Есен е цветна, красива, септемврийче навън не се спира - тема 10

• 63 400
  • 696
  •   1
Отговори
# 120
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Жулиета,много много стиснати палци имаш от мен всичко да се оправи! Praynig Наистина от здравето по-важно няма,всичко друго са бели кахъри.Милата,прегръщам те!!!

# 121
Жулиета, аз също стискам палци всичко да се оправи! А какво му е точно на малчо, че се тревожиш толкова ( ако си писала веве извинявай) Sad Опитай се да се успокоиш, защото щом сега ще започвате изследвания ще ти трябват сили! Ще чакаме да пишеш как сте Hug Успех!

# 122
Жулиета, Господ ще ви пази и всичко ще е наред с малчо!!!!! Бъди силна, всичко ще се оправи!!!!!  bouquet
Биби, благодаря ти, дано и при нас така стане да заспива не само с мен  Praynig

# 123
Жулиета, стискам палци всичко да е наред  Praynig
Има много случаи на това, което споменаваш, без да има какъвто и да било проблем. Така че възможно е всичко да е наред  Praynig

Lucile5, според мен трябва ти изобщо да не си в апартамента, за да се получи приспиването от друг. Тя като знае, че си там, ще плаче, докато не дойдеш. Пробвайте първо да излезеш и да те няма известно време, да не е непосредствено преди приспиването. Зависи мъжът ти с колко време разполага на обяд.
В яслите децата се научават да заспиват, но са напълно наясно, че майките им ги няма там. Иначе не би се получило.

# 124
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Жулиета, кураж!Знам какво е да си уплашен и да мислиш ужасни неща, докато чакаш прегледи и изследвания, така че се дръж.Стискам палци и се моля всичко да бъде наред  Hug
Когато имаш време и желание, пиши какво се случва.

# 125
  • Северо=Западналия край
Жулиета, дано всичко мине добре, не се притеснявай, сега трябва да си силна. Често се стряскаме и от най малкия проблем който забележим в детето. Идете на преглед за ваше успокоение и пиши как е минало. Стискам палци притесненията ти да са излишни.

# 126
  • Пловдив
И аз ти пожелавам и се надявам всичко да е наред, Жулиета!!!!

# 127
  • София
Жулиета, дано всичко да е наред и да е добре Малчо. Ще се моля за вас.  Hug

# 128
Жулиета, и аз се присъединявам към всички пожелания и се надявам да е само фалшива тревогата ти! Кураж!

# 129
Жулиета, стискаме всички палци всичко да е наред и да се приберете с малчо здрави и щастливи!

# 130
Момичета,
Благодаря ви за подкрепата и молитвите. Помогнаха! Hug Hug Hug
Изследванията са готови и малчо е добре. Все пак трябва да го наблюдавам да не повтори това забелване на очите. Спирам да му пускам всякаква телевизия и ще се опитам да има повече забавления на открито.
На никоя, никоя от вас не пажелавам някога да лежи в болница с детето си. Нека всички са живи и здрави!!!!!!!
Такава мизерия не бях виждала от години, а това е нормално българско ежедневие. Няма да описвам пациентите от кой квартал са.
Благодаря ви още веднъж!  bouquet

# 131
Радвам се, че сте добре.
А тв какво общо има? И моя гледа много.
Вие с каква диагноза бяхте?

# 132
Браво, Жулиета! Имах добро предчувствие че всичко ще е наред!   Hug
Сиси, имаше един репортаж за телевизията и таблети и т.н. че лампите със светлините им са вредни за израстващо око, ако разбирате какво имам предвид.

# 133
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Жулиета,много,много се радвам.Наистина.Постоянно си мислех за вас,беше ми много тъжно.Браво,страхотни новини.Сега можеш да си отдъхнеш,не си неблагодарна майка,а си страхотна майка! Hug

# 134
Радвам се, че сте добре.
А тв какво общо има? И моя гледа много.
Вие с каква диагноза бяхте?
Сиси, за съжаление трябваше да се провери за епилепсия. Само като чух, а после и прочетох, ми се подкосиха краката. Знаете ли колко деца имаше с такава. Може телевизията да няма вина, но при един от прегледите (в една от болниците) лекарката каза да не даваме ТВ и смарт телефон, а аз му ги пусках сто пъти на ден. Поне това мога да му спра.

Общи условия

Активация на акаунт