Така е, понякога хората инвестират във втори имот, други даже в трети имот. Някои инвестират в земеделска земя, застраховки, акции и какво ли още не.Аз смятам , че ако не е непосилно, винаги имам смисъл да се инвестират пари в още един имот (понеже не разбирам от акции

В момента живеем в наш апартамент, точно такъв, какъвто винаги съм си го представяла. Не бих се преместила, а бих намерила начин и дъщеря ми да има същото - дом, който ще харесват и двамата със съпруга си. Какво по-хубаво от това?
Ако има други виждания за жилището си, бих обърнала втория имот в пари и бих помогнала със сумата.
200 квадрата къща не бих строи ла. Не всеки иска да живее толкова близо с роднините, освен това е трудно продаваемо. И не на последно място строежът на такава къща наистина гълта много пари и трябва дълги години да живея в лишения и то заради неясен резултат. Нямам гаранция че един ден децата и половинките им биха живели там.
Едно от най важните неща за един имот освен локация, тип строителство и квадратура е да е бързо ликвиден.
Втори имот не би трябвало да се купува като се влагат емоции. Не са един и два случаите при които родителите купуват имот за детето че даже и го обзавеждат. В един момент детето казва, че не иска да живее в този апартамент а иска да си купи къща например. И тогава се започва " Ама как така, та ние за теб сме го правили, в никакъв случай няма да се продава, не ни уважаващ...." И т.н.