С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 811
  • 860
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Чух, че една въшка "вървяла" по 5 лв. в училищата, така че е възможно и това да е обяснението  Laughing

# 181
Някога аз като бях дете ходехме на обществена баня, а въшки нямахме. Сега всяко семейство си има баня, уж по-добра хигиена, а пълно с въшки.

Въшките обичали чистотата - по чиста коса да ходят.  Уж боядисана не обичали, но аз на боядисана хванах.

# 182
  • София

Не ме подсещай, скандала го изяде, но боя и се размина, че дядо й я скри  Laughing седмица преди да направи 5, удар как не получих, дълга до кръста коса, като я видях как се е остригала до кожа бях първо  Shocked и после  newsm61 smile3511 виках, карах се, скриха я, и тогава newsm45 и си казах, коса расте, акъл дали ще й дойдеНа снимките от РД е като палестинско сираче, отпред до кожа, отзад къде беше сварила се беше хванала. Отзад я поизравни фризьорката, но отпред и тя не можа да оправи поразията.
Без да се сърдиш, но какъв ли ад е била за детето тази дълга коса, че да се реши да се стриже само? newsm78
Много майки се захласват по " коса като на принцеса", но ресането, скубенето, тежестта и претоплянето не ги отчитат....

# 183
  • Варна
Някога аз като бях дете ходехме на обществена баня, а въшки нямахме. Сега всяко семейство си има баня, уж по-добра хигиена, а пълно с въшки.

Въшките обичали чистотата - по чиста коса да ходят.  Уж боядисана не обичали, но аз на боядисана хванах.
Точно така- въшките нямат нищо общо с нечистоплътността. И аз като бях дете все още ходехме често на обществена баня, макар да си имахме  и в къщи. Аз всяко лято хващах въшки поне по три пъти.. Едва ли е имало нещо общо...

# 184

Без да се сърдиш, но какъв ли ад е била за детето тази дълга коса, че да се реши да се стриже само? newsm78
Много майки се захласват по " коса като на принцеса", но ресането, скубенето, тежестта и претоплянето не ги отчитат....
Ти само мислиш така. Детето никога не е искало да бъде подстригвано, както и сега малкото, но това не им пречи на определена възраст да опитат с ножицата какво ли ще стане. Ресането не е скубане, и даже лятото не са ми се потили децата по главата, така че претопляне няма. Това са момичета - кокетки, те обичат да им се правят прически и т.н.

# 185
Тези майки сигурно са луди. Дъщеря ми има коса до дупето- гъста, тежка, направо като от реклама за шампоан. Обаче за нея- фръцкането, а за мен гърченето. За да се нафръцка Нейно Дългокосие, на мен лошо ми става като почна да я разресвам. Това е У Ж А С! Ще почерпя, ако реши да се подстриже!

# 186
  • София

Ти само мислиш така. Детето никога не е искало да бъде подстригвано, както и сега малкото, но това не им пречи на определена възраст да опитат с ножицата какво ли ще стане.
Да, бе, детето може да е малко и незряло, но не е дебил! Mr. Green

# 187
  • Бургас
Тези майки сигурно са луди. Дъщеря ми има коса до дупето- гъста, тежка, направо като от реклама за шампоан. Обаче за нея- фръцкането, а за мен гърченето. За да се нафръцка Нейно Дългокосие, на мен лошо ми става като почна да я разресвам. Това е У Ж А С!
Майка ми въобще не обичаше да се занимава с косата ми. Затова ми се наложи известно време да ме бъркат с момче. Явно беше решила, че прическата тип "паница" е много яка. Аз пък умирах от срам.

# 188
  • при късмета
Аз като малка имах коса до под дупето. Още на 4 години не давах да ме подстригват. Това не значи, че не си подстригах бретона сама, именно на тази възраст. Майка ми естествено отнасяше цялата грижа за косата. Ако е лятото и сме при баба, с моето ресане през седмицата отгоре, отгоре, на майка ми първата работа, като дойдеха беше да ме среши като хората.
Подсригах се по свое желание чак лятото м/у 3 и 4 клас.
А майка ми колкото и да ѝ беше трудно с поддържането на чужда коса, ако баба ми ме беше подстригала като сме при нея, щеше да убие сигурно. А не е като баба да не повтаряше непрекъснато, че трябва да ме подстрижат. Откак си направих бретон, според нея все ми влизал в очите, ако ще и над веждите да беше

# 189
Аз като малка имах коса до под дупето. Още на 4 години не давах да ме подстригват. Това не значи, че не си подстригах бретона сама, именно на тази възраст. Майка ми естествено отнасяше цялата грижа за косата. Ако е лятото и сме при баба, с моето ресане през седмицата отгоре, отгоре, на майка ми първата работа, като дойдеха беше да ме среши като хората.
Подсригах се по свое желание чак лятото м/у 3 и 4 клас.
А майка ми колкото и да ѝ беше трудно с поддържането на чужда коса, ако баба ми ме беше подстригала като сме при нея, щеше да убие сигурно. А не е като баба да не повтаряше непрекъснато, че трябва да ме подстрижат.Откак си направих бретон, според нея все ми влизал в очите, ако ще и над веждите да беше
Това май е валидно за всички баби. Бяха ми го подстригали 2 см. От тогава намразих бретоните и дълги години нямах.

# 190
21 ноември, Ден на християнското семейство. Вечерта сме поканили на гости 1-вата братовчедка на ММ и мъжа й. На обяд получавам обаждане от свека:

Св.: Абее, вие тенджера под налягане имате ли?
Аз: Ами не, не. Не ми трябва, а и от малка вкъщи имахме инцидент с такава и не ми носи приятни спомени, не желая да използвам.
Св.: Ааа, добре тогава, в Кауфланд има на промоция, ще ви взема една за коледен подарък, хайде, че почвам работа.... chef #2gunfire

След 1 час, получавам второ обаждане:

Св.: Забравих одеве, честит празник!
Аз: Благодаря, и на вас, да сте живи и здрави!
Св.: Разбрах, че ще празнувате с ***** и **** (братовчедката и мъжа), браво, много драго ми стана, поне ***** (ММ) ще бъде с някой от семейтвото на празника.

Моя милост сигурно е от пътя.  Thinking

# 191
  • Оптимист по принуда
Ланаделрей, счупи тъпомера твоята.

# 192
Не може да ѝ се отрече на жената- бива я да твори бисери. ooooh!

# 193
Моята дори не ми звъни Simple Smile Така че стига сте мрънкали Laughing
Иначе се зачетох за стригането- синчето се стрига 2-3 пъти, мака да беше с къса коса.  Laughing Успя някак до кожа. После му забранихме и го дебнехме( страх ме беше да не си извади око), успя да подстриже супер марковите колекционерски кукли Барби на сестра си, които освен скъпи, бяха и с голяма сантиментална стойност
На тях коса не им расте! И мислех че дружно ще хвърлим топа с щерката...но взаимно се утешавахме след откритието...

# 194
  • Пловдив
Моето се подстрига с пластмасова ножичка за хартия с тъпи върхове. Съвсем безопасна по принцип.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт