Книгите на Венета Райкова

• 70 575
  • 167
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Сигурно темата вече не е интересна на никой, но аз от скоро съм в бг-мама и едва сега започнах да чета Венета. Досега прочетох само Инсомния. Там не различавам никой.
Сега чета Вещицата и до момента разпознах Миглена Ангелова, Стоян мисля, че е някакъв смесен образ от Карамазов и Захари Бахаров, Лили също мисля, че е смесен образ от Рая и Моника Валериева (която е била стриптизьорка), Ана и Лъки мисля, че са образ изцяло на Венета Райкова - едната в кроткият й периоа, а другата преди и след брака. Ева най-вероятно е редакторка от някое списание като Жената днес. Каката някъде прочетох, че може да е Кака Лара, но понеже за нея нищо не знам, не мога да преценя. Споменава и Гала, но не като конкретен герой, а вкаран лек намек както Лили се хвана с продуцента. Мисля, че спонава и Албена Вулева като единствената от екипа, която остава в ТВ7.

# 166
Просто съм потпесена толкова плитък и прост изказ не съм чела през живота си🤣мисли де за писателка😊Проста,проста нямам думи ,едно махленско четиво без дълбочина

# 167
А аз щях да падна като видях вчера, че новата книга на Райкова "Абракадабра" оглавява класацията на Хеликон за най-продавана българска нехудожествена литература

Общи условия

Активация на акаунт