159 американски мами ронят сини сълзи след червените избори

• 128 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • WA, USA
Джейн Simple Smile очудващо много ми хареса тази зима. Толкова ми беше писнал студа в Джързи, че исках да се местим към Флорида, даже и работа бях намерила, но се радвам че не го направихме. Оказа се че не ми харесва студ без сняг, а като е бяло навсякъде за 4 месеца се понасят и минус двайсет, особено с един кашон червено вино Simple Smile

Това лято за първи път ще пращаме децата в Бг сами и ще видим дали ще повторим. От 16 юни до 16 август са там, аз ще отида за една седмица да ги взема. Иначе ще ходим до Ирландия за десет дни, аз имам конференция и решихме да си направим екскурзия. После мислим да обикаляме из западните щати и Канада само двамата - до Западния бряг, до Ванкувър, БС и Келоуна, до Йелоустоун и така.   

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 20:35 от sipirumi

# 571
Здравейте, незнам дали тук му е мястото но от скоро използвам форума. Бих искала да попитам дали има някоя майка в Ню Йорк и дали можете да ми препоръчате педиатър за сина ми.

Благодаря предварително Simple Smile

# 572
ianajar, аз не виждам снимки в твоя профил, сигурно съм попаднала в някое ограничение.

Корал, аз всеки път си се чудя на акъла как тръгвам с тия деца. И двете летят от шест месечна възраст. Вече така сме свикнали, дори не се замислям как ще се оправям с тях  Grinning

Руми страхотно пътуване сте си планували. Децата сигурно много ще ви липсват, щом ви е за първи път, но всички ми казват, че се свиква  Wink

Петя, Фея е в Ню Йорк, сигурно и тя ще се разпише по някое време. Моят съвет е да си намерите педиатър, който ви е близо до жилището и ако и двамата родители ще работят, не е лошо да работят до късно или да почват рано. Нашият педиатър например записва часове до 7 вечерта.

# 573
Разбира се,че се свиква .Нашето дете всяка година го пращаме в България със стюардеса.Не си и помисляйте да го спираме.То си почива от нас,а и му харесва и се чувства добре.Ние си почиваме от него,а и бабите и дядовците са много щастливи,че е при тях.Чудя се на родителите,които неискат да си пращат децата и се ужасява дори,че детето им ще си ходи.

# 574
ianajar, аз не виждам снимки в твоя профил, сигурно съм попаднала в някое ограничение.

Корал, аз всеки път си се чудя на акъла как тръгвам с тия деца. И двете летят от шест месечна възраст. Вече така сме свикнали, дори не се замислям как ще се оправям с тях  Grinning

Руми страхотно пътуване сте си планували. Децата сигурно много ще ви липсват, щом ви е за първи път, но всички ми казват, че се свиква  Wink

Петя, Фея е в Ню Йорк, сигурно и тя ще се разпише по някое време. Моят съвет е да си намерите педиатър, който ви е близо до жилището и ако и двамата родители ще работят, не е лошо да работят до късно или да почват рано. Нашият педиатър например записва часове до 7 вечерта.

Какво общо има педиатърът с това как ще работят родителите?

# 575
Ако и двамата работят, а педиатърът има нормално работно време, ще им се налага всеки път, когато трябва да заведат детето, да вземат отпуск. Затова е добре педиатърът да работи или преди, или след нормалното работно време.

Аз съм от тези, които не могат да си представят да си изпратят децата сами до България за ваканцията. Хората са различни все пак.  Peace

# 576
Ако и двамата работят, а педиатърът има нормално работно време, ще им се налага всеки път, когато трябва да заведат детето, да вземат отпуск. Затова е добре педиатърът да работи или преди, или след нормалното работно време.

Аз съм от тези, които не могат да си представят да си изпратят децата сами до България за ваканцията. Хората са различни все пак.  Peace

Нашият педиатър работи само веднъж до 20.00 часа,през другите дни е до 18.00,но това не е проблем за нас.И аз не си представях да си пусна детето само да пътува,но все пак трябва да свиква да е самостоятелен.А той иска да си ходи,но ние не можем всяка година,а и не намираме с кой да го пращаме и пътува със стюардеса.

# 577
Вие ми намерете баба в България, която да е в състояние да ги гледа, пък аз не само за лятната, и за кратките ще ги пращам до БГ  Whistling

# 578
  • The QC to be!!!
В Бг. няма ли вече лагери, така, че цяло лято да са по лагери, или поне 1 месец?

# 579
Агент, имам копнееща баба за внуци без родители. Мога да те уредя с връзки  Laughing

И аз съм от различните, не го пращам никъде без родител.

# 580
В Бг. няма ли вече лагери, така, че цяло лято да са по лагери, или поне 1 месец?
Има, мило, но бабите им (и тези, които не могат и тези, които не искат) са изключително против! Но миналото лято експериментирах с дневни лагери де, на едни баби ли не мога да се опъна! Но пак е наложително моето присъствие, че много ме саботират! Само Крис да стане на 7 ще видят те!

Аз съм много "за" и за лагери и за пътуване без родители и за оцеляване по БГ площадките без помощ от мама, защото мисля, че на нашите американски саксийни дечица им е много полезен този опит! А че се налага да говорят на български дори не споменавам, макар да ми се е случвало да ида да ги взема от дневния лагер и всички "пъдари" да им говорят на английски Simple Smile))))))))

Агент, имам копнееща баба за внуци без родители. Мога да те уредя с връзки  Laughing
Давай я!  Hug

# 581
  • WA, USA
ние сме късметлии с два чифта баби и дядовци, и пак толкова лели (е едната е в София ама и тя ще намаже, ще ги води на море). Честно казано си е наша вината че не сме се отделяли десет години, но сега като поотраснаха ми е по-лесно да си представя да сме без тях. Два месеца много добре ще ни се отразят на взаимоотношенията смятам, и на психичното ми здраве. Шапка свалям на всички родители на които родителстването им се отдава, ама ние не сме от тях.

# 582
  • The QC to be!!!
Агент, ей го на, #1 скоро ще е на 7! Браво на теб, на бабите не им се давай!  bouquet

# 583
Нашите са на 9 години аз искам да ги пратя тази година сами,но мъжа ми е против,страх го е да пътуват със стюардеса без мен,още спорим по темата.

# 584
Няма нищо страшно.Всичко е отработено.На всеки полет ги предават на съответния служител.На крайното летище ги предават на който ги чака срещу съответния документ.

Общи условия

Активация на акаунт