И според мен е до темперамент.Аз съм била много кротко дете, ама си имам хулиганче.
но аз не й се карам, знам, че й е интересно и затова го прави
Страхотни сте!
Голяма свободия е вкъщи.Обезопасила съм навсякъде,където има опасни неща и настава пълен хаус - детето се качва вече на дивана в кухнята.Оттам - всичко от масата се опитва и се събаря,след това се почва - качва се върху масата,ходи по нея,удря разни неща (дистанционни,купи) и накрая иска да скача от там на земята
Ровенето по шкафовете и ваденето даже вече взе да му омръзва.Харесва да тряска със сила вратите им,също и интериорните врати.И като затвори вратата се ядосва и тръшка,че вече я е затворил и затова някой трябва да му отвори на мига.Онзи ден как си е отворил миялната не знам и взел един нож,с течен шоколад по него - и нашия си го облизва сладко сладко

Пантера, ще си правим с теб компания нощем Вики се буди между 4 и 6 пъти
Вчера украсихме елхата, е няма явно да имаме елха - всичко се разруши
Взе много и да не ме слуша навън, винаги ходи в противоположната посока и като го дръпна за ръка следва търкаляне по земята. На заведение абсурд да се седне, ще иде да пипне всички посетители и да ги пита какво пият или хапват та барем нещо отмъкне
Трагедия
Да са ни живи и здрави другото ще мине.
Иначе се катери навсякъде и пипа всичко, което не е играчка. Любимото са му печките тип духалка. Редовно ги „ремонтира”. Друго любимо е дистанционното. Много добре сменя каналите точно като се загледам в нещо. Постоянно ми се говори, как трябва да си знае мястото и да не му даеам да пипа друго, освен играчките си, но аз следвам един твой пост и не обръщам внимание. Защото си права - децата сега опознават света, ако ги ограничаваме, ще им покажем, че да си любознателен е нещо лошо. Естествено, не му давам да пипа опасните неща, а тук те са навсякъде и пак се налага да забранявам много неща. А също ме успокои и нещо друго. Каката беше и тя доста палава и пипаща, да не говорим, че беше залепена за мен постоянно (той сяксш по-не тича след мен). Чудех се и аз дали ще имам миг спокойствие някога. От известно време обаче започна да си играе сама, при това доста кротко, в сравнение с преди - прави си ферма с животни, строи си с конструктор, реди си едни стикита и даже май си разиграва сценки с тях и най-любимото - готви въображаеми манджи и ми носи да ги опитвам 

Препоръчани теми