Парене и дискомфорт на интимните зони

• 12 442
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
При ходене до тоалетна нямам парене, но след около 1час започва да ми пари. Мисля да ида при д-р Йончева, имате ли мнение за нея, чувала съм че е много добра.

В кой град живееш?

От Пловдив съм.

# 61
  • Варна
Ако имаш възможност потърси мнение и на лекар от София. При мен за друг проблем се оказа, че лекарите от другите градове не могат да го решат, но Софийските-да. Свързано е с време и средства, но все пак е за здравето ни!

# 62
Аз ходя в София някои път събота, неделя и понеделник, ще ми препоръчаш ли някоя добра гинеколожка или венеролог.

# 63
  • Варна
За съжаление не мога. За подобен проблем не съм търсила лекар в София. Потърси тук из форума мнения, със сигурност ще има Simple Smile

# 64
  • София
Аз не бих се наела да ти препоръчам, защото моята гинеколожка е много готина, но не знам как се справя с такива проблеми. Все пак , ако искаш потърси мнения за нея, аз от добри мнения се насочих към нея - др Зухра Расули намира се в кв. Младост. За час малко по-рано се обаждам, защото си има доста наплив. Не работи с направления, само на частно.
Уролог не съм търсила добър, просто отидох в поликлиниката.
Както Габурата каза, може да потърсиш по мнения за добър док.  bouquet

# 65
Колко взима за преглед.

# 66
  • София
Ами последно като си правих всички изследвания - преглед, цитонамазка, микробиол и ехограф мисля, че 130 ми взе, но ако се обадиш може да питаш сестрата за кое колко е отделно. Хубаво е часа да ти е в понеделник, защото микробиоложката взима изследв във вторник и се бавят една седмица.
Ето телефона, ако решиш:
02/884 82 09 е на сестрата
0888 67 41 98 на док
Потърси мнения за нея в нета, дори и тук има, може някъде да пише цените

# 67
# 68
  • София
Моля, дръж ни в течение и дано скоро всичко ти е на наред и на всички останали с нашите болежки   Heart Eyes

# 69
  • Варна
Със сигурност всеки опит ще е полезен за всички с подобни проблеми.
Венчо, ти как си?

# 70
  • София
Ами, Габура, чукам на дърво не усещам дискомфорт, не пия аб само се наливам с алое. След седмица някъде мисля да пусна стерилна да видя какво е положението, чакам да ми свърши мц и да минат няколко дни след него. Може още да си е там, мойта приятелка клебси, както я наричам на галено  Laughing , но поне не ме дразни да се е развихрила, благодаря ти, че се интересуваш  Hug
Всъщност още съм на това алое, евтинкото на Абофарма от по-малката разфасовка, да видим то дали ще свърши работа. Взела съм си и клеева тинктура, да пробвам да подсиля организма. Отказах се да пия сребърна вода, както мислех по едно време, защото четох, че момичета после са имали проблеми с други органи като са я приемали вътрешно и с нея си правя промивки външно.
Ти как я караш, пускаш ли от време на време стерилна или като нямаш симптоми не се занимаваш?  bouquet
Хубав ден, момичета  Hug

# 71
  • Варна
Интересувам се, хора сме все пак! Тук намирах някаква утеха, че има и други с моите проблеми и ме разбират.
Еее, айде дано тая твоя приятелка да те е напуснала Grinning достатъчно ти е гостувала Grinning
Ами до преди миналата НГ гледах да си пускам стерилни, ама тоя година не съм нито веднъж. Общо взето като нямам болежки и не пускам, но и мина доста време вече. Дано не дърпам Дявола...
Дано ти подейства това алое, ако има алое в него де... Ако е с кората, няма да можеш да го пиеш дълго обаче.
Виж в сайта на Международния научен съвет по алое дали това, което пиеш е сертифицирано от тях. Те дават сертификат на всички продукти с минимум 15% (мисля че толкова беше) алое в тях. Дава се всяка година и е гаранция за качество и че това, което пием има поне някакво алое вътре.

# 72
  • София
Радвам се, че си ок  bouquet
А каква е причината да не се пие дълго ако е това с кората? Сега ще потърся за сертификатите

# 73
  • Варна
Аз, когато търсех инфо преди да реша какво да пия, четох, че само гелът е полезе - само вътрешната част. Кората служи да предпазва този гел. В нея има алергизиращи вещества, тоест може да предизвика алергия някаква и имало вещества, които действат разтройващо на стомаха. Това пише в нета. Точно заради кората не се препоръчва за бременни и деца. А ако е само гел, може да се пие от всички. Чела съм дори, че и бебета захранват с алое Grinning

Аз съм ОК, ама дано скоро всички са добре, ама пък нали фармацията трябва да се развива Grinning

# 74
  • София
Няма го това, което пия като сертифицирано  Sick
Има това на Forever living и на Nature's way, допивам си още малко имам и се преориентирам.
Много благодаря, добре, че има кой да чете много и да информира и нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт