Есен е цветна, красива, септемврийче навън не се спира - тема 10

• 63 397
  • 696
  •   1
Отговори
# 105
Мами, бързам да се похваля - няма по-хубаво от това кантарът да ти показва минус 2 кг, докато си четеш СМС за преведени детски  newsm44 newsm44 newsm44

И също искам да ви кажа, че открих начин да не мокря бодито и другата блузка, докато си мием трътчицата: закопчавам бодито, макар и наобратно, на едното раменце, и така Wink
Браво, Румка! Имаш воля, а аз само се каня. Sad
Това с бодито нашият татко го откри още в първите месеци и до ден днешен го практикуваме. Лошото е, че малчо вече хваща чучура и пръска и мен и него. Grinning

# 106
Браво, Румка, продължавай все така newsm44 Аз само с 90-дневната диета съм успявала да сваля над 20 кг, но каквато и да е диетата трябва желязна воля!

# 107
  • София
Мами, бързам да се похваля - няма по-хубаво от това кантарът да ти показва минус 2 кг, докато си четеш СМС за преведени детски  newsm44 newsm44 newsm44

И също искам да ви кажа, че открих начин да не мокря бодито и другата блузка, докато си мием трътчицата: закопчавам бодито, макар и наобратно, на едното раменце, и така Wink
Браво, Румка! Имаш воля, а аз само се каня. Sad
Това с бодито нашият татко го откри още в първите месеци и до ден днешен го практикуваме. Лошото е, че малчо вече хваща чучура и пръска и мен и него. Grinning

И при нас таткото го откри това с бодито, още при каката. Много е добро не само при миене, а и да не се накваси бодито в пиша, когато детето се слага на гърне Simple Smile

Браво Румка. Възхищавам се на волята и упоритостта на теб и мъжа ти. И аз съм се зарекла да влизам във форма, но все си намирам оправдания, че нямам време ...

# 108
Мацки, най-трудно е първите 3-4 дена. Но ако си наложите волята - да спрете солта, захарта, маята и термично обработените мазнини - за 1 м. се свалят 10 кг., без да се гладува. Компенсирам с други подправки - канела, люто, лимон, копър, магданоз, абе каквото намеря.  Първите 3-4 дена е най-трудно, после нещата се случват от самосебе си. Но е хубаво да ви подкрепят вкъщи, инак е по-трудно.
Wink
ще пиша пак надявам се наскоро с още минуси в теглото ми

# 109
  • Драгоман
 Браво, Румка!  Hug
Аз имам още няколко кг да свалям, ама волята ми е малко, а мързела - много и не мога  Sad  Сваля 2кг и след 1м пак си хапвам повечко и  пак се връщат при мен  Grinning  Grinning  Grinning

# 110
Здравейте момичета, аз нещо се загубих.
За гърлото аз винаги смуча хексоралетен Н и действа винаги. С две три смучения и ми е минало. Пия и разтворими фитолор хот което е с вит Ц черен бъз и цинк. Много съм доволна. Когато бях бременна много ми липсваше този хексоралетен и сега съм мн щастлива че няма нужда да стоя цяла седмица с червено гърло. За времето покрай бременността си правех смес от настърган джинджифил, мед и лимон и за три дни се преборвах с настинката, като гърлото спираше да ме боли на следващия ден.
За лидлските дрехи и аз винаги купувам на малкия, не съм попадала досега на некачествени. Купувам и играчки, понякога плодове и зеленчуци, кухненски принадлежности, някои електроуреди, дамски чорапогащници, хартиени кърпи от големите опаковки с по 200 бр. и съм мн доволна. Политиката за връщане е няма 6-5. Ако връщаш нещо просто го вземат обратно и връщат парите. Връщала съм 2-3 неща.
За тръшкането както винаги Юна е дала прекрасен съвет и го обяснила по най правилен начин.  Hug  На мен също ми е смешно като легне на земята в знак на протест, но те тепърва се учат да изразяват емоциите си и да ги опознават и действат по най-първичен модел на поведение.

# 111
Момичета, да ви се похваля, че днес спечелих от играта на Престиж дрон с камера. Сега ще чакаме да ни го доставят. Много рядко имам такъв късмет, но явно човек не трябва да се отказва Simple Smile

# 112
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Поли, честито!Със здраве да ди го ползвате  Hug

Тоя вирус се оказа ужасен и аз се мъча вече седмица с него.Утре идва майка ми да гледа детето за няколко дни, че вече нямам сили.

# 113
Поли, браво, какъв късмет наистина  Hug

Пантера, бързо оздравяване! Хубаво е когато може някой да дойде на помощ, защото да гледаш дете болен не си е работа!

# 114
Честит празник на християнското семейство, момичета! Пожелавам ви обичта, любовта, разбирателството, уюта и топлината никога да не напускат семействата ви!

# 115
  • София
Честит празник на Християнското семейство! Нека семействата ви се радват на здраве и благополучие.

# 116
Леле, мами, голямо затишие в нашата тема! Аз не пиша, защото вече от една седмица съм с хрема и болно гърло, бубка и на нея й потече носът преди два дена и изобщо Sad
да ви споделя и другите си кахъри Sad понеже трябва да се връщам живот и здраве февруари на работа, а бубка заспива само на гърда, не признава нито биби, нито количка, нито да гушка играчка и решихме отсега да почне татко й да я учи да заспива на обяд с него..два дена опити и пълен провал, дава й АМ - не иска, гушка я, люлее, шътка - тя само се мята и се дере , докато не дойда аз от другата стая да я приспя...дайте съвет, много се притеснявам! Мислим дори, че сигурно просто тогава няма да спи през деня като не може да се приспи и това е  Cry  Cry  Cry

# 117
Момичета, ние май много го закъсахме. Малкият няколко дни прибелва очи и утре ще направим всичко възможно да влезем в болница, за да напрвят всички нужни изследвания. Не ми се мисли и дори не искам да споменавам на глас за какво ще ни изследват. Cry Cry Много ме е страх, ще откача, лошо ми е от претеснение. Връщам си всички постове и думи назад за всичко, от което съм се оплакала. Аз съм една неблагодарна майка. Нека да му растат зъби, да не спи, да шава, да реве, да циври, но да е здрав. Моля се на Господ да му помогне и той да е здрав и дори не знам защо пиша този пост. Извинете ме, но няма по-важно от него в живота ми и може би търся някаква сламка, за която да се хвана...

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:36 от julieta_sv

# 118
Моля се за вас, мила. Всичко ще е наред.

# 119
  • София
Люсил, дъщеря ми също заспиваше само на гърда, но в яслата спеше и без мен. Като съм я оставяла на баща й също спеше гушната в него. Но си ревеше, поне в началото. Може би е усещала, че си там и затова не е заспала.
Жулиета, дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт