Много се радвам!Дано да нямате повече такива притеснения

За болницата знам какво имаш предвид. Два пъти съм лежала с каката в Пирогов. Втория път избягахме
, а мъжът ми отиде след няколко дни да вземе епикризата и документите за изписване. 

От къде този късмет да стане такава хубава групичка тук?!?! 

Още утре трябва да действам, че на тези пръстчетата вече му се сгъват.
? Моята буболечка постоянно всичко изсипва на пода само заради удоволствието да го изсипе, изсипва всичко на земята, дори не го поглежда и минава на следващото
Ако пробвам да й редя кули от кубчета или конструктор, на секундата ги събаря, дори не успявам и да ги наредя, а тя не иска да реди
вашите мъници толкова ли са "подредени"
От дете съм се нагледала на недовършени неща, заради това, че всичко можем сами и направо вече ми писва. Баща ми вече над 30 години довършва разни неща по неговата къща ...

Кефи се невъобразимо да щрака с врати на шкафове, гардероби и на душ-кабината, където си играе в захлас.
Много ѝ е интересно как има вода там и ако я изпусна от поглед, веднага си потапя ръцете. Ако я гледам, не смее. Знае, че не разрешавам.
, прекалено много свобода съм им давала, трябвало да вържа малката някъде да седи неподвижно, за да мога да подредя и сготвя без да ми пречи и да прави бели през това време.Препоръчани теми