 584
Моят не хапе кучета и хора, а само мен. Мен ме хапе когато тръгнем да излизаме докато си обувам обувките. Също ме хапе когато се опитам да му извадя боклук от устата. Намери ли си нещо на улицата и тръгна ли да му го взимам ме хапе при това жестоко и се стига до кръв.  Cry Когато сме си вкъщи не прави така и не е проблем да му взема купата с храна, но ако е навън хапе.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт