С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 718
  • 860
  •   1
Отговори
# 120
Ами, аз пък точно пенсионери знам, дето ходят по какви ли не доктори.   newsm78
Де да ги знам каква им е логиката.
По време на бременността ме пращаха 2 пъти на кардиограма. Чакам там на опашка и една дъртюга ми разправя, че кардиолозите били техните лекари и кво правя аз там млада и здрава.
Може с годините да си мислят, че ги грозят много опасности и да взимат мерки. А и там, пред лекарските кабинети е топло и има социални контакти.

# 121
 Възпаленият апендикс е заболяване характерно за младежката възраст. На стари години обикновено е проява на по-тежко заболяване. При възрастни хора , точно злокачествените процеси в стомашната кухина възпаляват апендикса. Майка ми беше такъв случай.

# 122
Мислех, че съм изтървала от темата, ама нищо не съм Simple Smile
 Скарлет, как от премахване на детеродни органи, отиде на апандесит? Имам чувството, че си встрани от историята и в последствие те уведомява мъжа ти.
Нещо весело https://m.facebook.com/lelkaamadrugpat/photos/a.132775030222908. … e=3&source=48

# 123
От пиротонит след операция за отстраняване на  апендикс, почина 16 годишно дете на моя колежка. Та и тази операция може да е сложна и животозастрашаваща.

# 124
Всяка операция е животозастрашаваща. Самата упойка е рискова.

# 125
Скарлет, целокупното (поне по-голямата част) форумно съсловие отсъди: Хау! Свеката е права във всички от изброените ти случаи, ти си крива. Отивай да се срамуваш в ъгъла  Mr. Green и следващия път жената като поиска операция от мозъчен тумор/сърце или направо отстраняване на глава - тегли кредит и я пращай при най-добрите специалисти  Laughing

п.с. Аз може и да съм мнителна, но съм имала взимане-даване с хора способни да симулират изключително тежки болести/състояния с цел 1. привличане на внимание на срещуположния пол и 2. извикване на чувство на вина у децата им и, дето се вика, нагледала съм се на театро, така че всичко е възможно, за съжаление.

# 126
Скарлет, целокупното (поне по-голямата част) форумно съсловие отсъди: Хау! Свеката е права във всички от изброените ти случаи, ти си крива. Отивай да се срамуваш в ъгъла  Mr. Green и следващия път жената като поиска операция от мозъчен тумор/сърце или направо отстраняване на глава - тегли кредит и я пращай при най-добрите специалисти  Laughing

п.с. Аз може и да съм мнителна, но съм имала взимане-даване с хора способни да симулират изключително тежки болести/състояния с цел 1. привличане на внимание на срещуположния пол и 2. извикване на чувство на вина у децата им и, дето се вика, нагледала съм се на театро, така че всичко е възможно, за съжаление.

Ти май си имала взимае-даване с какво ли не.

# 127
Да стоиш права до масата, по време на вечеря, за да наливаш на свекъра ракия, наистина си е чудо! Явно наистина си видяла много. Това е най-потресаващата форумна история за мен.

# 128
  • София
Да стоиш права до масата, по време на вечеря, за да наливаш на свекъра ракия, наистина си е чудо! Явно наистина си видяла много. Това е най-потресаващата форумна история за мен.
Shocked Какво?

# 129
Питай Babunka, колкото пъти й видя ника, все за това се сещам.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 17:27 от Zoι

# 130
Еха, Зои и Австралийката май ми спретнаха фен клуб, баси кефа  Mr. Green Момичета, не тъжете за мен. За кратките си 28 години наистина съм видала повече отколкото трябва (биха сметнали някои), но житейски опит му се вика и не пробира на кой - какво да поднесе  Wink Важното, както казва Фьодоров, е да се научиш, ако не от първия, то от втория път.

# 131
Babunka, гаджето ти те е държал права до масата, докато той вечеря, а ти наливаш на баща му и после го правиш съпруг и баща на децата си. Това не е като да си си научила урока. Това е като " Човекът е единствен в природата, който може да се спъне неколкократно в един и същ камък"
 Не съм ти във фен клуба определено.

# 132
Ако майка ми, или свекървата продължават да си правят, каквото си знаят разговорите стават на 6 очи. С мъжът ми заставаме като семейство един до друг и си отстояваме позициите, пък който иска да се сърди.
Абе няма сърди се, не сърди се, има "Добре, няма проблем" и после зад гърба ни - друго. То да беше човек, да каже - не съм съгласна, ще си я подстригвам, да знаеш с какво си имаш работа, а то подмолно и подло, като мишка.
Скарлет, точно същото ми се е случвало на мен, 1:1. Уж яйчници, кисти и нам какво , накрая, за да оправдаят безхаберието си, махат апандисита, че да се знае все пак какво са правили, нали се сещаш. Точно за моя си случай мислех, като коментирах и теб в предишната тема. Е, при мен имаше много силни болки, но не и там, където е въпросният апандисит, беше спешно и така, храс прас, оправиха ме набързо.

# 133
Пълна луна, стана ми интересно - писа го това за предложението от свеки само, за да отклониш вниманието от БДО, или е истинска история?  Joy
Бе пиша си колкото да не заспя, няма интересна тема иначе. Принципно драма нямам, свекървата отдавна е отписана, по ред причина. Историите са истински, не знам защо не обърнахте внимание на обръщението към сина й "Мри там", но нейсе. Явно не е важно, оставам с впечатление, че вие така говорите на децата си, щом го смятате за норма ... Писах в темата, за да се върти темата, но всичките неща са истински от моя живот.
А, бившата свекърва си я обичам много, и до днес се чуваме често, пием си кафенце, споделяме си. А за абсурд - бащата на детето ми си е съвсем известен даже, но ти фантазирай, фантазирай.
Абсурд има някаква голяма драма със самотните майки май. Да не е направил мъжа й на някоя дете, че такава злоба се излива
A как се приема предложение за брак  , направено от свекървата? newsm78

Явно сте много млади и не четете. Свекървата е искала да спази традицията, ама не и се е получило. Родителите на мъжа отправят предложение за женитба към  родителите на жената. Не е нужно нито мъжът, нито жената да присъстват. Ако бъдещите тъстове се съгласят, сгодяват младата двойка. Така е ставало преди. Свекървата просто се е пообъркала и затова е предложила на Пълна луна, вместо на майка ѝ и баща ѝ.

Така, така, все по-топло става.... накрая ще вземе някой да познае и истинската причина.

# 134
Babunka, гаджето ти те е държал права до масата, докато той вечеря, а ти наливаш на баща му и после го правиш съпруг и баща на децата си. Това не е като да си си научила урока. Това е като " Човекът е единствен в природата, който може да се спъне неколкократно в един и същ камък"
 Не съм ти във фен клуба определено.
Aйде па точно ти ли ще вадиш на хората кирливите ризи? Май забрави как бременна с големия корем си мила чинии на мивката и свекърва ти те нахокала по-бързичко, че да направиш масаж на краката на дъщеря й, че била уморена? Или че едни пердета не те оставиха да избереш за твоята квартира? /това по твои разкази/ Още да изброявам ли? Ама ти спря вече да се оплакваш, защото така ти промиха мозъка, че сама си вярваш, колко е добре на наведеш главичка и да слушаш покорно! Нали си снаха, да не си човек я?!

Общи условия

Активация на акаунт